Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההמלצה על סאנדאון היא די הגיונית היות ואתה מקבל מגבר טוב ביחס למחיר,הדרך היחידה להשתוות למגבר הזה היא לקנות מגבר יד שניה ,אבל אז אתה לא מקבל אחריות והוא לא חדש.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה סינדרום שכיח שנקרא "סינדרום העדר" - חצי מחברי הפורום חולים בו. :lol:

כך היה עם ה HAT וה AA, כך קורה עם ה SINFONI וכך יקרה עם הבא בתור..

יש מהמרים ?

(שלא יובן לא נכון, מדובר ברכיבים מעולים אך מרבית אותו "עדר" ממליץ עליהם בלי ששמע אותם בכלל וכאילו אין מותגים אחרים)

הכל ברוח טובה:-).

אגב, הטיפול בסינדרום נעשה ע"י השמעת "חוליו איגלסיאס מהתחת" דרך קומפוננט 450W PMPO של PYLE.

...CASKA for life

פורסם
אני דווקא דיי התחברתי לצליל של הSRX החדש, אי אפשר להשוותו לLR וכו' , סגנון שונה לגמרי לדעתי.

אצלי הSRX הגביר מידבאס של הייברד בצורה מעולה ולא חסר לו עוצמה או איכות.

מצטער לומר , אך ההמלצות על הסאנדאון נהיו בדיחה ,

ההמלצה היחידה בפורום היא על סאנדאון כאילו לא קיימים מגברים אחרים .

+1 לסטס (אני רק מקווה שהפורום לא מתכננן לעשות מסחרה לטובת היבואנים הרישמיםם ושהכול או ללא אינטרסים אישיים של אנשיים)

פורסם

אולי מספיק עם ההלהום הזה על היבואנים,באים פותחים לכם את הדלת למוצרים חדשים טובים וזולים.

נימיקיפוד תראה לי אחד שהמליץ על אחד ממוצרי "העדר" שלא התנסה עם המוצר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
באים פותחים לכם את הדלת למוצרים חדשים טובים וזולים.

לא הגזמת בכלל - ממש תודה להם, בטח הם עושים את זה בהתנדבות.. :screwy:

לא אמרתי שהמוצרים לא טובים, רק אמרתי שההמלצות פה הן כל כך גורפות שאי אפשר שלא לחשוב שהן מונעות מאינטרס.

בשביל הספורט, תריץ חיפוש על המילה SUNDOWN באתר ותראה מה תקבל.

...CASKA for life

פורסם

אף אחד לא תמים וכולם רוצים להרוויח,העניין הוא ששני הצדדים מרוויחים וכרגע הצד שמרוויח הם הקונים.

מה יתן לי שאני אריץ את המילה SUDOWN ,אז יצאו הרבה תוצאות,נו ו...,תריץ את המילה "טורבו" .

אני מניח שאם אני אציע לך מגברים עד 2000 שקל אתה תעדיף לקחת פיניקס גולד,סאונדסטים, קאדנס או JBL ולא את הסאנדאון,סבבה שיבושם לך.

פורסם

חגי, רק רציתי ליידע אותך שהMAG SI שבידך , תוכנן ונוצר ע"י הבעלים של AA :)

מה אמרת על עדר ? - גם בלא יודעין.

סטאס - עדר או לא, אתה מתכנן עדר משלך, ולפי מה שאני רואה הצבת כבר גדרות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עדר או לא עדר, כשרכשתי את הסאב לא עניין אותי מי ייצר אותו ו/או מי הבעלים בחברה - לאחר המון מיילים נוכחתי לדעת שאני מצ'וטט עם בעל החברה ומתכנן הסאב בכבודו ובעצמו, ניק למונס שמו, וכן שה SI D4 מבוסס על ה TC9 המיתולוגי.

אם אתה אומר שניק למונס הוא הבעלים/יצרן גם של AA, סבבה לדעת אבל לא באמת חשוב לי.

מה שכן, ה SI הוא סאב SQ לחלוטין טוב יותר מכל ה AA למיניהם. הוא פשוט משתלב במוזיקה טוב יותר מכל סאב אחר ששמעתי ואני אומר את זה בביטחון מלא. (לגבי ה FI אני לא יודע כי לא שמעתי..)

...CASKA for life

פורסם

לפני כשלוש שנים שעוד דיברתי עם ניק, הוא היה עובד בשיתוף פעולה עם סקוט אטוול, הבעלים של AA\FI.

לפני כשנה, סקוט אמר לי שהוא מתחיל לשווק סאב SQ חדש תחת חברה אחרת.

לעשות חשבון זה לא קשה.

טוב יותר מכל ה AA למיניהם? זה כי אתה מוכר אחד כזה, ואפילו מתאמץ בשביל זה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סטאס - עדר או לא, אתה מתכנן עדר משלך, ולפי מה שאני רואה הצבת כבר גדרות.

אלי, אני ממש לא מתכנן עדר משלי.

שלא תבין לא נכון , אין לי בעיה עם המוצרים האלו ואין לי שום בעיה איתך.

אך העניין הוא לא בזה .

יש פה תופעה שפשוט יש מוצר X וחוץ ממנו אין כלום .

סטס בלי א' :brickwall:

פורסם

סטס ידידי ,אני אקצין את זה בשבילך אם היתי מוכר קומפוננט של סינפוני ב 1000 שקל היית אומר שעדיף לקנות משהו אחר?

פורסם

אני כבר לא מוכר אחד כזה.

עקב בעיית WAF וחוסר מקום בתא המטען הבטחתי שאעשה ניסיון למכור אותו. לצורך העניין, הסאב כבר לא למכירה --> יורכבו שתיים ברכב שלי (ניצחתי..)

אתה בטוח בדברים שאתה אומר ? כי המותג MAG מוכר כבר בכמה וכמה ורסיות החל משנת 2000.

...CASKA for life

פורסם
סטס ידידי ,אני אקצין את זה בשבילך אם היתי מוכר קומפוננט של סינפוני ב 1000 שקל היית אומר שעדיף לקנות משהו אחר?

קומפוננט של סינפוני הוא לא פיתרון אידיאלי לכל אחד!ויש כאלו שהיו מחליפים אותו במשהו אחר.ואף אחד לא ימכור לך אותו ב1000 ש"ח. מה שקורה,זה שאתה מקבל מוצרים במחירים קרובים למחירים בחו"ל,ובגלל זה בארץ זאת מציאה.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תודה רבה על ההסבר המעולה,עכשיו תקרא שוב את המשפט שלי שציטטת ,רשמתי "אקצין".

קומפוננט של סינפוני לא מתאים לכל אחד אתה אומר? ב ס ד ר ! קומפוננט של 5200 שקל ב1000 שקל, אוהב שמוהב אתה תיקח אחד כזה כמו נינג'ה.

אני מזכיר שהשתמשתי במילה "אקצין",לא באמת אייל יתחיל למכור כאלה ב 1000.

• תוכן חדש...