Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצתי DENSO - ניסאן אלמרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי להשתמש במצתי DENSO במקום NGK?

יש ניסיון עם מצתי DENSO בניסן אלמרה 2004?

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

DENSO ו- NGK כפלגים רגילים הם בערך אותו דבר גם בעלות וגם בביצועים, לך לפי מה שמרכיב היצרן הכי טוב, אצלי בטויוטה המקוריים הם של DENSO וזה מה שאני מרכיב ( רק לא קונה במורשה כי שם המחיר פי שניים בדיוק והפלג הוא בדיוק אותו פלג).

הבדיקה במה משתמש היצרן כ OE או "מקורי" מאוד פשוטה , תריץ מידע ברשת או פשוט לך לכל מוסך של ניסן ותבקש לראות את הפלג המקורי , תוציא אותו ותראה, על הפלג מצויין גם שם היצרן וגם מק"ט, בהצלחה.

פורסם

מכיר את המקט של NGK

רוצה להשוות ביצועים ולא רק מחיר...

פורסם

אין ביניהם הבדל בביצועים, אם אתה מחפש הבדל אז לך על סידרת IRIDIUM של DENSO ( מאמין שיש גם אצל NGK ) אבל גם אז 99% שלא תרגיש בהבדל במנוע 1.8 הרגיל שלך אבל זה יעלה לך פי חמש מפלגים רגילים, לכן הכי פשוט ובטוח זה לך על מה ששם היצרן ואני כמעט בטוח שזה DENSO בכל מקרה... ( המחיר באזור ה 50 - 60 ש"ח לסט ).

פורסם

מצתי NGK עולים לניסן בסביבות 130 ש"ח (מצתים ארוכים)

מאמין שDENSO עולים 60 ש"ח

אם יש ל-DENSO אותם ביצועים והם מורכבים במכוניות יפניות אולי כדאי לנסות??

פורסם

זה רק אני או שבאמת יצאתי פראייר, סט מצתים לרכבי (רובר 25) ע"פ המלצת המוסך המורשה עלו לי כ600 שקלים.

בעל המוסך טען שזה מצתים מיוחדים, עם ראש פלטינה ולא יודע מה..

מוזר שיכלתי לרכוש סט של DENSO שיתן את אותם הביצועים וצריכת הדלק ב1/10 מחיר.:shock:

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תוכן חדש...