Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קאפה נראה ככה בעבוע נראה:)

kappa 202a

תתחילו לחפש:D

מגבר עם ביצים!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לחשוב שפעם אינפיניטי היו מיוצרים בארה"ב :)

ואיפה הם היום.

מזל שעדיין יש חברות שנשארו בארהיב

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אז אני רק אומר לכם שאני החבר פורום ה"שני" שיודע על מה מדובר ואני גם ארמוז לכם שהיה לי אחד כזה - בדיוק אותו הדגם :-D

אחד המגברים, אולי המגבר היחיד, שאני מתחרט שמכרתי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

להזכיר גם שיש את המגבר הזה לחבר פורום יקר בשם סימון , שעבד פעם על ארבעה CVR:)

או שני קיקרים + L7

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אה.. לא, לא נראה לי שהדגם הספציפי הזה יזיז שני L7 :-D

ואם כן - זה רק מראה עד כמה נתון הוואט הוא לא מה שחושבים :lol:

הדבר היחיד שהיה טוב בדייהו לאנוס שלי - היה המגבר הזה... ואולי המזגן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אתה כנראה לא יודע כמה שינויים סימון עשה למגבר שלו :)

כמו 4 גייג' פנימי, ועוד ועוד ועוד שיפצורים :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני לא מדבר על המגבר של סימון - זה משהו אחר...

אני מדבר על המגבר של איתמר - זה אותו הדגם שהיה לי.

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש

חשבתי תציג איזה פריט שלא שווה שקל כמו פעם אחרונה :-D

מגבר הזה מייוצר באר"ב, בטכנולוגיות ישנות

הוא מסידרה הגבוה, הוא חזק, נציל וכו... אבל גדול שזה חיסרון שלו

בגדול זה מגבר נדיר להיום

http://ampguts.realmofexcursion.com/Infinity_Kappa_202a/

http://manuals.harman.com/INF/CAR/Owner%27s%20Manual/KAPPA202a-OM.pdf

רק צריך לבדוק את קבלים, יש להם רגישות להתייבש, כי מגבר קיים קבר יותר מ-10 שנים

בגדול רכישה טובה תלויה במחיר :wink: (רמז)

פורסם

אדי, ה202 זה בדיוק אותו המגבר שיש לסימון חברנו:)אה, וייצבנו אותו גם על 1.3 אוהם בגישור. הבעיה היחידה - הוא שותה חשמל כמו גמל צמא

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

גם אני אוהב כוח!!! זולל חשמל?

(,xxxagxx

בקישור שנתת כתוב MADE IN KOREA,אז זה לא אותו דבר.)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

טוב טוב טוב טוב :wink:

אמרתי אל תכוונו גבוה מדי, הדגם שלי הוא ה 52A שמוציא 52RMS לערוץ, כרגע אין לי מה לעשות עם אחיו הגדול או הגדול גדול.

אז בקצרה למה רכשתי את המגבר הזה?

בגדול החלטתי לשנמך עד למכירת הרכב, וברכב הבא תותקן מערכת איכותית. הייתי בטוח שהרדיו הכי פשוט של פיוניר + מורל טמפו יעשו עבודה טובה, אך מסתבר שבכדי לשמוע מוזיקה בווליום סביר בנסיעות ארוכות זה עניין קצת בעייתי ברכב יפני קטן משנת 97', על אף שלל חומרי הבידוד שמותקנים בו :?.

לכן החלטתי לחפש מגבר קטן, פשוט וזול שיתן לי את האקסטרה RMSים כדי שלפחות ישמעו סביר. חיפשתי חדשים, חיפשתי משומשים ביד2 והגעתי למגבר הזה. לא סטס, הוא לא עלה 200. הוא עלה 150, בלי מיקוח. בשביל 150 ש"ח נראה לי שעשיתי עסקה משתלמת :wink:.

בקצרה - שמח וטוב לב קניתי אותו ונסעתי הביתה. כשהגעתי הביתה שמתי לב שהמדבקה של אחריות היצרן קרועה, ומיד הבנתי שהמגבר עבר תיקון. החלטתי לפתוח את המגבר ואכן מצאתי עדויות להחלפת שני טרנזיסטורים, כנראה של ספק הכוח. שני הטרנזיסטורים שהוחלפו הולחמו מכוער, כולל שאריות שרינק שהיו על רגלי הטרנזיסטור המקורי ו"התווספו" לתעורבת הבדיל של הלחמות החדשות. בנוסף, שני טרנזיסטורים נוספים שהיו אחראים על ההגברה עצמה קצת נתלשו ממקומם (בכשרון רב יש לציין, תמיד אמרו לי שאני בחור כשרוני) ונאלצתי להחליפם בחדשים.

טוב. שיט האפנס, אבל לפחות זה קרה על מגבר של 150 ש"ח.

התייעצתי עם חבר טוב שמבין דבר או שניים באלקטרוניקה והוא שלח אותי לחנות אלקטרוניקה בדרום תל אביב, שם לשמחתי מצאתי את הטרנזיסטורים שנתלשו + בני זוגם + הטרנזיסטורים שהולחמו מכוער. סה"כ רכשתי 6 טרנזיסטורים (זהים למקור, אותה יצרנית) מאותה סדרת יצור וב 11 שנים חדשים יותר :wink:. בדיעבד חבל שלא רכשתי עוד 4 טנזיסטורים כדי להחליף את כל ה 10 שיש, שחלקם יוצרו אף ב 96'.

לפני כמה ימים גייסתי את חברי היקר להלחמות, ותוך שעה הייתי עם מגבר תקין ועובד ביד.

כרגע המגבר פועל מצויין וה 50RMS ה"עלובים" שלו הם די והותר. כבר אמרתי את זה בעבר וגם המגבר הזה מחזק את התיאוריה שלי - כל הקשור בRMSים מנופחים למגברים זה חרטא. המשתמש הממוצע לא צריך יותר מכמה עשרות, אבל את זה נשאיר לדיון אחר.

בקיצור, אני מבסוט :-D

קנייה טובה, תיקון ושדרוגון זול (6 טרנזיסטורים עלו משהו כמו 50 שקלים, אולי קצת פחות) ובכלל, אין בכלל מה להשוות את איכות הבנייה "של פעם" לעומת המגברים הזולים מהמזרח של היום.

אני מצרף מספר תמונות להתרשמותכם:

1. המגבר:

IMG_0188.jpg IMG_0189.jpg IMG_0190.jpg

2. המגבר נטו, בלי צלעות הקירור לאחר שליפתו מהמארז:

AMP 007.jpg

3. לאחר פירוק החיפוי (שאגב יש בו לוח פרספקס עם נורות כתומות וירוקות מאגניבות, לתפארת הערס המצוי):

AMP 008.jpg

4. תאריך היצור, אוגוסט 97':

AMP 009.jpg

5. קרביים:

AMP 011.jpg

6. הטרנזיסטורים לפני ההחלפה, אפשר לראות שלרגלי הטרנזיסטור השמאלי יש תערובת שחורה, אלה שאריות השרינק המקורי:

AMP 015.jpg

7. תמונות נוספות מתהליך התיקון (וסליחה על הפוקוס).

חבר שלי די פדנט בערך בכל מה שהוא עושה, הוא השתמש בשואב בדיל ייעודי כדי לנקות את ההלחמות הישנות, המגבר היה נראה כמו חדש:

IMG00112.jpg

IMG00113.jpg

IMG00114.jpg

IMG00115.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...