Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים שבחלק האחורי של הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע עשיתי פרסה בכביש די צר(לא הייתה בררה) לכביש לא היו שוליים, והיה חול כזה מצידיי הכביש שיותר נמוך מהכביש, בעוד שאני עושה את הפרסה(בזהירות רבה) עשיתי רוורס, לא שמתי לב וירדתי קצת מהכביש, שמעתי מכה, לא משהו רציני אבל עדיין זו מכה, היה איתי חבר שהתחיל לדבר איתי על המיכל שמן שהוא התפוצץ או משהו כזה. בסופו של דבר לא קרה כלום לרכב, אבל מעניין אותי לדעת מה יש בחלק האחורי של הרכב? לא אמור להיות שם רק פח?

הרכב הוא אקסנט 06.

תודה.

פורסם

מתחת לבגז' יש בד"כ מיכל דלק. אם הוא היה נפגע, היית רואה נזילה עם ריח של דלק. ממליץ לבדוק את זה. מה שחבר שלך התכוון, כניראה לקרטר. אך קרטר ברכב עם מנוע קדמי נמצא מקדימה ולא מאחורה (מכסה תחתון של מנוע משמש גם כמצבור שמן).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלא אם כן האקסנט שלך בעלת מנוע אחורי מיכל השמן לא יכול להפגע.

מה שכן יכול להפגע זה מיכל הדלק (באקסנט הוא די נמוך) או הדוד של האגזוז (שגם הוא נחשב לחלק נמוך יחסית).

בנוסף גם הטמבון יכול להשתפשף באותה מידה ולעשות רעש...

לגבי הקרטר, או אגן השמן, הוא נמצא בחלק הקדמי של הרכב. אבל גם הוא עלול לקבל מכות ולהתבקע.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

בדקתי את זה ולא קרה כלום לרכב, רק רציתי לדעת.

ומיכל דלק נמצא בדיוק מתחת לתא מטען או שיש לו גם חלק מתחת לספסל האחורי? ומה אין לו הגנה כלשהי?

פורסם

לגבי המיקום המדוייק ברכבך אני לא בטוח אבל אין לו יותר מדי הגנות (הרכב שלך לא בנוי לקבל מכות בגחון!) אם בכלל.

עדיף שאת הרוורס תעשה ביתר זהירות (גם מחשש לרכבך וגם מחשש להולכי רגל) ולאט.

פורסם

עובדה מעניינת על מיקום מיכלי דלק- בלנד קרוזר 2003 ומעלה מיכל הדלק נמצא תחת המושב האחורי האמצעי מכיוון שבמיקומו האמור מאחור, יש חלל ריק שאמור להכיל את הגלגל הרזרבי בדגם המשווק במחוזות אחרים, בישראל גלגל רזרבי שלא נמצא על הדלת האחורית יהפוך את הרכב מג'יפ אימתני לסטיישן בעיני הקהל.. היום זה אחרת ואנו רואים את הלנדקרוזר 200 המפלצתי עם דלת נקיה

פורסם

שלדעתי זה עדיף הגלגל הזה נותן עוד 20 סנטימטר מיותרים לרכב ומקשה על החניה ועל המבט אחורנית.

פורסם

כמו שציינו לפני מיכל השמן (הקרטר) ברכבך יושב מקדימה.

מאחורה יש את מיכל הדלק ואת הדוד של האגזוז, וכמובן הטמבון, יכול להיות ששמעת שפשוף מהדוד של האגזוז, אם אינך שומע רעשים מיותרים מהאגזוז אז הכל בסדר, כמו כן גם אם אינך מבחין בריח של דלק אז גם הכל בסדר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...