Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הביטוח על הונדה סיוויק LS 2004

יש לי רישיון מעל לשנה וחצי, והיה לי ביטוח חובה (שעומד להגמר לי בעוד 3-4 ימים) עד עכשיו, את המקיף אני צריך לחדש בעוד 3 חודשים.

למישהו יש המלצות על חברות זולות (ואמינות) בביטוח חובה?

תודה רבה מראש.

פורסם

אתה נהג צעיר או חדש? כן זה מאוד הגיוני שזה 2500. בגלל שאתה צעיר, חדש או פשוט בעל שנהו חצי רשיון ותלוי בסוג הרכב.

פורסם

אני בעל רישיון שנה וחצי , בפעם הראשונה שעשיתי ביטוח חובה שילמתי 2500, חשבתי שאחרי שנה זה יוזל קצת (הגיוני לא?) וזה לא קרה.

פורסם

בטח שזה הגיוני בכל זאת לא מדובר על רכב שנת 90'.

יש רכבים שהביטוח שלהם יעלה לך גם 10 אלף.

הכל תלוי ברכב ובעבר שלך (תאונות ועוד כמה פרטים שאני לא זוכר כרגע).

פורסם

אם מדובר בביטוח חובה

תשתמש במחשבון שנתנו לך לינק אליו למעלה.

אין חובה לעשות ביטוח חובה באותו המקום שאתה עושה מקיף/צד ג

יש הבדלים גדולים בין החברות בביטוחי חובה.

הגיל משפיע וגם כמות הזמן שיש לך רשיון, אבל אין שום קשר לגיל הרכב שאתה נוהג עליו.

ביטוח חובה מכסה רק נזקי גוף במידה וישנם

פורסם
אני בעל רישיון שנה וחצי , בפעם הראשונה שעשיתי ביטוח חובה שילמתי 2500, חשבתי שאחרי שנה זה יוזל קצת (הגיוני לא?) וזה לא קרה.

אתה עדיין מוגדר ע"פ החוק נהג חדש, בגלל זה לא הוזל לך כלום.

נהג צעיר תיהיה מבחינת חברות הביטוח אחרי שנתיים מיום הוצאת הרישיון.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

נראה לי שאתה מבלבל אותו סתם

נהג צעיר מוגדר ע"י רוב חברות הביטוח בארץ הוא נהג עד גיל 24.

נהג חדש אין קשר לגיל אלא לתאריך הוצאת הרשיון, ונקבע ע"י משרד הרישוי (זה סעיף שמשפיע על עלות הביטוח ובגלל זה חייב להיות מדווח לחברת ביטוח במעמד עריכת הפוליסה)

בעקרון במצב הכי נפוץ מישהו שמוציא כרגע רשיון והוא בן 17.5 (גיל מינימלי להוצאת רשיון) יהיה גם נהג צעיר וגם נהג חדש.

אם מישהו בן 30 מוציא רשיון אז הוא לא יהיה נהג צעיר אלא רק נהג חדש עד שההגבלה ברשיון נהיגה שלו תוסר.

• תוכן חדש...