Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בן 15.5 והתחלתי להתעניין בכל הסיפור הזה של כלי-רכב, אני יודע שזאת שאלה טיפשית

אבל אני לא רוצה לשאול אנשים שאני לא סומך עליהם ב 100%.

עוד שאלה טיפשית זה מה ההבדל בין טוסטוס קטנוע וווספה ?

פורסם

שלום וברוך הבא. :)

זה כמו ההבדל בין אוטו מכונית ומרצדס.

ווספה זה קטנוע, זה שם של קטנוע מסויים.

אז רשיון לקטנוע תופס גם לווספה (אתה הרי לא עושה רשיון אחד לאוטו ורשיון אחר ספציפית למרצדס :D).

רשיון לקטנוע/אופנוע תלוי רק בסמ"ק (אתה בגילך תוכל בקרוב להוציא רשיון עד 125 סמ"ק (שהוא גם עד 14.6 כ"ס, מה שיותר נמוך).

פורסם

ברשיון אין דבר כזה ווספה.

דגת הרישיון הנמוכה ביותר זה אופנוע עד 125 סמ"ק ו-14.6 כ"ס, דרגה A2.

אתה יכול להוציא את זה מגיל 16,

ואאל"ט אתה יכול ללמוד מעכשיו אבל צריך אישור של ההורים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אתם לא ברורים, קטנוע ואופנוע זה אותו רישיון ?

ומה זה טוסטוס ?

עריכה : ומה זה אאל"ט ?

מצטער שאני קשה.

פורסם

קטנוע ואופנוע זה אותו הרשיון.

טוסטוס שונה מקטנוע ואופנוע במבנה שלו (כמו שקטנוע ואופנוע שונים אחד מהשני במבנה שלהם).

טוסטוס נראה יותר כמו אופניים עם מנוע.

פורסם

רישיון על אופנוע יהיה תקף גם לקטנועים. רישיון לקטנוע אוטומטי בלבד לא יהיה תקף לאופנוע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רישיון על אופנוע יהיה תקף גם לקטנועים. רישיון לקטנוע אוטומטי בלבד לא יהיה תקף לאופנוע.

אני לא חושב שזה נכון.

שלומדים על רשיון עד 125 סמ"ק הלימודים זה על קטנוע אוטומטי, דיוק, ליד וכו'...

וזה תופס גם על אופנוע עם הילוכים.

הדרגה הראשונה שוב כמו שכתבתי היא A2 והיא לא מבדילה בין אופנוע או קטנוע, אלא רק מגבלת נפח וכוח.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ייתכן. בזמנו הייתה הגבלה ומי שלמד על קטנוע אוטומטי בלבד רשומה לו ברישיון הערה מתאימה. אולי זה השתנה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שינוי הקטגוריות יצר עיוותים מצחיקים - קיבלתי רישיון לאופנוע (עד 500 סמ"ק) ב-2002 ועכשיו רשום בו שההגבלה שלי היא עד 500 סמ"ק ו-54.4 כ"ס (מה שמוציא את ה-GPZ, לדוגמא, מחוץ לתחום). אני לומד לרישיון A (בלתי מוגבל) על DRZ400SM, לו 400 סמ"ק ו-40 כ"ס. כלומר כדי לשדרג רישיון אני אבחן על אופנוע שאני כבר עתה רשאי לרכב עליו. אבסורד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רישיון מיוחד לקטנוע אוטומטי בוטל במסגרת יישור קו עם התקנות האירופאיות.

פורסם
שינוי הקטגוריות יצר עיוותים מצחיקים - קיבלתי רישיון לאופנוע (עד 500 סמ"ק) ב-2002 ועכשיו רשום בו שההגבלה שלי היא עד 500 סמ"ק ו-54.4 כ"ס (מה שמוציא את ה-GPZ, לדוגמא, מחוץ לתחום). אני לומד לרישיון A (בלתי מוגבל) על DRZ400SM, לו 400 סמ"ק ו-40 כ"ס. כלומר כדי לשדרג רישיון אני אבחן על אופנוע שאני כבר עתה רשאי לרכב עליו. אבסורד.

זה בסדר אני עשיתי גם את הרשיון עד 500 וגם את השידרוג לכל נפח על GS500.

חבר טוב שלי עשה את אותו הדבר רק ממש על אותו GS500 ספציפי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...