Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לבדוק רכב שנמכר ע"י חברת ליסינג. הציגו לי את היסטוריית הטיפולים של הרכב ואף הראו לי בדיקה ממוחשבת של הרכב. בדיקה שמראה רכב מצויין, ללא פגיעות שלדה ועם כמה תיקוני צבע

בעצת חבר לקחתי את הרכב לבדיקה נוספת במכון הדרום בפ"ת שם התברר שהרכב עבר תאונה ויש לו פגיעה בקצה קורה אורכית: בשפת הרחוב פגיעת שלדה.

את המסקנות אני משאיר לכם:shock:

פורסם

לא גילית לנו שום דבר חדש.

בכל פעם שאנשים מציגים, כאן בפורום, בדיקות של המוכר (לא משנה האם זה אדם פרטי, ליסינג, סוחר ועוד),

ההמלצה שניתנת להם, היא לקחת את הרכב לבדיקה נוספת מטעם הקונה, במקום שהקונה בוחר והרחק מהמיקום של המוכר.

לי יש שאלה אחרת אליך, אדלמן 101,

האם פנית לחברת ליסינג לאחר הבדיקה במכון הדרום?

מה הם אמרו לך?

הרי בזבזת כמה מאות שקלים על הבדיקה של "הרכב המצויין" הזה.

בכלל, לפי הסיפור שנתת לנו, נשמע לי כמו עילה לתביעה משפטית נגד חברת ליסינג (או נגד המקום הראשון שבדק את הרכב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב נרכש ישירות מחברת הליסינג עצמה? מהמגרשים שלה? או מסוחר שעובד איתם?

כי קודם כל כמו שאמרו כמובן לפני, תמיד אבל תמיד תבדוק אתה במקום מוכר שאתה סומך עליו, יחד עם זאת, האמת שזה קצת מוזר כי חברות הליסינג (לפחות הגדולות והמכובדות, לא יתעסקו בכלל במכירה של רכבים שנפגעו בשלדה, ולא ינסו למכור אותן במגרשים שלהן. בדיוק בשביל זה יש להן ערוצי מכירה אחרים כגון סוחרי רכב וכו'.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...