Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מחפש רכב קטן, לצורך נסיעה יומיומית ראשון-ירושלים...(מה לעשות? חייבים לעבוד איפשהו)

מדובר בקילומטראז לא קטן ואני נוסע לבד ברכב, לכן חיפשתי רכב קטן וחסכוני.

חשבתי ללכת על דיהטסו סיריון חדשה, במחיר של 92 אלף על הכביש.

(בדקתי גם את הסוויפט, אבל היא יותר יקרה ובעלת תא מטען קטן יותר - אני חושב על עגלת תינוק)

האם לדעתכם הסיריון תסחוב את העליות של ירושלים על בסיס יומי?

תודה מראש לכל המשיבים...

פורסם

הסיריון זריזה מאוד ותבצע את הנסיעות האלו על בסיס יומי גם במהירויות לא חוקיות.

מה שכן לא הייתי רוכש אחת חדשה מהסיבה שהשוק רווי בהן וניתן לרכוש אחת משומשת 2008-2007 במחירים מגוחכים.

כך גם להנות מרכב בתקופת אחריות וחדש וגם לא לסבול את ירידת הערך הגבוה של רכב חדש מהסוכנות.

הסיריון חסכונית ובעלת מכלולים מבית טויוטה(חברת האם שלה).

פורסם

יש אפשרות במחיר דומה לרכוש גם סקודה פביה Ambiente 1.6 (מבצע של חבר...)

איזה רכב יותר חסכוני/עדיף?

פורסם

הפביה איכותית יותר, זריזה יותר, מרווחת יותר, מאובזרת יותר (בעיקר בגרסאות ה"אלאגנס" וה"ספורט") ויש לה תא מטען גדול יותר משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למרות שאני לא נמנה על חסידי פאביה, אבל לא הייתי פוזל לכוון של סיריון לטיפוס יום יומי לירושלים.

פאביה תעשה את העבודה טוב יותר. אני נוסע לירושלים כל שבועיים ואפילו אם 1600 לא הכי נעים לעלות לנווה אילן, שם הקטע הקשה ולא בקאסטל.

פורסם

אני מצטרף. אם אתה יכול באותו מחיר לקחת פאביה, אין פה שום שאלה. בכל מקרה כדאי לעשות נסיעת מבחן.

emotion of motion

פורסם

תודה,

מה לגבי תצרוכת דלק של הפביה לעומת הסיריון?

הרכב חייב להיות אוטומט, היות וגם אישתי נוסעת עליו...(לא מוכנה לנסות אפילו גיר רגיל)

דגם הפביה שמשתווה למחיר של סיריון הוא כמו שרשמתי - אמביאנט 1.6.

ראיתי את הסיריון, מבחינתי הוא מרווח מספיק.

השאלה שלי היא בנוגע לאיזו מכונית בין השתיים יכולת ל"סחוב" את הנסיעה מראשון לירושלים על בסיס יומי, עם תצרוכת דלק הכי מועטה (לפי דעתי מחירי הדלק יחזרו לאחר המשבר למחיר של 7 ש"ח לליטר...).

תודה,

פורסם

זה לא עניין של תצרוכת. זה עניין של איזה רכב יוכל לעמוד במשימת עליה יומית לעיר הקודש. סיריון תתאמץ מאוד בעליות ולא נראה לי שתחסוך דלק לאומת מנוע בעל מומנט גבוה יותר. גם הבלאי שלה יהיה מואץ עקב כך.

• תוכן חדש...