Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סה"כ עם סרווין ווגה אני מכיר שלוש או ארבע סדרות כשאני חושב על זה

סדרת הHED

סדרת הVEGA

סדרת הVMAX שהיא בעצם ממשיכת הווגה

והסדרה הSTROKER האימתנית שלהם.

הHED - סדרת אנטרי לבל (נקודת כניסה) לא רעה בכלל - סה"כ מדובר בסאבים מאוד טונאליים, מאוד רכים ונעימים לאוזן אבל לא הכי מדוייקים שבעולם וגם ממש לא סאבים חזקים.

הם איזשהוא מענה של סרווין ווגה לקיקר C12 - קצת עדיפים על הקיקר לדעתי.

סדרת הVEGA - סדרה טובה מאוד, סאבים שהיום נדיר למצוא אותם, מדוייקים, חזקים - נשמעים טוב וגם טונאליים - חבל שייצור הסדרה הופסק.

סדרת הVMAX שהיא ממשיכת סדרת הווגה מאופיינת אולי בסאבים שהם אפילו חזקים יותר - אבל הם לא מרשימים הרבה מעבר לזה. הם חזקים הם מדוייקים, לא ממש טונאליים - לפחות מכל ההשמעות שלי יצא להחשף אליהן.

סדרת הסטרוקר - בעעעעך, SPL בדיוק כמו שL7 או L5 זה סאב, חוץ מבום חזק - לא מקבלים מהם שום דבר באמת טוב.

סה"כ אני בזמנו חיפשתי סאב שנופל בין העוצמה של הVMAX לבין הרכות של הHED ואז מצעתי את האינפיניטי קאפא שאני כל כך אוהב עד היום (לא מוכן להחליף את הסאב).

זה סאב לא רע בכלל ואם כוונים נכונים ותיבה נכונה אתה תשיג ממנו תוצאות טובות, לדעתי - אתה מתישהו כן תשדרג אותו או לכוון היותר חזק ומדוייק או לכוון היותר עמוק וטונאלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
סה"כ עם סרווין ווגה אני מכיר שלוש או ארבע סדרות כשאני חושב על זה

סדרת הHED

סדרת הVEGA

סדרת הVMAX שהיא בעצם ממשיכת הווגה

והסדרה הSTROKER האימתנית שלהם.

הHED - סדרת אנטרי לבל (נקודת כניסה) לא רעה בכלל - סה"כ מדובר בסאבים מאוד טונאליים, מאוד רכים ונעימים לאוזן אבל לא הכי מדוייקים שבעולם וגם ממש לא סאבים חזקים.

הם איזשהוא מענה של סרווין ווגה לקיקר C12 - קצת עדיפים על הקיקר לדעתי.

סדרת הVEGA - סדרה טובה מאוד, סאבים שהיום נדיר למצוא אותם, מדוייקים, חזקים - נשמעים טוב וגם טונאליים - חבל שייצור הסדרה הופסק.

סדרת הVMAX שהיא ממשיכת סדרת הווגה מאופיינת אולי בסאבים שהם אפילו חזקים יותר - אבל הם לא מרשימים הרבה מעבר לזה. הם חזקים הם מדוייקים, לא ממש טונאליים - לפחות מכל ההשמעות שלי יצא להחשף אליהן.

סדרת הסטרוקר - בעעעעך, SPL בדיוק כמו שL7 או L5 זה סאב, חוץ מבום חזק - לא מקבלים מהם שום דבר באמת טוב.

סה"כ אני בזמנו חיפשתי סאב שנופל בין העוצמה של הVMAX לבין הרכות של הHED ואז מצעתי את האינפיניטי קאפא שאני כל כך אוהב עד היום (לא מוכן להחליף את הסאב).

זה סאב לא רע בכלל ואם כוונים נכונים ותיבה נכונה אתה תשיג ממנו תוצאות טובות, לדעתי - אתה מתישהו כן תשדרג אותו או לכוון היותר חזק ומדוייק או לכוון היותר עמוק וטונאלי.

הקאפה הוא הוא יורד נמוך יותר מהVMAX?!

זה מה שאני מצפה מסאב, שייתן פחות עוצמה איך יותר איכות ושיירד הכינמוך שאפשר...

הוא בתקציב של הVMAX?!

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

• תוכן חדש...