Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הרכיבים הנ"ל: alpine 9887, focal k2p kps, rocford 600.1db ifinity 7541, ifnifity kappa box.

כרגע יש לי שתי בעיות אחת מהם חדשה והשניה היא יחסית ישנה, למרות שהיא לא מאז ההתקנה, אלא הגיע מאוחר יותר.

הבעיה הראשונה והיותר קריטית היא, כאשר אני לוקח סיבוב ימינה ואני מדגיש רק סיבוב ימינה ישנו איזה שהוא קצר, כלומר המערכת משמיעה כזה זזז (קשה טיפה להסביר במילים) עד שאני מחזיר את ההגה שמאלה או ישר ואז הרעש מפסיק והמוזיקה חוזרת, כשפתחתי את המגברים בדקתי כי אין מגע בין החוטים וכל דבר במקומו, אך לא מצאתי שום דבר, הוצאתי את כל החוטים החזרתי אותם למקומם לאחר שחיזקתי טיפה יותר מקודם, והתפללתי, יש לציין כי אחרי שעשיתי את זה היו כמה ימים בלי רעשים ועכשיו הם חזרו. כמו כן ניתקתי את המגבר השני כלומר הרוקפורד ששולט על הסאב והבעיה נמשכה ככה שלא נראה לי שזה מהמגבר או מהסאב.

בעיה שניה: הבעיה השניה היא בעצם בעיה די קבועה כאשר אני מניע את המכונית, יש רעשי רקע בהמערכת והם די חזקים, יש לציין כי זה לא רעשי מנוע! כל המערכת נבנתה על ידי יחיאל מ 4x4, לדעתו זה היה בהתחלה המגבר אינפינטי, קיבלתי מגבר אחר (מאותו דגם) והבעיה עדין נמצאת כמו כן הבעיה היא אינה מהרדיו-דיסק מכיוון שהיא מופיע בכל ר"ד ששמתי. כמובן שאני מגביר את המערכת אפילו טיפה כבר לא שומעים את הרעשי רקע זה רק בזמן שהמערכת פתוחה והווליום ממש חלש הו סגור לגמרי. הועלתה האופציה כי זה מסנן רעשים אשמח לשמוע עוד אפשרויות שיכולות להיות לפי דעתכם או לחזק אפשרות זו באם היא נכונה. יש לציין שבזמן הצ'וק כלומר שהמכונית קרה הרעשים יותר חזקים.

תודה רבה לעוזרים,

עידן.

פורסם

תיבדוק אם המינוס של המגברים מחובר בצורה טובה לפח הרכב ,וכמה שיותר קרוב למגברים .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תוכן חדש...