Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום.

גם אני בשלבי שיפוץ כללי של אלפא GTV של חבר מס' תמונות להנעתכם.

ושלי יש לך כוכבית גדולה אצלי סחטן עליך :ok:.

בברכה בני ל.

עוד הפעם צהוב?:lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 376
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלי

לא החזקת מעמד ושלחת את האוטו לשיפוץ יפה עשית, טובה שעה אחת קודם וטוב יהיה שתהני מרכב יפה ומשופץ לאורך כל הטיולים בקיץ.

אני כבר שומע שיש ברשותך ממחטה לניגוב בעיקר ברגע בו לוחצים על הגז והמפלטים משמיעים את הנעימה המוכרת של אלפא - בכיף.

מצפה לראותה משופצת ויפה

מצא משה

פורסם

מכיר את הרכב והבעלים.

באמת כאב הלב שעמד כך מוזנח.

מעניין איך הגרר הצליח לגרור את הרכב עם השביל הארוך והמפותל והצר בכניסה לבית.האם נכנס כל הדרך ברוורס?

הוצאת הרכב בטוח לא הייתה קלה במיוחד עם הפאסאט של אור שחסמה אותה וזה שבקושי הצלחתם להעיר אותו אחרי הרבה נסיונות :)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
מכיר את הרכב והבעלים.

באמת כאב הלב שעמד כך מוזנח.

מעניין איך הגרר הצליח לגרור את הרכב עם השביל הארוך והמפותל והצר בכניסה לבית.האם נכנס כל הדרך ברוורס? צודק, היה מאד קשה לגרר להכנס ברוורס לאורך השביל ובעלת הבית פחדה מאד ואפילו צעקה, אבל הגרר הצליח להוציא את הרכב החוצה.

הוצאת הרכב בטוח לא הייתה קלה במיוחד עם הפאסאט של אור שחסמה אותה וזה שבקושי הצלחתם להעיר אותו אחרי הרבה נסיונות :)

באמת הזיזו את הפאסאט כדי לפנות את הדרך
פורסם

עוד כמה תמונות של הספיידר בעבודה.

עדיף ללא מילים כי התמונות קשות. הפח של הספיידר על הפנים ..... :cry:

resizedimgp5853.jpg

resizedimgp5855.jpg

resizedimgp5854.jpg

resizedimgp5856.jpg

resizedimgp5857.jpg

resizedimgp5858.jpg

resizedimgp5859.jpg

פורסם

יפה נראה שבע המקצוע יודע את עבודתו הרבה סבלנות דרושה לו לשם כך,בטוחני שהרכב יראה מהמם לאחר מכן,מנח שהוא ייצבע בצבע אדום בוהקק

בהצלחה

עופר:-)

עופר בן צבי

פורסם

.........

יפה נראה שבע המקצוע יודע את עבודתו אני מאמינה בו לכן מסרתי לו את הרכב הרבה סבלנות דרושה לו לשם כך זה באמת המון סבלנות ,בטוחני שהרכב יראה מהמם לאחר מכן נראה לי שהוא יראה מהמם בסוף הטיפולים, רק שלראות אותו בשלבים מלא חלודה וחורים עושה לי ממש רע כל פעם מחדש, מניח שהוא ייצבע בצבע אדום בוהקק הוא יצבע באדום כמו במקור, שזה גם הצבע האהוב עלי, אבל יש עוד זמן עד הצבע.

בהצלחה תודה רבה

עופר:-)

פורסם

ממש מעצבן אותי לראות איך חברת אלפא לא שיפרה את הפח שלה במהלך שנות ה-80 כשהיה ידוע שהפח שלהם גרוע.

המלצה, לומר לפחח שיפרק את החלון צד לפני שהוא מרתך את החורים בדלת, הגיצים שעפים מהריתוך משאירים סימנים בלתי הפיכים על הזכוכית.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...