Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטי קאר סנטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב.

אני לפני קניית רכב בנתניה מסוכנות "סיטי קאר סנטר".

לקחתי את הרכב לבדיקה בהרצליה והרכב יצא מצויין בבדיקה.

האם מישהו מכיר את הסוכנות?

ייעוץ יעזור לי מאוד כי מדובר בסכום לא קטן.

תודה מראש לכולם וחג שמח!!!

פורסם

תודה על התגובה.

הם טוענים שהם עובדים עם אוטודיל ומקבלים חלק מהמכוניות מהם, ואכן התקשרתי לאוטודיל ויש רכב כזה אצליהם ברשומות והקילומטראז' נכון.

כרגע אני מחפש מישהו שמכיר את המקום או יש לו נסיון איתם.

אם למישהו יש אז תגיבו פה בבקשה

תודה

פורסם

דרך אגב אני לקחתי את הרכב למכון שאני בחרתי ולבן אדם לא הייתה בעיה שאני אקח אותו לאן שארצה.

אני רוצה לנסוע על הבוקר מחר לסניף אוטודיל ולקבל פרטים על הרכב.

פורסם

אם אתה ממש לא מאמין, בדוק אותו גם בת"א.

משם גש למשרד הרישוי ובדוק בעלויות קודמות, אם הכל יוצא תקין, קנה את המכונית.

סה"כ אתה קונה מהם מכונית, לא מיתחתן איתם..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מפחד כי שמעתי יל חומר שנקרא "שמן דבש" ששמים במנוע והמנוע יוצא תקין בבדיקה.

כרגע אני מחפש מקום בנתניה לבדיקת קומפרסיה הפוכה כי הבנתי שזאת הבדיקה היחידה שבאמת יכולה לבדוק מה מצב המנוע למרות שמן הדבש.

תודה

פורסם

לפי מה שטענת, הקילומטרג' תואם את המוצהר, כך שאין חשש לבלאי מוגזם במנוע, מה עוד שתוסף "דבש" נהוג להוסיף כשהמנוע ממש עומד להחזיר נשמתו לבוראו, ולא במכונית משנת 05' שנסעה 75K.

אם אתה חושש ברמות כאלו, פשוט אל תקנה מהם את המכונית.

פורסם

לכל המעודדים רכישת רכבים מסוחרים, וטרחו למחוק את הודעת הייעוץ שלי בשרשור הזה,

אני חוזר ואומר:

יש לבדוק במוסך את אמיתות הקילומטרז' ולא לסמוך על מלה של סוחרים

יש לבדוק האם מסתירים ממך עבר של ליסינג או השכרה

יש לבדוק שיעבוד באתר משרד המשפטים

יש לוודא ברשיון שהיד מתאימה למה שנאמר לך.

כמו כן ברכב מסוג B4 בדוק שהשתמשו ב4 צמיגים זהים, אחרת מתחיל בלאי בדיפרנציאל.

אני ממליץ שתקפוץ למוסך סובארו בנתניה או למרכזי בהרצליה (אבא שלי מטפל בשניהם לסירוגין ב B4 שלו)

ותוציא הסטוריית טיפולים מלאה של הרכב. אין שום סיבה שרכב שנת 2005 לא יטופל בחברה ורוב הסיכויים שההיסטוריה תהיה שם אלא אם כן הרכב ממקור מפוקפק.

אני חוזר ומזהיר :מדובר בסוחרים, צריך להיזהר שבעתיים. יתכן שנפל לידיהם רכב טוב של לקוח שעשה טרייד אין בVW והשאיר את הרכב הקודם באוטודיל, אבל צריך לוודא זאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מחקתי את ההודעה שלך מאחר ואתה מוציא את דיבתם של מאות אנשים רק בשל דעות קדומות.

אני לא טוען שסוחרי המכוניות הנם צדיקים תמימים, ולענף יצא שם רע במיוחד, ולא במקרה, אבל צריך לזכור שכמו כל בעלי עסק, הם חיים מלקוחות, ואני אישית לא מכיר שום עסק שחי ומיתקיים 30 שנה רק מרמאויות.

בכל מקרה המלצתי לו לבדוק את המכונית בצורה יסודית בלי לפסוח על אף שלב, ואם הכל יוצא תקין, שירכוש את המכונית.

ותזכור שנוכלויות ורמאויות קיימות גם בקרב מוכרים "פרטיים".

פורסם

למחוק את מה שאמרתי זה חוסר אחריות.

עדיף שאנשים יתכוננו לגרוע מכל ויקנו רכב מוצלח, מאשר יסמכו על מלה של נוכלים. (לא כולם נוכלים, רק רובם)

שכחת לציין שאתה מאלו שרוכשים רכבים מסוחרים ולכן דבר זה נראה לך טבעי, ואפילו אתה, כבעל נסיון רב ועצום נפלת עם יונדאי שלה היתה בעיית גיר חמורה שלא הצלחת לצפות והיה לך מזל גדול ליפול על סוחר שידע לקחת אחריות (דבר נדיר מאוד - הרוב היו זורקים אותך מכל המדרגות)

עם זאת , זה רק מוכיח מה רמת הרכבים שמגיעים לסוחרים.

עסק יכול להתקיים 30 שנה מרמאויות אם הוא נסגר מדי חודשים וקם מיד אחד חדש תחתיו עם שם חדש. כך היה באחד המגרשים שיצא לחבר שכמעט נפל בפח - להתעסק איתם.

אני רוצה לציין שב100 אחוז מהעסקאות בהן הייתי מעורב, והיה מעורב רכב מסוחר - הרכב נפל בגדול בבדיקה ו/או הסוחר נתפס בשקר גס.

ב2 מקרים, הסוחר ומכון הבדיקה עשו יד אחת והציגו גליון בדיקה חלק לחלוטין כפי שהוצג לידידינו פותח השרשור, לגבי רכבים שעברו תאונות שילדה חמורות - ורק בדיקה נוספת חשפה את התרמית.

[אחד מהמקרים הנ"ל פורסם בפורום על ידי אי שם בשנת 2002 ,ניתן למצוא אותו ע"י חיפוש ( פולו עם שאסי מנתניה )]

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא היה לי קרוב משפחה (עכשיו כבר אין לצערי) עם נסיון של 50 שנה בפחחות שהציל אותי בתחילת הדרך כשלא הבנתי כפי שאני מבין היום.

במקרה האחד והיחיד שלא היה מדובר ברכב שבור עם שאסי, הרכב היה משועבד והוצג לקונה רשיון נקי משעבוד!

אז עם כל הכבוד חן - אסור לסמוך על אף אחד, ועדיף להתרחק מסוחרים.

הסיכוי ליפול עם אנשים פרטיים הרבה יותר נמוך. למעשה הסיכוי היחיד ליפול עם פרטיים זה במקרה והם סוחרים שמתחזים לפרטיים.

הסוחרים היחידים שאני חושב שאפשר לשקול לעבוד איתם (הרע במיעוטו) אלה חברות ההשכרה והליסינג, או חברות טרייד אין מסודרות של אחד מיבואני הרכב (כמו לובינסקי טרייד).

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

על דבר אחד אנחנו מסכימים - אסור לסמוך על אף אחד, כולל מוכרים פרטיים.

בדיקה נכונה ויסודית לפני הקנייה מונעת הרבה צרות בהמשך, וברור שפוטנציאל הנפילה עם סוחר חאפר גדול בהרבה.

במקרה של היונדאי שקניתי לאחותי, היה ברור לי שבמחיר שבו היא נירכשה, במצב אידיאלי היא לא יכולה להיות, ולכן בוצעה הורדה משמעותי במחיר על מנת לבצע יישור קו מאסיבי.

המכונית תוקנה ע"י הסוחר מסיבה פשוטה - בימים קשים אלו הוא צריך לקוחות, ולקוח מרוצה מביא איתו עוד ועוד לקוחות.

והערת אגב - אותו סוחר לעולם לא יחזיק אצלו במגרש מכונית לא "נקייה", כעיקרון.

נקווה שעם התמסדות הענף יעלמו החאפרים הקטנים, וחברות טרייד אין רציניות וישרות ישלטו בענף.

פורסם
על דבר אחד אנחנו מסכימים - אסור לסמוך על אף אחד, כולל מוכרים פרטיים.

בדיקה נכונה ויסודית לפני הקנייה מונעת הרבה צרות בהמשך, וברור שפוטנציאל הנפילה עם סוחר חאפר גדול בהרבה.

במקרה של היונדאי שקניתי לאחותי, היה ברור לי שבמחיר שבו היא נירכשה, במצב אידיאלי היא לא יכולה להיות, ולכן בוצעה הורדה משמעותי במחיר על מנת לבצע יישור קו מאסיבי.

המכונית תוקנה ע"י הסוחר מסיבה פשוטה - בימים קשים אלו הוא צריך לקוחות, ולקוח מרוצה מביא איתו עוד ועוד לקוחות.

והערת אגב - אותו סוחר לעולם לא יחזיק אצלו במגרש מכונית לא "נקייה", כעיקרון.

נקווה שעם התמסדות הענף יעלמו החאפרים הקטנים, וחברות טרייד אין רציניות וישרות ישלטו בענף.

כלומר אם אלו לא היו ימים קשים, לא היה לוקח אחריות על התקלה.

כבר שמעתי על מקרים שהיה מעורב עולם תחתון בעסקי המסחר, ורוכש שהתלונן על רכב פגום ואיים בתביעה "זכה" לביקור של חיילים של אחת ממשפחות הפשע ולא נפרט מעבר לכך.

אני לא אומר שהעסק הנ"ל הם רמאים, אבל אני כן אומר שעדיף להמנע מרכישת רכב מסוחרים באופן כללי , במיוחד כאשר מדובר ברכבים בכלל לא נדירים.

אתה זוכר מה ההבדל בין חכם לפיקח?

חכם לא נכנס לצרות שפיקח ידע להחלץ מהן.

להלן עוד תחמנות מהזמן האחרון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=256421

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, הבעיה היא דווקא ברכבים שלא נחשבים לנדירים.

יונדאי אלנטרה כמעט ולא נמכרה ללקוחות פרטיים, כך שאם אתה מחפש אחת מהשנים האחרונות הסיכויים שלך למצוא אחת פרטיות נמוכים. אם תתמקד בפרטיות סביר להניח שרוב האלנטרות שתגיע אליהן יהיו אצל סוחרים במסווה.

לא כולם מוכנים להתרוצץ ולחפש בנרות רכב פרטי ולא לכולם יש קרוב משפחה או חבר כמוך שמוכן להתרוצץ איתם ולברור את המוץ מן התבן.

בשורה התחתונה - גם אני הייתי נגד רכישה מסוחרים בצורה גורפת אבל למדתי לראות שהשד לא נורא בכלל ויש גם סוחרים הגונים. כשאני צריך לעזור למישהו לבחור משפחתומטית מהשנים האחרונות אני בהרבה מקרים מפנה אותו ישירות למגרשי הרכב. המבחר גדול, הנתונים גלויים, המחירים נוחים והמימון נוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...