Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

טיפ שיעשה לך את החיים קלים :lol:.

על מנת לנקות ולהבריק את חלקי הניקל הדרך הטובה ביותר אם התוצעות הטובות ביותר היא כך:

1 מוטיבציה

2 ללכת לסופר או למרכז הקניות

3 לבקש מישחה לניקוי והברקה של תנורים וכירים מנירוסטה.

4 החומר המומלץ הוא "אסטוניש" של יעקובי הוא נימכר בקופסא מרובעת בגודל של גבינה לבנה +- בצבע כחול.

בעזרת מטלית או סמרטוט או שמטס לא אם סקוצברית!!!!!!!

מורחת לפי ההוראות ומנקה ומבריקה.

מבטיח לך תוצעות מצוינות.

יאלה לעבודה :lol:.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 376
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה סביר בהחלט בעל המקצוע יודע את עבודתו,הברקת חלקי הניקל ישוו לו מראה חדש

יפה בהצלחה בהמשך

עופר

עופר בן צבי

פורסם

היי שלי, חג שמח :-)

סבלנות, סבלנות, סבלנות....(האמת היא שאין לך הרבה ברירה - את בעיצומו של התהליך)

מניסיוני, באמור להברקת חלקי ניקל - פוליש רגיל עושה את העבודה, ואני יכול אפילו להשיג עבורך פועל שיבצע את זה..

נ.ב : למה את מקמצנת בתמונות??? קדימה....

פורסם

מניסיוני, באמור להברקת חלקי ניקל - פוליש רגיל עושה את העבודה, ואני יכול אפילו להשיג עבורך פועל שיבצע את זה..

הר בקר היקר, להזכירך, מדובר בניקלים מתוצרת איטלקית....לא בווארית. הפוליש עלול לשחוק אותם לגמרי...:wink::lol::lol::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תודה אסף, כידוע לך אין לי צורך בעזרה בפועל, יש לי פועל נאמן ומסור שהבריק במהרה את כל החלקים ביסודיות רבה ועטף אותם הרמטית שלא יתלכלכו אחרי הנקיון וההברקה, כך שלא יכולתי לצלם אותם נוצצים ומבריקים.

הבאתי אותם לפחח, ולצערי - אין כמעט התקדמות ברכב.

סבלנות, הרבה סבלנות צריך.

פורסם

אומץ זו בהחלט המלה המתאימה, ואם חוסר שפיות זמנית לא היתה מעורבת, אף אחד מאיתנו לא היה מתחיל שיפוץ...

ראיתי את הספיידר שלך כשעמדה למכירה, ומתוך הבדיקה שעשיתי לה אין לך מושג כמה אני מעריך את האומץ. הבעלים הקודם שלה ראוי למלקות בכיכר העיר (או ברחבה לפני היכל נוקיה להנאת הקהל) על מה שהוא עשה לה!

בקשר לחלקי הניקל, למיטב זכרוני סמלים וכו' הם דבר די זול ונפוץ לקנות חדשים באי ביי וכאלה, כך שאם הם שרוטים או מלאי נקודות חלודה לא תשקיעי הרבה בקניית חדשים, בטח לא בהשוואה בהשקעה בפחחות....

אלפא יכולה לנסוע נהדר עם מנוע גמור ופח רקוב, אבל היא תסע זוועה אם המתלים וההגה לא מושלמים. נסעתי בלא מעט אלפות משופצות שהתנהגו זוועה, כך שאם את רוצה שהאלפא תסע כמו שהיא (ואת) רוצה ואוהבת, נא להחליף את כל הבוקסות והתושבות לחדשות, ועדיף משהו מחוזק שממולץ ע"י כאלה שהשתמשו בהם, בולמים חדשים טובים (קוני ספורט, יקר אבל שווה) ואם הקפיצים עייפים, אז גם הם.

חוץ[ מזה, לא יודע מי הפחח, אבל בספיידר חשוב מאוד עד קריטי חיזוק בכנפיים האחוריות, אחרת הן מקבלות מהר מאודד צורה של מרצדס מהשטחים וזה חבל מאוד אחרי כל מה שהשקעת..

פורסם

עידכונים אחרונים.

לספיידר כרגע יש ג'נטים לא מקוריים של פג'ו, שנוקו ונצבעו והורכבו עליהם צמיגים חדשים ונראים טוב מאד, כמעט כמו המקוריים

resized04032009.jpg

resized05032009.jpg

הזמנתי עבורם צלחות של אלפא כי רציתי שיהיו יותר יפים ויותר מקוריים

resizedimgp7249.jpg

הצלחות וגם הברגים הגיעו וכפי שחששתי הם לא מתאימים לג'נטים כי הג'נטים של פג'ו ורק לג'נטים מקוריים הם יתאימו.

האמת - הייתי מאד עצובה מהענין ולא רציתי לוותר על הצלחות.

לשמחתי הרבה, היום קיבלתי ג'נטים מקוריים של הספיידר (המון המון תודה) שמיד נוקו בחול ואחר הצהרים נסעתי לפחח כדי שכבר הערב יצבע אותם בצבע יסוד אפוקסי

resizedimgp7457.jpg

פורסם
הר בקר היקר, להזכירך, מדובר בניקלים מתוצרת איטלקית....לא בווארית. הפוליש עלול לשחוק אותם לגמרי...:wink::lol::lol::lol:

דורון ,

למה להשמיץ סתם בחוסר ידיעה ... הניקלים האלפא הם מנירוסטה כך שככל שיוברקו כך יבריקו.... בעדינות .

אודי.

פורסם

יפה נראה שייש התקדמות כל הכבוד הצלחות יפות מאוד את הרכב מה גם שכך זה מקורי בהצלחה שלי.

עופר בן צבי

פורסם
דורון ,

למה להשמיץ סתם בחוסר ידיעה ... הניקלים האלפא הם מנירוסטה כך שככל שיוברקו כך יבריקו.... בעדינות .

אודי.

אודי, מה אני מבין, מה....בסך הכל היו לי ברלינה 1750, אלפה GTV 2000 ואלפטה 1.6....:?

אבל בהומור, אני כן מבין וכנראה שאתה לא כל כך...:wink::lol::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

יש כ"כ הרבה שרשורים של ריבים וויכוחים בפורום, יותר מדי לטעמי ...

בבקשה מכם אל תתווכחו בשרשור של השיפוץ של הספיידר שלי.

תודה מראש

שלי

אוד, מה אני מבין, מה....בסך הכל היו לי ברלינה 1750, אלפה GTV 2000, אלפטה 1.6....:?

אבל בהומור, אני כן מבין וכנראה שאתה לא כל כך...:wink::lol::lol:

פורסם

ממתינה לראות את הג'אנטים על הרכב.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש כ"כ הרבה שרשורים של ריבים וויכוחים בפורום' date=' יותר מדי לטעמי ... [/b']

בבקשה מכם אל תתווכחו בשרשור של השיפוץ של הספיידר שלי.

תודה מראש

שלי

לא נתווכח ..ולא נריב , הכל ברוח טובה וחברית . אבל אולי נתערב :-P על בירה למשל :-) יהיה נחמד ....

אה כן וכמעט שכחתי , גילוי נאות :היו לי ויש עדיין הרבה אלפות...

אודי.

פורסם

שלי יקמצנית מה עם תמונות ?

אני במקומך מעמיד את הפחח במקום או שתעבוד או ללכת לפחח אחר

זה פשע 3 חודשים בלי להתקדם מרגיז

עזבי מה שכתבתי בשורה השניה

הסבלנות משתלמת :)

אני מזמין אותך לתחרות מהירות של KM אחד אבל תתני לי פור של 900 מטר

בינתים את מוזמנת לנסיעת מבחן :)

DSC00063.JPG

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

ממש כיף לקרוא את השרשור הזה (ואהבתי את הקריאה לסדר של המתוכחים....:lol:).

כל הכבוד על הסבלנות ועל הפתרונות שאת מוצאת.

לא קראתי דבר על חלקי הפנים של הרכב. מה מצבם? את מתכוונת לשפצם? למשל ריפוד, חיפוי דלתות פנים, דשבורד וכן הלאה...

שיהיה המון בהצלחה ותהני גם מהדרך ולא רק מהפסגה...

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

• תוכן חדש...