Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 376
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר טוב דורון,

קודם צריך להשיג סירנה שכזו. לאחר שאשיג סירנה יימצא מקום עבורה מתחת לנילון.

אם תדע על סירנה שכזו למכירה, אשמח אם תיידע אותי.

שיהיה שבוע טוב

שלי

עכשיו, אחרי ששמעתי את הסירנה, אני תוהה, האם יש מקום, מתחת לנילון, לסירנה הגונה...:wink::lol:
פורסם

תודה לכל התומכים והמעודדים בשיפוץ בפורום ובע"פ.

אני חייבת לומר את האמת - אומץ זו לא המילה המתאימה כאן. היה לי חוסר ידע מוחלט למה אני נכנסת בשיפוץ הספיידר. נכון ראיתי שיפוצים אצל אחרים ושמעתי סיפורים על שיפוצים של אחרים, אבל לרגע לא תיארתי לעצמי למה אני נכנסת.

היום כשאני כבר באמצע השיפוץ, אני יכולה לומר שקשה לי להאמין על עצמי שהייתי נכנסת לכזה שיפוץ שוב.

אולי אחרי שהשיפוץ יסתיים ומקווה שיצא יפה וגם טוב ואוכל להמשיך להנות מהספיידר, שנהנתי ממנו 10 ימים בלבד, אשכח את כל התלאות של השיפוץ ואשנה את דעתי.

אני מעריכה מאד את כל חברי המועדון והפורום שמשפצים מכוניות אספנות ומתמידים עם סבלנות מרובה, הערכתי גם לפני כן, אבל עכשיו הערכתי לענין גדלה מתוך הכרת הנושא אישית.

שבוע טוב לכולם

שלי

שיהיה בהצלחה, כל הכבוד על האומץ :]
פורסם

בברכה

הרבה אהבה למכוניות דרושה לשם כך,וכפי שכתבתי כאן הצלת את הרכב ומתוך הכרות מהיבט רחב השיפוץ גם שיארך זמן יעשה בידים מיומנות היטב ותגמול על סבלנות רבה כמו גם המשך הנאה צרופה מרכב מדהים

בברכה

עופר בן צבי

פורסם

שלום.

תרשי לי לומר לך מיספר מילים ותזכרי אותם בעתיד.

אם יש דבר אחד מובטח זה שאת החוויה של בשיפוץ לא תשכחי לעולם! בכול פעם שתתישבי באלפא ותביטי מיסביב את תגידי בלבך את זה אני שיפצתי ואת תחושת ההנעה והגאוה אף אחד לא יוכל להבין חוץ ממי ששיפץ רכב בעצמו לעצמו. אין לזה מחיר!

הסיפוק והכייף מובטחים לך!!!

אני מאחל לך הנעה מלאה מהרכב שלך.

ואת גיבורה כי מאט מאוד אם ביכלל נשים היו ניכנסים להרפתקעה כזו, ועל זה מגיע לך כוכבית מכול חברי המועדון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אולי אחרי שהשיפוץ יסתיים ומקווה שיצא יפה וגם טוב ואוכל להמשיך להנות מהספיידר, שנהנתי ממנו 10 ימים בלבד, אשכח את כל התלאות של השיפוץ ואשנה את דעתי.

שלי יש הערכת זמן/צפי פחות או יותר מתי הרכב יחזור לכביש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שלי יש הערכת זמן/צפי פחות או יותר מתי הרכב יחזור לכביש?

ל'

ליטל - שאלה קשה את שואלת משפץ רכב - אין לו שליטה על בעלי המקצוע המשפצים וכל מועד שיגידו לך יש להוסיף לכך עוד אי אלו "שעות"

שיגמר - זה יגמר, מה עוד שאין כל כך רצון ללחוץ ע"מ שטיב העבודה לא יפגע ושהפינאלה יהיה מרשים.

לכן זו תמיד שאלה קשה למענה.

בכל מקרה שלשלי תהיה הסבלנות מחד והנודניקיות על בעל המקצוע (כדי שלא ירדם על הפרויקט)ונברך אותה על המוגמר כשזה יגמר.

שלי סבלנות ובהצלחה.

מצא משה

פורסם
שלום.

תרשי לי לומר לך מיספר מילים ותזכרי אותם בעתיד.

אם יש דבר אחד מובטח זה שאת החוויה של בשיפוץ לא תשכחי לעולם! בכול פעם שתתישבי באלפא ותביטי מיסביב את תגידי בלבך את זה אני שיפצתי ואת תחושת ההנעה והגאוה אף אחד לא יוכל להבין חוץ ממי ששיפץ רכב בעצמו לעצמו. אין לזה מחיר!

הסיפוק והכייף מובטחים לך!!!

אני מאחל לך הנעה מלאה מהרכב שלך.

ואת גיבורה כי מאט מאוד אם ביכלל נשים היו ניכנסים להרפתקעה כזו, ועל זה מגיע לך כוכבית מכול חברי המועדון.

בברכה בני ל.

אלו מילים ,

בני , תבורך על המילים הנהדרות ,

שלי , אל תרפי ,

התוצאה תגרום לך הנאה מרובה :-)

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
תודה לכל התומכים והמעודדים בשיפוץ בפורום ובע"פ.

אני חייבת לומר את האמת - אומץ זו לא המילה המתאימה כאן. היה לי חוסר ידע מוחלט למה אני נכנסת בשיפוץ הספיידר. נכון ראיתי שיפוצים אצל אחרים ושמעתי סיפורים על שיפוצים של אחרים, אבל לרגע לא תיארתי לעצמי למה אני נכנסת.

היום כשאני כבר באמצע השיפוץ, אני יכולה לומר שקשה לי להאמין על עצמי שהייתי נכנסת לכזה שיפוץ שוב.

אני מעריכה מאד את כל חברי המועדון והפורום שמשפצים מכוניות אספנות ומתמידים עם סבלנות מרובה, הערכתי גם לפני כן, אבל עכשיו הערכתי לענין גדלה מתוך הכרת הנושא אישית.

שבוע טוב לכולם

שלי

שלי

הפן השני של העניין, תארי לך שהיית קונה את האלפא ולא נכנסת להרפתקאה היסודית של השיפוץ והתיקון, היית ממשיכה לנסוע

כרגיל על האלפא, התיסכול מהידרדרות הרכב התקלות, והאכזבה מהתחביב היו מקלקלות את האידיליה!

הביצוע שלך הוא הנכון האמיתי והקשה!

אבל....בסוף התהליך תוכלי באמת להינות מרכב יחודי ומהנה מושלם עבורך

ובמבט לאחור תדעי שרק כך צריך היה לנהוג תרתי משמע!!! בהצלחה - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היום חזרתי מביקור הספיידר. ההתקדמות איטית אבל יסודית.

צריך הרבה סבלנות וגם לא להתייאש, מפעם לפעם אני מתחסנת.

ליטל - באמת שאי אפשר לדעת מתי יסתיים השיפוץ. מצא צודק ביותר וזה מנסיון אישי שלו.

כל פעם יש משהו חדש לא צפוי או מתוכנן שצץ וצריך פתרון ומוצאים פתרון.

המון תודה לכל התומכים והמעודדים בענין השיפוץ, גם בפורום, וגם מחוץ לפורום באי.מייל. בטלפון או אישית במפגשים.

אני מעריכה את זה מאד וזה גם מעודד ונותן דחיפה להמשיך הלאה, אני לא מתייאשת ומחכה בקוצר רוח לנהוג על הספיידר.

חג שבועות שמח

שלי

פורסם

יפה ונחמד לשמו שההתקדמות ישנה,אפשר שבשישי אהיה באזור אגש לביקור אצל המשפץ,רואה את הרכב אט אט מקבל צורה עבודה מקצועית נעשית עליו,סבלנות משתלמת בסופו של דבר שלי,יהיו לך ימים של הנאה עם הרכב וכמובן השקה מכובדת.

בהצלחה

עופר

עופר בן צבי

פורסם

מצורף כאן 90 ק"ג סבלנות. נא להשתמש ב 333 גרם כל 8 שעות. בעוד שלושה חודשים נראה מה המצב...

חג שבועות שמח:wink:

שלמה דן גדרון

פורסם

מקווה מאד שלא אצטרך להשתמש בכל ה- 90 ק"ג סבלנות ואולי השיפוץ יסתיים לפני שלושה חודשים. הלוואי.

חג שמח

מצורף כאן 90 ק"ג סבלנות. נא להשתמש ב 333 גרם כל 8 שעות. בעוד שלושה חודשים נראה מה המצב...

חג שבועות שמח:wink:

• תוכן חדש...