Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 376
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממש מעצבן אותי לראות איך חברת אלפא לא שיפרה את הפח שלה במהלך שנות ה-80 כשהיה ידוע שהפח שלהם גרוע.

המלצה, לומר לפחח שיפרק את החלון צד לפני שהוא מרתך את החורים בדלת, הגיצים שעפים מהריתוך משאירים סימנים בלתי הפיכים על הזכוכית.

הפח של אלפא היה גרוע רק בסוף שונת ה70 ותחילת השמונים

אלפא התפטו לרכוש פח זול מרוסיה ואת המחיר שלמו בעלי הרכבים של אותה תקופה - במיוחד הסודים

את הלקח למדו - גם אם מאוחר, ומאז איכות הפח היא כשל שאר הרכבים - לא גרועים יותר ולא טובים יותר

הערה: ככלל, הפח / הברזל הרוסי נחשב משובח אבל כאמור מה שעולה בזול ומגיע מיצרן מפוקפק לא יהיה איכותי

פורסם

שלי,

ראשית מזל טוב...רכב מדהים

שנית, כמי ששיפץ ומחזיק רכב איטלקי , הספיידרית שלך נמצאת במצב מדהים לגילה.

אני מציע שבכל פעם שאת נבהלת ממצב החלודה שנחשפת בזמן השיפוץ , להציץ בתמונות השיפוץ שלי...אני בטוח שזה ירגיע אותך...

המון בהצלחה,

"כל שקל שתשקיעי עכשיו תחסכי מלהשקיע אותו בעתיד"

פיאט 128 SL קופה

פורסם

שלי בוקר טוב,

בדיוק כפי שהג'ינג'י אמר (מעלי..sl128), המצב של האלפא שלך הוא יותר מסביר בשביל רכב אירופאי משנות ה- 70'.

(ואם התמונות של אבירם לא יספיקו, את מוזמנת להתרענן בתמונות מהשיפוץ אצלי...)

נראה שמבצעים עבודה טובה - שימי לב לכך שעיקר הרקבון מרוכז באיזור אחורי שמאל, ולכן כדאי לבדוק את פתחי הניקוז באיזור, ולמנוע היווצרות עתידית של מאגרי מים....

נסיעה טובה, חג שמח - ולהשאיר גם לגויים קצת חלקי חילוף... :-)

פורסם

נראה שתעשה כאן עבודה יסודית ,לא לשכוח לעשות זיפות של הריצפה מלמטה כמו גם צבע נגד חלודה מעל ושטיח אדום מפח לפח

היתי ממליץ על בידוד לריצפה למעלה זה משתיק רעשים למרות שבאלפא כל הרעש של הנסיעה מהאגזוזים הוא תענוג:)לעבור על הברגים שמחברים את הפחים לגוף הרכב,לאט לאט ובסבלנות תתקבל תוצאה מדהימה:)

בהצלחה

עופר

עופר בן צבי

פורסם
הפח של אלפא היה גרוע רק בסוף שונת ה70 ותחילת השמונים

אלפא התפטו לרכוש פח זול מרוסיה ואת המחיר שלמו בעלי הרכבים של אותה תקופה - במיוחד הסודים

את הלקח למדו - גם אם מאוחר, ומאז איכות הפח היא כשל שאר הרכבים - לא גרועים יותר ולא טובים יותר

הערה: ככלל, הפח / הברזל הרוסי נחשב משובח אבל כאמור מה שעולה בזול ומגיע מיצרן מפוקפק לא יהיה איכותי

זה urban legend ידוע, ואין לו שום קשר למציאות. ברזל הוא ברזל, ופח הוא פח.

האיטלקיות החלידו משתי סיבות. הראשונה היתה תכנון לקוי של אזורי ניקוז מים במרכב, והשניה (והעיקרית) היתה העדר מיגון טוב של הפח. בשנת 1986, אם אני לא טועה, עברו לפח מצופה אבץ (גילוון) והבעיה נפתרה.

נמרוד

פורסם
זה urban legend ידוע, ואין לו שום קשר למציאות. ברזל הוא ברזל, ופח הוא פח.

האיטלקיות החלידו משתי סיבות. הראשונה היתה תכנון לקוי של אזורי ניקוז מים במרכב, והשניה (והעיקרית) היתה העדר מיגון טוב של הפח. בשנת 1986, אם אני לא טועה, עברו לפח מצופה אבץ (גילוון) והבעיה נפתרה.

נמרוד

הגלוון הגיע אל אלפא בשנת 81

לגבי האגדה האורבנית קרא כאן - בסוף הדף תחת הכותרת Body rust

http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Alfasud

פורסם

שלי מזל טוב!

אני בטוח שתהני מכל רגע.

כשהתחלתי לקרוא את השרשור חשבתי שאזכב לראות את הרכב בקרוב אבל אחרי דף או שניים הבנתי שאין מצב שבחול המועד תגיעי עם הרכב למפגש ביער חדרה. לא נוראה נקבל אותך גם ללא הרכב. אבל אנחנו מחכים לראות את הרכב במפגש סוכות!

חג שמח!

:beerchug::beerchug:

שלמה דן גדרון

פורסם
שלי מזל טוב!

כשהתחלתי לקרוא את השרשור חשבתי שאזכב לראות את הרכב בקרוב

אנחנו מחכים לראות את הרכב במפגש סוכות!

:beerchug::beerchug:

היי oldcar

סוכות??? זה אורך השיפוץ שאתה מאחל לה???

אנחנו מקוים להרבה הרבה יותר מהר.

חג שמח

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אגדה אורבנית ?! ומתוך איזה ניסיון אתם מדברים בדיוק ?

תעשו ניסוי קטן - קחו שני פחים, האחד של אלפטא או אלפא סוד והשני מאודי או BMW של שנות ה 80.

שפשפו את שניהם עד לחשיפה מוחלטת, והשאירו אותם בחוץ.

לא רק שהפח של האלפא יחליד מהר יותר, החלודה גם תיתפס לעומק ותתחיל לאכול את המתכת בזמן שבפלדה הגרמנית החלודה תהיה עדיין במצב השיטחי שלה.

מעבר לניקוזים, פחים כפולים ללא הגנות מבפנים, מיגונים וכיו"ב, מדובר גם בברזל שרמת העיבוד והיצור שלו במקור נחותה.

אלפא לא פתרה את בעיות החלודה שלה ב 86 לחלוטין.

אלפות 75 ו 33 מחלידות אף הן עד שנת 90, ורק משנת 90 ואילך המצב באמת השתפר דרמטית.

ב 164 המצב היה טוב מאוד מיומה הראשון.

פורסם

אנקדוטה מעניינת היא שב-33 שמכרתי, הדוד האמצעי שהיה מותקן היא המקורי שהגיע עם הרכב מהמפעל. את הרכב מכרתי כשהיה בן 15, והדוד הזה לא הראה כל סימן של חלודה.

מאידך, ברכב עצמו כבר החלו להופיע מוקדים אחדים של חלודה.

ואני שואל: למה לעזאזל הם לא מייצרים את כל הרכב מהחומר שהדוד הזה עשוי ממנו?!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ככלל, הדוד האמצעי הוא בדרך כלל אחד האחרונים שמחליד.

בד"כ יוחלפו כמה אחוריים בעוד האמצעי עדיין יחזיק מעמד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חופשת הפסח הסתיימה.

הגעתי היום לבקר את הספיידר, ולהביא את הפנסים האחוריים החדשים.

הייתי חייבת לראות במיידי איך הם יראו על הספיידר, אפילו שכעת היא נראית על הפנים.

resized_IMGP6848.jpg

resized_IMGP6849.jpg

resized_IMGP6850.jpg

resized_IMGP6851.jpg

• תוכן חדש...