Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אתמול בשעה טובה רכשתי פיאט פונטו ספייס אוטו'. ערכתי בדיקה לפניי הקנייה ונמצאו מספר תקלות(בכלל לא מהותיות - ככה אני מקווה).

אשמח מאוד אם תסבירו לי מה התקלות האלו באמת אומרות (הלכתי למוסך וזה הסתכם למאות שקלים) ומה העלויות שלהן והאם יש סיכוי שחלק מהתקלות האלו סתם נרשמו בטופס ככסת"ח של מכון הבדיקה. אז אחריי ההקדמה הנה הבעיות:

1) זווית ציר אחורי פגומה

2)גומיות מגן לציריות פגומות

3) ניקוי מערכת קירור שמן גיר

4) תושבת תיבת הילוכים פגומה

כמו כן נכתב שיש הזרקת דלק לקויה אבל הבודק הסביר לי שזה לא מהותי. מה בדיוק ניתן לעשות עם זה?על מה זה משפיע?

דרך אגב יש לכם מוסך לפיאט אמין וטוב בירושלים?

פורסם

המוסך המורשה בירושלים (אוט-די ברח' בית הדפוס בגבעת שאול) עושה בסך הכל עבודה טובה אבל הוא עמוס למדי.

המחירים הם בהתאם למוסך מורשה. אבל מצד שני אין משהו יותר מדי חריג ברשימה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...