Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכזבתי קשות ממאזדה ואני חוזר להונדה רק אני בדילמה:מה מומלץ,מה כדאי?סיוויק 1800 או אקורד 2000 ברור שזה קבוצות שונות אבל בכל זאת מה דעתכם?מחפש ישיבה ספורטיבית,יציבות,זריזות מרחב ומקום תודה

פורסם

האקורד למרות שהיא לא חדשה יותר"אוטו" מהסיויק אתה תהנה יותר, וגם קח בחשבון שאת ה"מכה" של הנפילה במחיר הרכב כבר ספג הסיויק מאבדת 30% בשנתיים הראשונות לדעתי לך על האקורד.

פורסם

האקורד הרבה יותר חדה וספורטיבית מההונדה 4 דלת' החדשה.

היא חזקה יותר,קשיחה יותר,דלה יותר מאבזור ויקרה יותר לאחזקה מהסיוויק.

מבחינה ספורטיבית תיתן הרבה יותר וגם תרגיש חזקה ומהירה יותר מהמאזדה 6 שברשותך.

בכל זאת נתנה בזמנו את אחד השילובים של מנוע ותיבת ההילוכים הטובים מבין המתחרות שלה.

פורסם

גם אחזקה קצת יותר יקרה תהיה לאקורד,

אבל דבר אחד יש לי להמליץ לך אל תקנה את הגירסה הפשוטה( אין לי ממש מושג איך היא נקראת) שמגיע רק עם 2 כ"א,

פורסם

כן, רכב מנהלים בשנת 05 עם 2 כ"א זה ביזיון מצד הונדה, כל שאר הרכבים בסגמנט הזה מציעים 6 כ"א, למה להתפשר על משהו כ"כ חשוב, מילא 4כ"א אבל 2?!

אני אישית הייתי מנסה להתקרב לשנתון של סיויק 07, כי בישבילי הוא גם מספק ואני מתקדם בשנתיים,אבל זה אני,בכל מקרה כמו שכתבתי למעלה.

• תוכן חדש...