Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ענין הסינפוני ב1K היה בציניות כמובן. במחיר כזה הייתי לוקח עוד עשרה סטים לכמה ממכריי ואוהביי..

מה שקורה,זה שאתה מקבל מוצרים במחירים קרובים למחירים בחו"ל,ובגלל זה בארץ זאת מציאה.
וגם סינפוני נמכר כאן במחיר חו"ל ואף פחות מכך, ולכן גם זה מציאה. לך תביא ציוד ברמה כזו, במחירים כאלו.

תריץ בגוגל, ותעשה חשבון:

http://www.mickeysautosound.com/2-channels/sinfoni-amplitude-90.2-amplifier-2.html

http://www.carsounds.com.sg/shop/index.php?act=viewCat&catId=95

http://audiohit.ru/brands/24668/

יש עוד..

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני למשל לא הייתי פוזל לא למורל ,פוקאל,הרץ ודומיהם כאשר במחיר הזה של קצת מעל 2000 יש לך סינפוני סידרה L וקלארוס של HAT.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

במחיר נמוך משל ההייבריד אין לך הרבה אופציות.

יש את EBAY אבל קשה לי לחשוב שתמצא משהו טוב שיעלה פחות מההייבריד בארץ (תמורה מצויינת לכסף בארץ.)

אולי הרכבה של סט מרכיבים בודדים כמו DAYTON.. (אנשים ברחבי העולם מרכיבים סטים שלהם ברכבים ואף מתחרים ב SQ)אבל גם כך לא תחסוך הרבה.

...CASKA for life

פורסם
אני למשל לא הייתי פוזל לא למורל ,פוקאל,הרץ ודומיהם כאשר במחיר הזה של קצת מעל 2000 יש לך סינפוני סידרה L וקלארוס של HAT.

הקלארוס ייעלה לי 1800...

אני מנסה להשיג קומפוננט יד 2 אבל כשהוא עוהל חדש 2000.

או שעדיף לי להשקיע עוד קצת ולהביא את הCLARUS...

הוא ייעבוד טוב על 180WRMS?! כל ערוץ?!

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

צביקה,לא אמרתי שמחיר של סינפוני לא משתלם! (במבצע היכירות אנחנו מקבלים מחירים של חו"ל+-)

אמרתי שלא כל אחד יקח את הסט כמו שלך,גם אם המחיר שלו נמוך מהסטים אחרים ברמה שלו.

כל סט והצליל שלו,כל אחד והאוזן שלו.

ולכן אסור לשלול גם אפשרויות אחרות: סינפוני זה לא הסט היחיד ברמה כזאת ,גם הסנדאון הוא לא מגבר היחיד שיעבוד טוב עם מורל.

אם זה היה כך,לא הינו משדרגים בכלל :wink:

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

או שעדיף לי להשקיע עוד קצת ולהביא את הCLARUS...

הוא ייעבוד טוב על 180WRMS?! כל ערוץ?!

בהחלט, די והותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מבין מה פסול בלהמליץ על מגבר (נניח סאן דאון) אם שמעתי ואהבתי. אני לא חייב לשמוע 100 מגברים כדי להמליץ!

נגיד יש בבעלותך רכב VW ואתה מרוצה ממנו, לא תמליץ עליו?! :roll: אתה לא נסעת ב 100 רכבים :roll: אבל אתה תמליץ כמו גדול!

אז הנה, יש לך מוצר שהרבה אנשים רכשו בגלל המלצות ובגלל מחירו האטרקטיבי.

הם מרוצים והם ימליצו עליו. זה לא אומר שאין עוד מוצרים, אם אתה מכיר אז תמליץ.

אבל אז קמים אנשים שזה פתאום פוגע להם באינטרסים ומתחילים להצית כל אשכול, ותשים לב שאין שום תגובה ושום מילה מצידו של יבואן אחד ומצד שני יש את כל האופוזיציה שמתקוממת.

אז שוב כמו כל אשכול שבסופו של דבר מגיע לשלב הזה, יבוא איתמר או עופר או איציק וינעלו את האשכול הזה.

לילה טוב ושבוע טוב.

:cry: !!SOLD!!

פורסם
היבואן דווקא כן הגיב. וכפי הנראה לאופוזיציה אין אינטרס (בטח לא לעניין המגבר)

אני לא מכיר את היבואן ..אבל שמתי מיבואן אחר שחל עליהם איסור להמליץ על המוצרים שלהם ולכן הם לא יכולים להגיב לגביהם או להמליץ עליהםם..

פורסם

ב2000שקלים אין כלום? למה?

AUDIO SYSTEM ,AUDISON,ALPINE,RF,KICKER,HIFONICS,HERTZ ועוד רבים וטובים ואני לא מדבר על יד שנייה.

הינה רשימה על קצה המזלג של מותגים בעלי שם עולמי וסאונד איכותי(כמובן הכול בגדר הטעם הטוב).

יש מבחר פשוט צריך לדעת לחפש נכון.

פורסם

AUDIO SYSTEM ,לא מכיר אולי.

AUDISON, ממש לא ב 2000 שקל

ALPINE, הסידרה הכי נמוכה אולי,עדיין עדיף סאנדאון.

,KICKER, דיברנו על זה ,אחלה מגבר עדיין לא ברמה הזאת.

HIFONICS, הצחקת אותי פעם הבאה אני אמליץ על פיוניר.

HERTZ מגברים של הרץ?! מה זה ? יש בארץ?

אדי יש מבצע טוב על המגבר הזה:

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=am804&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Zap&lang=HE

הרבה יותר טוב מסאנדאון תקנה,בהצלחה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

HERTZ מגברים של הרץ?! מה זה ? יש בארץ?

.

אז יש בארץ מגברים של הרץ!

רק הסידרה של ENERGY,לצערי הסידרה HP לא ניכנסה לשוק ישראלי,למראת שמדובר במגבר מאוד איכותי,לפי הרבה ביקורות לא פחות טוב אם לא יותר טוב מLRX.

אבל כששאלתי כמה אנשים בחנויות,למה לא מביאים את HP,אז פשות אמרו לי "למה? יש את אודיסון!"

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

קיימת סדרת הHP של הרץ, אכן מגברים מעולים ונתונים מרשימים מאוד.

אך המחיר גבוהה.

רוני אתה מתחיל להגזים, תשאר תקוע עם המחשבה שלך.

פורסם

מגברים אחרים שיכולים לבוא בחשבון:

רוקפורד T400.4

PHASE EVOLUTION RS4

שניהם טובים ואת שניהם ניתן להשיג בארץ מהיבואן ב 1800-1900 ש"ח. (אני אישית חושב שה PHASE לא נופל מהסאנדאון)

...CASKA for life

• תוכן חדש...