Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 376
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואווווווווווווווווווווווווווווו.....

איזה צבע, טפו.. טפו.. יופי של עבודה!!!!

תהני

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

איזה מזל שנמאס ליונה לתת לך לנהוג במרצדס שלו,

נאלצת לקנות לך איזו גרוטאה משלך...

:beerchug::beerchug::beerchug:

מחזיקים לך אצבעות במרתון הסיום והפינישים

החברים ממפגשישישרון.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תודה סער,

ותודה וגם לשאר המחמאות שקיבלתי בפורום ובכלל בענין שיפוץ הרכב ולכל מי שעוזר לי בענין השיפוץ או סובל את השאלות הרבות שלי בכל שבוע במפגש או בטלפונים.

כל פעם בעיה חדשה לפתור ודברים חדשים ללמוד בענין השיפוץ. מתיש, אבל מענין.

בענין הפחח והצבעי - הוא לא מעוניין שאפרסם אותו בפורום.

הוא עוסק בשיפוץ ג'יפים ומכיוון שאני מכירה אותו עוד לפני השיפוץ, העבודה על הספיידר נעשתה בתור ידיד - חבר קרוב.

שבת שלום

שלי

איזה יופי.

שלי, מי הפחח שעבד על האוטו?

(את יכולה לשלוח לי גם בה"פ)

תודה,

סער.

פורסם

מצ"ב תמונות של המושב האחורי בספיידר.

המושב עצמו הוא מושב לכל דבר עם ספוג וקפיצים. המשענת היא משהו יותר סמלי עם פיסת סקאי שמתחתיה ספוג ומחוברת בברגים לפח מאחור מתחת למסגרת הפלסיק שרואים בראש התמונה (שגם מכסה את ההברגים המקבעים את הגג למרכב).

מקווה שעזרתי.

21062009409.jpg

21062009410.jpg

21062009411.jpg

פורסם

המון תודה על התמונות

מצ"ב תמונות של המושב האחורי בספיידר.

המושב עצמו הוא מושב לכל דבר עם ספוג וקפיצים. המשענת היא משהו יותר סמלי עם פיסת סקאי שמתחתיה ספוג ומחוברת בברגים לפח מאחור מתחת למסגרת הפלסיק שרואים בראש התמונה (שגם מכסה את ההברגים המקבעים את הגג למרכב).

מקווה שעזרתי.

פורסם

עדיין לא החלטתי בענין צבע השטיח ברכב. הנטיה היא לכיוון השחור הקלאסי.

אני יודעת שישנם שטיחים מוכנים מקוריים לאלפא, אבל החלטתי לעשות שטיחים אצל רפד בארץ ולא לרכוש בחו"ל ולהמתין שיגיעו לארץ.

שאלתי היא - מה הדרישות שאני צריכה לבקש מהרפד בענין השטיח, יש צפיפות מסויימת שעדיפה ?

יש לי גם את שטיחי הגומי השחורים המקוריים, אבל לא נראה לי שאשים אותם מעל השטיח שיהיה ברצפה.

פורסם

הכי טוב להביא איתך את הישן למוכר השטיחים ולבקש משהוו זהה או הכי קרוב, אם כבר החלטת לשנות, קיים שטיח שמגיע עם

בידוד גומי איטגראלי כיחידה אחת, הבידוד ימנע רעש בתא הנוסעים יבודד חום מכיוון הכביש, יתן תחושה של רכות בתא-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...