Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב הגיע בגרר למכון כדי לקבל חוות דעת על סיבת הנזק במנוע , הלקוח בחור צעיר עם MX3 (מזדה) שהחליף רצועת תיזמון במוסך בדימונה (מוסך רעים) ואחרי 1/2 שעה שיצה מהמוסך המנוע נקש חזק והפסיק לפעול. פתחתי מצתים ובעזרת סיב אופטי ראיתי שרק בוכנה מס' 4 תקוע בה שסתום . כתבתי חוות דעת על מה שראיתי והוספתי שיש לפרק ראש מנוע כדי לקבוע סופית ממה הנזק נגרם , כתבתי חוות הדעת על מה שראיתי ומסרתי ללקוח את הניירות. אחרי כשבוע התקשר אלי המוסכניק שאליו גררו את הרכב (לא במוסך רעים) ושאל אותי מה לפרק , אמרתי לו פרק ראש קודם ואם יהיה צורך צריך גם לפרק בוכנות , עבר שבוע ועוד חודש , אני יזמתי והתקשרתי למוסך שאצלו ה-MX3 , שאלתי מה קורה עם הפירוקים ? הוא ענה לי שהבחור מכר את המכונית כמו שהיא וגררו את הרכב .כתבתי מכתב רשום לבעל המזדה ושם ציינתי שאני חייב לראות את המנוע מפורק כדי להשלים את חוות הדעת על סיבות הכשל של המנוע.

הבחור הצעיר תבע את מוסך רעים דימונה על רשלנות ועל כלהנזק שנגרם למנוע וכו' , גם אני קבלתי הזמנה להעיד בבית המשפט בדימונה .

בעל המוסך שאל אותי בדיון האם יכולה להיות סיבה אחרת ללפגיעת הבוכנה בשסתום ? עניתי שכן יכולה להיות סיבה אחרת ! , שאל אותי האם ראיתה את המנוע מפורק וגם את הבוכנות? עניתי שלא ראיתי כי הרכב נמכר כפי שהוא עם מנוע תפוס.

השופט שאל את בע הרכב למה מכרתאת המכוניתלפני שהמומחה שלך ראה את המנוע מפורק כדי שיקבע מה סיבות הנזק למנוע ?,

הוא השיב לשופט כי היה צריך כסף.

השופט דחה את התביעה וקבע תלום הוצאות למוסכניק.

נא לתקן את הכותרת ולרשום ראיות במקום רעיות. אבקש את סליחתכם !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני לא יודע מה לך ולמוסך רעים בדימונה.

אבל אני מכיר המון אנשים שלא ממליצים עליו (בלשון עדינה מאוד).

גם אני אישית לא ממליץ עליו לאף אחד.

היה לי איתו ניסיון מר מאוד .

ירון מאיר

פורסם

ירון, יחסיי עם מוסכים הם יחסים קורקטיים ויש בנינו כבוד הדדי, יש מקרים שהם כועסים עלינו בשל אבחון זה או אחר.

פורסם
O.K ו...?? מה הפואנטה בסיפור ?

הפויינה היא שלקוח יכול להשתמש בחצי חוות דעת :wink: כדי להפיל מוסך ופה דרכו של האיש לא צלחה. מסכניק לא תמיד אשם :evil:.

פורסם

דוד אני לא רואה שהלקוח ניסה להפיל את המוסכניק אני רואה שהלקוח צודק.

הלקוח טעה שלה נתן לך לסיים את הבדיקה ולא משנה מה הסיבה.

אבל עדיין כל אחד מחברי הפורום יצביע על הכשל של המוסך.

לא סביר שהפגיעה במנוע נגרמה מגורם אחר 1/2 שעה לאחר שהרכב יצא מהמוסך.

משפט זה משפט והוא יבש. מבחינה מקצועית המוסכניק אשם.

פורסם

לMX3 יש מנוע מיוחד, לא הייתי נותן למישהו שאינו בקיא לגעת בו, אם בעל הרכב היה מספיק חכם, היה מציין לפני השופט שזה מנוע מיוחד.

פורסם
...אבל עדיין כל אחד מחברי הפורום יצביע על הכשל של המוסך.

לא סביר שהפגיעה במנוע נגרמה מגורם אחר 1/2 שעה לאחר שהרכב יצא מהמוסך.

משפט זה משפט והוא יבש. מבחינה מקצועית המוסכניק אשם.

שום בחינה מקצועית, יש לתת למוסכניק לפרק את המנוע ולהבין בדיוק (ככל שניתן) מה ארע.

ברגע ש"הקונה" לא אפשר לעשות כן אין בסיס לשום פיצוי או הטלת אשמה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דוד, עוד לפני פירוק ראש מנוע היה צורך לפרק מכסאות תיזמון לבחינת מצב המערכת בשלמותה כולל דיוק ההרכבה, מדוע המלצת ישר על פירוק ראש מנוע?

פורסם

בדקתי את מצב הרצועה , היא הייתה חדשה ומתוחה כנדרש לא הייתה אפשרות לסובב מנוע כדי לבדוק קפיצת שן ואת מיקום / תיזמון הרצועה לפי הסימנים , ליוסי בן עירי היקר למה אתה חורץ דין מבלי לבדוק , האם לא יכול להיות ששסתום נשבר או בוכנה שנשברה , בל נשכח זהו בחור צעיר שלוחץ על הדוושה של הדלק ללא רחמים , למעשה הכל פתוח.

פורסם

אפשר היה לפרק כליל את המכסאות ולאתר את המקומים השונים של הגלגלות ולספור שיניים כדי לוודא כי הרצועה לא החליקה או גלגלת כלשהי כשלה.

נו טוב, הכול כבר מאחורינו.

• תוכן חדש...