Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 105K למזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פילטר אוויר לפאגים חוט הצתה נוזל קירור נוזל בלמים נוזל הגה הדרואלי

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

בודקים :רצועת הנעה,סיבובי מנוע בסרק,נוזל במצבר,מערכות חשמל,דוושת בלם, ,בלמים +צנרת+חיבורים,בלם חניה,מגבר בלם,בלמי דיסק,נוזל צנרת היגוי וחיבורים,שמן תיבת הילוכים,צמיגים .

מנקים: מסנן אויר

מחליפים

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

בודקים :רצועת הנעה,סיבובי מנוע בסרק,נוזל במצבר,מערכות חשמל,דוושת בלם, ,בלמים +צנרת+חיבורים,בלם חניה,מגבר בלם,בלמי דיסק,נוזל צנרת היגוי וחיבורים,שמן תיבת הילוכים,צמיגים ,מערכת פלטה ומגיני חום כל 30000 ק"מ.

מנקים: מסנן אויר

מחליפים : שמן מנוע,מסנן שמן מנוע,מסנן אויר במזגן (אם קיים ),נוזל קירור כל שנתים לאחר החלפה ב 90000 ק"מ,מצתים כל 120000 ק"מ או 36 חודשים,

פורסם

מאיפה אתם ממציאים את זה? :shock:

כל אחד מוסיף עוד משהו.

לא יותר קל להתקשר למוסך מורשה ולברר? (למרות שאני יודע את התשובה, אני אשאיר לך את ההשקעה של בדיקה עצמית)

בהצלחה

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מאיפה אתם ממציאים את זה? :shock:

כל אחד מוסיף עוד משהו.

לא יותר קל להתקשר למוסך מורשה ולברר? (למרות שאני יודע את התשובה, אני אשאיר לך את ההשקעה של בדיקה עצמית)

בהצלחה

מהספר רכב שמגיע ברכב מהחברה 8)

• תוכן חדש...