Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לשטיפה עם האוטו שלי (פונטו HGT), היה איתי עוד חבר, עכשיו לפני הכניסה למנהרה המפעיל שם כיוון אותי כדי שאני יכנס ישר על המסוע, ואני כמובן הקשבתי לו, הוא המשיך לסמן לי עם היידיים סע עוד, עד ששמעתי כמו בום קטן שגרר איתו חריקה של שיפשוף בין שתי מתכות.

אני היה לי הרגשה של משהו מסריח אבל חבר שלי טען שזה כלום, כמובן שהמפעיל היה מלפנינו והסתכל על כל הנעשה וכיוון וגם אחרי ששמעתי את הקראנק הזה הוא לא אמר או עשה כלום אלה פשוט אמר לי להכניס ניוטרל ולשחרר הנדברקס והפעיל את המסוע.

לאחר היציאה מהמקום פתאום אני שומע כיאלו הגלגל הימני התפרק לגמרי, כל כמה מטרים משתחרר כמו בום מהגלגל הקידמי ימני מלווה ברעידות חזקות בהגה ורעשים מהגלגל, ובאותו המצב לא היה אפשרי להמשיך ולסוע ככה יותר מ10 דקות.

למזלי המוסך של דוד שלי היה במרחק קרוב ונסעתי לשם בזהירות רבה עד שהגעתי.

במוסך נאמר (לא ירדו איתי לעומק הפרטים ולא דרשתי פרטים כי הייתי עדיין עצבני) שמדובר בתושבת החיבור במרכז המחבר את 2 הגלגלים הקידמיים שנפתחה לגמרי, זאת בגלל ריתוך שבוצע במקום (דבר מסוכן לפי מה שאמרו לי), והריתוך הזה נפתח - וההשערה שלי כתוצאה מהמכה במסוע השטיפה.

בכל מקרה דוד שלי חושב ש"פירקתי" את האוטו בגלל שעליתי על מדרכות וכאלה, האוטו ממש בזמן הזה תחת תיקון פירקו לו את כל החלק התחתון הקידמי ואין לי מושג כמה יעלה הנזק הזה.

מי האשם בכל הסיפור? האם יש טעם להוציא את הכסף של התיקון מחברת השטיפה?

תודה.

הערות:

בדרך כלל אני לא מתאר ככה תקלות אבל ממש אין לי מושג מה בידיוק הנזק שנגרם אלה תיארתי לכם באופן אינפנטילי ולא טכני בכלל את הנזק מאחר וגם לי לא הוסבר בידיוק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...