Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה שמתי לב שיש ריח של דלק בסלון האוטו ברגע שאני מתחיל נסיעה, כשאני רק נכנס לאוטו אין ריח וכשאני מתחיל נסיעה יש ריח ולפעמים הוא עובר ומפסיק לגמרי ומידי פעם מפסיק ואז שוב.

שמתי לב היום שכשאני מאיץ יחסית מהר(מגיע יחסית מהר ל2500-3000) נהיה ריח ושניה ונעלם וככה שוב ושוב ולפעמים אני עובר את ה3000 ואין ריח.

האוטו הוא Volvo S40 שנת 2005, מה אני יכול לעשות? ואני אלך למוסך השבוע אבל בנתיים מה האפשרויות שלי ומה יכולה להיות הבעיה?

תודה.

פורסם

מתחת לספסל האחורי נמצא אטם גומי שהסרתו תיתן גישה למשאבת הדלק (לא יודע אם בוולו זה גם ככה).

אצלי בטווינגו, מצאתי שהאטם של משאבת הדלק היה פגום ולכן דלק פרץ החוצה והפיץ ניחוח בכל האוטו.

 

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם

אוקיי ניסיתי להריח באוטו מאיפה זה מגיע, מאחורה אני יכול להגיד שאין בכלל ריח של דלק, הריח בא מקדימה ולפי מה שהרחתי מהמזגן אחרי הנעה. הריח נעלם לאחר כמה שניות\דקות ומתי שבא לו חוזר, אין לי מושג למה..איזה עוד סיבות אפשריות?

ועוד שאלה בלי קשר, כמה אמור לעלות פילטר שמן הכול כולל הכול? כאילו נגיד והבית פילטר סדוק, צריך להחליף את כל העסק של הפילטר שמן, כמה זה יעלה החלק עצמו וכמה כולל עבודה?(הציעו לי במוסך מורשה עבודה על זה שתעלה בסביבות ה1500+-).

תודה רבה לכם.

×
×
  • תוכן חדש...