Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לנו כרגע סוזוקי גראנד ויטרה 1998 אנחנו מעוניינים לרכוש רכב חדש אבל רכב גבוה לא חייב גיפ' אבל לא מכונית משפחתית כמו מאזדה 3 וכו'..

התנאים הם כך:

מכונית מעל שנת 2000.

מנוע בסביבות ה2000.

אוטו גבוה ומרווח במושבים.

קציב עד 65,000.

צריכת דלק בסביבות 1 ל 10.

רכב אמין ללא תקלות מחירון יציב אוטו מרווח ומכונית שעוברת את ה80 קמ"ש בעלייה

לא משנה כל כך ידני או אוטומט אני מעדיף ידני ואבא שלי אוטומט אז לא משנה כל כך

ובגאז גדול

( לא חייב לקנות גיפ,)

תודה אשמח אם תענו בהקדם רועי.

פורסם

הונדה CRV מודל 2000 יכולה להתאים לדרישות.

לדעתי, רכב מוצלח, נחשב לאמין, די חזק (150 כ"ס מנוע 2000 סמ"ק), מרווח, בגאז' יחסית גדול.

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=84&SubModelID=567&FromYear=2000&UntilYear=2000&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סיטרואן פיקאסו מנוע 2000 אוט רכב משפחתי קלאסי חזק נוח עם הרבה אביזרי שירות ותאים למשפחה אחזקה די זולה ואמינות טובה.

פורסם

אולי אמרו לך גם שכל רכב מרווח, גבוהה, במיוחד ג'יפ, עם מנוע 2000 סמ"ק ויותר, לא יהיה מצטיין בחיסכון בדלק?

לידיעתך, מנועי הונדה חיסכוניים יחסית למנועים אחרים באותו הנפח.

לCRV צריכת הדלק משולבת בסביבות 1:10, נמדד בחודשיים האחרונים ברכב של החבר שלי (מודל 99).

רוצה חיסכון בדלק? תקנו מכונית ידנית עם נפח מנוע יותר קטן, רצוי לא ג'יפ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הונדה אמרו לי שותה דלק וסיטרואן אבא שלי לא רוצה כי אין להם שוק והם לא אמינות יש עוד דגמים?

תיקח שברולט ויויאנט גם לא שותה דלק וגם אמינה..

פורסם

כפי שנאמר פה.

רכב בעל מרווח גחון גבוהה יגרום למקדם גרר גבוהה יותר וכך גם יגביר את צריכת הדלק.

בתקציבך תוכל לרכוש פורסטר 2001 נכון שהוא לא הכי יפה\נאה שיש אך לדעתי נותן תמורה טובה ויענה על צרכייך.

שוק טוב,שומר על ערכו,צריכת דלק תלויה ברגלו של הנהג אך בגרסה האטמוספרית 2.0 ליטרים ניתן להשיג צריכה של 1:8.5 ק''מ לליטר.

אחלה בשבילים ועל הכביש.

אחזקה לא גבוהה כמו של ג'יפים.

פורסם

הפורסטר ממש יפה ממש אהבתי באמת גם אבא שלי אבל כל המכוניות שמצאתי של הסובארו 200 אלף קילומטר ומעלה והוויואנט הוא אומר שהיא מכוערת ממש אותו דבר גם על המולטיפלה בכל זאת ממש תודה על העזרה ושבת שלום :)

• תוכן חדש...