Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלי ,

חומר מצויין הפלציב,

כל הכבוד על הבחירה הנכונה , ההשקעה ועבודה יסודית בלי פשרות .

כך משפצים נכון . שלב אחר שלב .

תרגישי את התוצאות בסיום .

כל הכבוד !!!

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תגובות 376
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלי כל הכבוד

עכשיו רק חשוב ביותר להשקיע באטימה הרמטית שלהרכב לרטיבות!

רכב קבריולט, מועד לפורענות התחום זה, האטימה בין הגג הנפתח לדלתות, אינה דומה

לרכב רגיל, והשמש עושה שמות בגומיות חלונות הצד ומשם חודרים מים לדלתות ולרכב!

כמות כזו של חומר מתחת לשטיחים ובדלתות יכולה במקרה של כשל באטימה להוות קרקע פוריה

להצטברות לחות ומים ומשם הדרך קצרה לחלודה!

דבר נוסף אם ברצונך לבודד עצמך מחום, הקפידי שגומיות האגזוז יהיו גדולות מהרגיל, וירחיקו את צינור האגזוז

מריצפת הרכב במרווח של כזה שזרימת האוויר בעת נסיעה תפזר אותו לפני שיחמם את ריצפת הרכב,

לא מדובר בהפרש גדול במרחק שיפגע בנסיעה, אבל הנטייה של האגזוזנים (בעלי המקצוע!)

לשים את הגומיות האינטגרלית ללא התחשבות בסוג הרכב, בגומיות האיכותיות ניתן להתאים את המרווח בין גוף הרכב

לצינור הפליטה. ולמנוע חום בתוך תא הנוסעים.

באלפה הגומיות חשובות ביותר, כיוון שעוצמת המנוע והעברת הכוח גורמות לתזוזות של המנוע והגומיות נקרעות

מהר יחסית ואז מתחילות הצרות, רעש הדפיקות ופגיעות בגוף הרכב!

כמו שסבתא ננה אומרת "אלוהים נימצא בפרטים הקטנים..."

טוב עשית שהחלטת ללכת על שיפוץ פנים כולל ודומה למקור, ככה תגיע למושלמות. ישר כוח! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בוקר טוב

קמתי מוקדם ואחרי ארוחת הבוקר נסעתי לבקר את מני והספיידר שלי שאצלו.

העבודה מתקדמת בקצב והספיידר כמעט מוכן עם הפלציב בחלק של תא הנוסעים, סודר גם החלק התחתון של הדשבורד

resizedimgp7785.jpg

resizedimgp7786.jpg

resizedimgp7783.jpg

resizedimgp7784.jpg

resized_IMGP7783.jpg

resized_IMGP7784.jpg

resized_IMGP7785.jpg

resized_IMGP7786.jpg

פורסם

בענין פרטים על הפלציב, פנו אלי בשאלות בטלפון ובהודעות פרטיות.

הפלציב הוא חומר שמבודד קול וחום. החומר שאני בחרתי לשים הוא שצד בא עם דבק ובשני הנייר כסף, שנשאר אחרי ההדבקה. העובי של הפלציב הוא 1 ס"מ.

הפלציב בא בגלילים של 15 או 18 מטר, אבל אפשר גם לקנות אותו לפי מטר בעלות של 75 ש"ח למטר.

אני את שלי קניתי בחנות בשם "יר - גום" ברח' י.ל. פרץ מס' 39 בתל - אביב, הטלפון שלהם: 03-6884053

זו חנות יפיפיה כמו של פעם עם מוצרי גומי ופלסטיק וחומרי אטימה.

אצלי ברכב הפחח זיפת את הרכב גם מבפחוץ וגם בחלק של תא הנוסעים, כך שהחלטתי שזה מספיק ושלא צריך לשים יריעות של זפת, שאפשרי לשים לבידוד נוסף.

פורסם

החלטתי להחליף את הריפוד למושבים בגלל שהם התבלו, דהו, ויש לאחד מהם 3 קרעים

resizedimgp7789.jpg

אמנם זה לא כ"כ נורא, אבל חדש יצא הרבה יותר טוב ויפה

resizedimgp7788.jpg

resizedimgp7763.jpg

הדשבורד התרומם מהחום וכבר עשה את שלו. בתמונות לא הצלחתי להמחיש כ"כ את מצבו, אבל היה זקוק לתיקונים, ובמקום זה החלטתי על חדש. ומגיני השמש התנפחו והשלמת פנים הרכב גם הם יוחלפו.

resized_IMGP7787.jpg

resized_IMGP7788.jpg

resized_IMGP7789.jpg

resized_IMGP7773.jpg

resized_IMGP7769.jpg

resized_IMGP7770.jpg

resized_IMGP7772.jpg

פורסם

בוקר טוב רן,

תודה על היעוץ

שלי כל הכבוד

עכשיו רק חשוב ביותר להשקיע באטימה הרמטית שלהרכב לרטיבות!

רכב קבריולט, מועד לפורענות התחום זה, האטימה בין הגג הנפתח לדלתות, אינה דומה

לרכב רגיל, והשמש עושה שמות בגומיות חלונות הצד ומשם חודרים מים לדלתות ולרכב! אין בכוונתי ליסוע עם הרכב בזמן גשם ומלבד זה כל הגומיות ברכב הוחלפו והן חדשות. בענין החיבור בין הגג לרכב, אדאג שגם זה יהיה בהתאם.

כמות כזו של חומר מתחת לשטיחים ובדלתות יכולה במקרה של כשל באטימה להוות קרקע פוריה

להצטברות לחות ומים ומשם הדרך קצרה לחלודה! יש מרזבים פתוחים בכל הרכב.

דבר נוסף אם ברצונך לבודד עצמך מחום, הקפידי שגומיות האגזוז יהיו גדולות מהרגיל, וירחיקו את צינור האגזוז

מריצפת הרכב במרווח של כזה שזרימת האוויר בעת נסיעה תפזר אותו לפני שיחמם את ריצפת הרכב,

לא מדובר בהפרש גדול במרחק שיפגע בנסיעה, אבל הנטייה של האגזוזנים (בעלי המקצוע!)

לשים את הגומיות האינטגרלית ללא התחשבות בסוג הרכב, בגומיות האיכותיות ניתן להתאים את המרווח בין גוף הרכב

לצינור הפליטה. ולמנוע חום בתוך תא הנוסעים.

באלפה הגומיות חשובות ביותר, כיוון שעוצמת המנוע והעברת הכוח גורמות לתזוזות של המנוע והגומיות נקרעות

מהר יחסית ואז מתחילות הצרות, רעש הדפיקות ופגיעות בגוף הרכב! אדאג לענין הזה. תודה היעוץ.

כמו שסבתא ננה אומרת "אלוהים נימצא בפרטים הקטנים..."

טוב עשית שהחלטת ללכת על שיפוץ פנים כולל ודומה למקור, ככה תגיע למושלמות. ישר כוח! - רן

שבת שלום

שלי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לשלי היקרה שלנו - סוף סוף קיבלת את המושבים - במזל טוב.

עתה נותרו אי אלו נושאים זעירים לכאורה פתוחים שלאחר סיומם נראה את ה"ברק האדום" במחוזותינו - בהצלחה.

את רואה, הקיץ לא תם, ותוכלי עוד להינות מהגג הפתוח והרוח בשערות - הסבלנות משתלמת.

מצא משה

פורסם

תודה מצא,

יש עוד מה לסדר, אבל שלב הריפוד כמעט הסתיים והאלפא חזרה אלי. :-D

מבטיחה להעלות צילומים.

שבת שלום,

שלי

לשלי היקרה שלנו - סוף סוף קיבלת את המושבים - במזל טוב.

עתה נותרו אי אלו נושאים זעירים לכאורה פתוחים שלאחר סיומם נראה את ה"ברק האדום" במחוזותינו - בהצלחה.

את רואה, הקיץ לא תם, ותוכלי עוד להינות מהגג הפתוח והרוח בשערות - הסבלנות משתלמת.

פורסם

הפלציב הוא נחמד אבל יש חומרים הרבה יותר טובים ממנו בשוק

החברה המובילה בעולם עם פיתרונות לחום ובידוד אקוסטי היא dynamat

אומנם העלויות אדירות אבל מבחינת יעילות והעובדה שאוטמים את הרכב רק פעם בחיים אחרי שיפוץ מסיבי זאת הדרך הטובה והאיכותית ביותר והלא מתפשרת, לא תראו סדנה בארה"ב שלא עובדת עם החומר הזה.

הינה דוגמא ללרכב שעבדנו עליו שבוע שעבר

מצטער מראש על איכות התמונה צולם בפלאפון

96106317.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לאט לאט ובזהירות :)

כיף להתעדכן ולהסתכל עליה נבנת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...