Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שרכשתי את ה205 שלי לפני 8 חודשים, היתה לי בעיה ולא טיפלתי בה, הבעיה היא שהאוטו נחנק לפעמים ולאחר השהייה של שניה או שתיים מתחילה התגובה .

זה יכול להעיד על בעיה בקלצ' ?

או מערכת הזרקה שצריכה ניקוי ?

נראה לי שהקלצ' תקין הוא לא מחליק ולא חורק ,ולא מפריד גבוהה , הוא בסדר גמור :-D

היתה לי הזעה כמו של כל ה205 בראש מערכת ההזרקה . ניגבתי פעם אחת מאז שרכשתי את הרכב ועדיין לא חזרה הרטיבות :lol:

שאלתי האם אני יכול לנקות את מערכת ההזרקה לבד ?

אם מישהו התנסה בזה בעבר ?

באיזה חומר מומלץ להשתמש ? מנקה קרבורטר רגיל יעשה את העבודה ?

האם אני אמור לפרק את כל המערכת או שמספיק להסיר את בית מסנן האויר ולרסס על הראש ולנגב ?

אשמח לתגובות .

HONDA CIVIC LS

פורסם

תישתמש ב K 44 חומר לניקוי מערכת ההזרקה והשסתומים , שופכים פחית למיכל הדלק לפני התידלוק ומתדלקים חצי מיכל דלק.

אבל נראה לי שיש לך בעיה במודל הצתה וזה גורם לבעיה , הדבר נפוץ ב 205 .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

לדעתי הבעיה בחיישן(פוטנציאומטר) מצערת וניקוי לא יעזור.

אם הבעיות שלך קורות בסרק אז זה תופעה ידועה ב205 יש שם פסי מתכת ועליהם זזות מברשות כל פעם שאתה לוחץ על דוושת הגז. עם הזמן המברשות נשחקות וגם הפסי מתכת נשחקים ולכן יש את הבעיה שהרכב נחנק טורים נופלים ויש השהיה בתגובה מכיוון שבאזור מיקום הסרק נוצר מאין שטח מת .

זה או להחליף את כל הראש הזרקה (חתול בשק) או למי שיש קצת ידע אפשר לפרק את החיישן (4 ברגי כוכב) לנקות טוב טוב את הפסים וקצת לשחק עם המברשות כדי שיהיה מגע טוב ואז להחזיר ולכוון בעדינות. (צריך לדעת לכוון) ניתן לשחק עם החיישן כאשר הברגים סגורים אך לא מהודקים ימינה שמאלה מטה ומעלה עד שיהיה לך טורים יציבים בסרק ולוודא שהם לא צונחים גם בהפעלת מזגן, ואז להדק.

חשוב להדגיש שלפי הוראות יצרן אסור לפרק חיישן זה בגלל שהכיוון מבוצע ע"י מחשב במפעל ותאורתית אי אפשר יותר לכוונו למצב זה.

(אבל אני עשיתי את זה ויצא בסדר גמור)

כל זה בתנאי שהבעיה היא משם כמובן. אם אין לך ידע עדיף לגשת במוסך שיאבחן את מקור התקלה.

לא נראה לי שזה המודול מכיוון שאם זה קיים כבר 8 חודש המודול היה כבר מפסיק לעבוד עד היום .

וחבל על הכסף על K44 רק יעשה לך סתימות ויותר נזק.

• תוכן חדש...