Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הרכב במפגש בהרצליה, מדהים! כל הכבוד :)

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

• תגובות 376
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה למפרגנים

אין לי תמונה של הספיידר מתחת לעץ, לא חשבתי לרגע שאני מגיעה למכונית שאתאהב בה וארכוש אותה ולכן לא באתי מוכנה עם המצלמה. חבל...

תתחדשי!

יש תמונה שלה מתחת לעץ בסביון?

פורסם

הכיסאות הקידמיים הגיעו עם הרכב והם במצב טוב, רק ניקיתי אותם, וכך הם ישארו.

וואו שלי, איזה יופי!

אין כמו הגשמת חלום!

תהני ממנה בכל רגע, נראית מדהים.

הכיסאות הקידמיים נראים ממש טוב, האם הם לאחר שיפוץ וריפוד או חדשים?

פורסם

הנסיעה ברכב היא פשוט חוויה מרגשת, החלפת המהלכים והרעש הכוחני של המכונית מוסיפים לכל ההנאה של הנסיעה עם הגג הפתוח כשהשמים והשמש למעלה והרוח מנפנפת את השערות, אנשים בחוץ מסתכלים ומחייכים למראה הרכב וגם כי אישה נוהגת ברכב וכמובן שישנם הערות רבות כמו בכל רכב אספנות.

זה שאין הגה כח לא מפריע, הרכב הוא קטן וקל, יחסית.

בענין הנסיעה ללא מזגן - נסעתי ברכב זמן מועט כשעדיין לא היה צורך במזגן. אני שוקלת את ענין הוספת המזגן לאחר השיפוץ, אבל נאמר לי שהמזגן יוריד מכח הרכב ושהוא גם מיותר. עדיין לא החלטתי.

הרכב באמת יפיוף אמיתי. אשמח לקבל קצת חוות דעת איך זה לנסוע ברכב כזה ביום יום (ללא נזגן, ללא ה"כ וכו').

פורסם
הנסיעה ברכב היא פשוט חוויה מרגשת, החלפת המהלכים והרעש הכוחני של המכונית מוסיפים לכל ההנאה של הנסיעה עם הגג הפתוח כשהשמים והשמש למעלה והרוח מנפנפת את השערות, אנשים בחוץ מסתכלים ומחייכים למראה הרכב וגם כי אישה נוהגת ברכב וכמובן שישנם הערות רבות כמו בכל רכב אספנות.

זה שאין הגה כח לא מפריע, הרכב הוא קטן וקל, יחסית.

בענין הנסיעה ללא מזגן - נסעתי ברכב זמן מועט כשעדיין לא היה צורך במזגן. אני שוקלת את ענין הוספת המזגן לאחר השיפוץ, אבל נאמר לי שהמזגן יוריד מכח הרכב ושהוא גם מיותר. עדיין לא החלטתי.

אכן ההנאה בנסיעה כמו גם הנהיגה באלפא חוייה,ברכב פתוח שכזה לא הייתי מתקין מזגן,מה שכן עם מצוי חימום אותו כן הייתי מסדר

ולו לחודשיי החורף הקרירים בארצנו כך אפשר לנסוע עם הגג סגור וחימום מופעל ישרה אוירה מהנה ברכב,מכיר את ההערות שנוהגים ברכב כזה אפילו אני שנוסע בלארקית שלי זוכה לקריאות כאלו ואחרות,תהני מהרכב הוא מדהים ומיוחד.

עופר

עופר בן צבי

פורסם

אומנם אין לי הרבה ניסיון עם רכבים פתוחים אבל אם את גרה באזור המרכז ומתניידת עם האוטו בשעות העמוסות אז מזגן זה אביזר חובה. אני גם לא נוסע לרוב עם מזגן אבל בחודשי הקיץ לעמוד בפקק כשאין אוויר יכול פשוט לטגן את השכל.

אם הרכב הוא רכב לשעות הפנאי אז באמת לא הייתי טורח להתקין מזגן.

פורסם

תודה דורון על התמונה.

כך בדיוק נראה הרכב בפעם הראשונה שראיתי אותו, וכך עמד שנים.

האם מדובר על הרכב הזה ?

שתהיה לך תמונה למזכרת .

תתחדשי !

פורסם

הי עופר,

החימום עובד ברכב, בחורף הבא לא תהיה בעיה.

בענין המזגן, עדיין לא החלטתי, למרות שמאד הייתי רוצה מזגן, אבל אז הרכב יאבד מהמקוריות שלו ויהיה צורך גם לשנות את פנל השעונים.

בכל מקרה הרכב לא יהיה יום יומי, בעיקר לסופי שבוע ואולי אחה"צ או בערב.

לקום מוקדם מאד כדי להספיק להיות איתו ב- 7:00 בעבודה, זו משימה שאפשרית כמה פעמים בודדות אבל לא כל יום.

אכן ההנאה בנסיעה כמו גם הנהיגה באלפא חוייה,ברכב פתוח שכזה לא הייתי מתקין מזגן,מה שכן עם מצוי חימום אותו כן הייתי מסדר

ולו לחודשיי החורף הקרירים בארצנו כך אפשר לנסוע עם הגג סגור וחימום מופעל ישרה אוירה מהנה ברכב,מכיר את ההערות שנוהגים ברכב כזה אפילו אני שנוסע בלארקית שלי זוכה לקריאות כאלו ואחרות,תהני מהרכב הוא מדהים ומיוחד.

עופר

פורסם

אין על אהבה איטלקית! אבל זהירות זוהי אהבה ממכרת!

איטליה של שנות השישים והשבעים, מכונית נהיגה מצויינות ולא סלחניות,

כשמדברים על מכונית עם אופי ונשמה, מדברים עליהן!

אהבי אותה והיא/הוא יחזיר/תחזיר לך אהבה פי מאה.

שנאתי את נושא המזגן, לגלגל את הרעיון בנייר עיתון, ולפח.

זה יסרס את המנוע, ישבש את מערכת החשמל, ויגרום

לך לצרות צרורות, כולם יבטיחו לך שלא, אבל רק את תסבלי בסוף.

נהיגה אמיתית כמו באהבה, באה עם הקרבה, כאב וקצת סבל

אחרת זוהי אהבה משעממת!

ובכלל רכב פתוח, למרות התדמית הרומנטית בא עם תג מחיר לא פשוט.

זה רכב שקשה לחיות איתו ביום יום,

בדיוק כמו עם אופנוע, אבל ללא היתרונות של אופנוע!

אבל...אלפא ספיידר...ויויה בליסימה איטליה.

שווה הכל! נ-ק-ו-ד-ה.

החזיקי תמיד ברכב, קרם שיזוף עם מקדם הגנה, כובע, ומשקפיי שמש.

צעיף, מעיל חם, ובקבוק מים. שמיכת פליז, לנוסע/ת שאיתך, תמיד יהיה לו/ה קר.

וכמו שאני תמיד אומר לנסוע לתוך השקיעה, זה מאוד רומנטי אבל גם כואב בעיינים!

תהיני - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלי איזה תהליך שיפוץ יעבור הגג?

עד כמה שזכור לי הגג במצב מצויין, מלבד העובדה "שהשמשה" האחורית שלו דהויה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...