Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הערב (חמישי) ב-20:30 ישודר בערוץ הראשון (11 בשלט!) פרק 5 של טסט-ראשון. הפרק החדש יהיה זמין לצפייה גם בוואלה-רכב החל מ-21:00.

בפרק החמישי און וגיא לוקחים למסלול יגואר XK ובודקים למה היא עולה כמעט 900,000 שקל; משוחחים עם קובי ליאני על חזון המכונית החשמלית של בטר-פלייס; בוחנים את אופציית הסטיישן החדשה של פורד פוקוס; יוצאים עם יקי וההאמר לשטח ונוסעים בשיפוע-צד; ומארחים את בוני גינצבורג בפינת כוכב-הסטייג'.

חברי מערכת טסט-ראשון עוקבים בעניין אחר תגובותיכם לתכנית, ועל-אף שהעונה הראשונה כבר צולמה במלואה, בעונה החדשה שתצולם בחודשי הקיץ ותשודר באוקטובר תוכלו לראות שינויים ושיפורים. כמו שהמנוסים שבין חברי הפורום יודעים - לא פשוט לעשות תכנית רכב בתקציב נמוך, אבל אנחנו מאמינים שקבענו סטנדרט חדש של התייחסות לתחום הרכב בטלוויזיה בישראל, ואינשאללה נמשיך להעלות את הרף.

אגב, אם אתם מתבאסים מהכתוביות בערוץ 1, כל פרקי טסט-ראשון ישודרו גם בערוץ אגו - החל מיום רביעי הבא ב-21:00.

פורסם

שיפור דחוף נדרש באיכויות הצילום ובסינון קטעים בתוכנית. כמו כן שיפור דחוף באיכות הסאונד ויציבות הסאונד לאורך הפרק.

בהחלט תוכנית הרכב הטובה ביותר שנעשתה בישראל, אבל חובה לשפר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני לא רואה שום "שיפור דחוף" שנדרש. תמיד אפשר לשפר, אבל אין הצדקה ל "דחוף".

כמו שרשמתי בשרשור הישן, מדובר בתוכנית שאמורה לדבר לכל עם ישראל ולא רק לחובבי הרכב, שכן ברור שהאחרונים ימצאו אותה קצת פחות מעניינת ורלוונטית.

היא ערוכה בצורה יפה ויש כימיה לא רעה (אם כי לפעמים טיפה מבויימת) בין און לגיא, אבל לא ברמה שמעיבה כמו ה"מופע המוטורי" שהייתה תוכנית לא מוצלחת בעיני.

אני גם אוהב שלא מנסים לחקות פורמט מוכר כמו הילוך חמישי או טופ-גיר, זה רק תורם לדעתי.

כוכב הסטייג' היא פינה נחמדה ובדיוק באורך הדרוש, שעל אף שכאן כן יש חיקוי קל של טופ-גיר הפינה לא מתארכת לאורך חצי שעה כמו בממלכת האפורים.

בעונה הבאה הייתי מכניס "פינה טכנית" ובה הסברים קצרים וקלילים על מונחים טכניים מעולם הרכב, כמו שהיה ב "על גלגלים".

מעבר לזה, בהתחשב במגבלות של חצי שעה לפרק הצוות עושה עבודה משובחת, מלאת תוכן ותוכנית מעניינת שנגמרת יותר מדי מהר :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחזק את ידי העוסקים במלאכה, בהחלט הרמתם רף חדש בכל הקשור לתוכניות רכב בישראל.

ברור לכולנו שזו רק ההתחלה, וגם בתור התחלה - התוכנית עונה על כל הציפיות ואף עולה עליהן.

נ.ב. ד"ש ל"כפרה" (זה בסדר, "כפרה" בטוח יקרא את זה והוא כבר יודע מי הוא...) :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דבר אחד אני לא מבין, מה שונה "טסט ראשון" מאשר "המופע המוטורי"?הרי חברת ההפקה היא אותו דבר [אם אני לא טועה=גאראז הפקות בע"מ], המפיק הוא אותו מפיק ז'ק מזרחי, שני המנחים הוחלפו בשניים אחרים. אז מה בעצם שונה??

אני לא מבין?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ז'ק, תחזקנה ידי העושים במלאכה!

התוכנית הזאת בהחלט מביאה מעט רוח רעננה - הן ללוח השידורים של הערוץ הראשון (מישהו בכלל רואה אותו חוץ ממתי שהתוכנית הזאת משודרת?), והן לשידורי הטלויזיה בארץ.

משמח אותי לדעת שמפיקי התוכנית מחוברים לצופיה.

ואכן, כפי שאמר ידידי המלומד איתמר: כן דרושים כמה שינויים, אולם אף אחד מהם אינו דחוף.

שאו ברכה!

נ.ב.: נמרוד, אתה לא רציני, נכון?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הנה שני הסנט שלי: דווקא את הקטע על היגואר לא אהבתי. דריפטים זה תמיד נחמד אבל היה חסר לי התמקדות יותר בפרטים ואולי גם במתחרות. הקטע עם הפוקוס סטיישן, לעומת זאת, היה מצוין לטעמי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היה פרק נחמד, יש לי תחושה שיש כאן קו של דעיכה מהפרק הראשון, בהתחלה באמת אהבתי, הפרק הזה היה ככה ככה.

מקובל שמבצעים בדיקה לרכב במסלול, אבל הם ממש התלהבו מהיגואר כאילו זה מינימום רכב אקזוטי ברמה של פרארי/למבורגיני.

הוא רכב טוב, אבל עדיין בתג מחיר שלו, יש רכבים הרבה יותר טובים, וזה הם לא ציינו וחבל, כי התוכנית אמורה להיות אובייקטיבית, זה היה כאילו נראה שנתנו להם את הרכב בתנאי שיגידו רק דברים טובים על הרכב מבלי להשוות למתחרות.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

יש קונספירציה! אני לא מצליח לראות כמו שצריך בVOD של הערוץ הראשון. זה כנראה אחרי שכתבתי את ההודעה הם פרצו לי למחשב וחסמו לי איכשהוא את האפשרות לראות את התוכנית. קיצר ירדתי מלראות את התוכנית כרגע, יש שידורים חוזרים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
היה פרק נחמד, יש לי תחושה שיש כאן קו של דעיכה מהפרק הראשון, בהתחלה באמת אהבתי, הפרק הזה היה ככה ככה.

מקובל שמבצעים בדיקה לרכב במסלול, אבל הם ממש התלהבו מהיגואר כאילו זה מינימום רכב אקזוטי ברמה של פרארי/למבורגיני.

הוא רכב טוב, אבל עדיין בתג מחיר שלו, יש רכבים הרבה יותר טובים, וזה הם לא ציינו וחבל, כי התוכנית אמורה להיות אובייקטיבית, זה היה כאילו נראה שנתנו להם את הרכב בתנאי שיגידו רק דברים טובים על הרכב מבלי להשוות למתחרות.

אתה לא מדייק. בהחלט הם התייחסו אל המתחרות(מרצי ובימר) ואף ציינו שהן עולות עליה. ציינו גם שתג המחיר הוא גבוה ביחס לתמורה ובהשוואה לאחרות והוא נועד רק לשם ייצוב/שיווק הרכב לרף אוכלוסיה מסויים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

היה פרק טוב, נהניתי (אם כי פחות מהפרק הראשון והשני).

האייטם עם הפוקוסטיישן היה בהחלט מצוין ובמקום, הלוואי וזה יעזור אפילו במקצת לתדמית הסטיישנים בארץ.

היגואר XK חלום - אבל נראה לי קצת לא במקום הדונאטס שעשו איתה ישר שהתניעו: כל מכונית עם הנעה אחורית שתיבחן תזכה לפעלול הזה? נראה קצת ילדותי ולא נחוץ. הבנו את הקטע הזה כבר עם המיאטה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...