Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Buick Riviera 1993 - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים?

יש לאבא שלי את הרכב הנ"ל, הוא לא נוסע עליו הרבה זמן כי יש לו רכב מהעבודה.

שנת 93, יד שנייה, 135 K, מנוע 3800, האוטו במצב באמת נדיר (ולמכירה אגב), נהגתי עליו כמה פעמים, חוויה.

האופציה שלי היא לעשות ביטוח לרכב והוא ישאר אצלי ואצטרך לטפל ותחזק אותו, מאוד מפתה אותי ואני חושב שזה מה שאני הולך לעשות, אבל בכל זאת החלטתי לרשום פה הודעה לשאול את דעתכם.

תמונה של הרכב שמצאתי ברשת אחד לאחד.

http://lh3.ggpht.com/_4MhSbIZPxwM/SGU89XhYQ_I/AAAAAAAAA0E/9KjU-X-5zsA/Vahantasalmi.jpg

תודה.

פורסם

עם רכב כזה אני חושב שישנם שני שיקולים:

1) תקציב: אם אתה מחוסר עבודה(לא עלינו) / חייל / תיכוניסט - אין סיבה להחזיק רכב כזה. צריכת הדלק שלו ועלויות אחזקה גבוהות, מה גם שעם ספינה כזו כל חנייה בעיר תעלה לך גם בליטוף בטמבון או נגיעות בכנף (גם אם אתה החונה רכבים הטוב בעולם - יש עוד נהגים על הכביש - ורובם נוהגים לחנות בשיטת הנשיקה)

2) feel: אם בא לך על הרכב הזה, והוא מטריף לך את הדם. כשאתה מסתכל עליו אתה שומע ציוץ של ציפורים ובא לך לעשות רואד-טריפ עד לאס-וגאס איתו - אז מדובר ברכב לשמור עליו בכפפות משי.

אם אתה שואל מה אני הייתי עושה?

ובכן, לי הייתה דילמה דומה מאוד - ואני עד היום מצטער שהוחלט למכור את הרכב כשאבא קיבל חדש.

פורסם

אהלן רותם,

תודה לאל אני לא מובטל :)

אני יודע שהספינה הקטנה הזאת קצת פחות חסכונית משאר המכוניות שעל הכביש, מצד שני אין הרבה כאלה על הכביש וחוץ מהנהיגה שלה יש בה משהו ייחודי שלא נותן לי להשאיר אותה סתם עומדת.

איזה רכב מכרתם שהצטערת?

פורסם

רק כדי שאני אהיה בטוח שהבנתי נכון, אבא שלך הציע לך במתנה את הרכב האמריקאי המפנק שלו ואתה שואל אם כדאי לקחת את המתנה?

אותי לימדו שמתנות לוקחים ואומרים תודה.

ברצינות, מה יש לך להפסיד? יש לך רכב אחר במקום? תסבול מירידת ערך כלשהיא?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רכב מדליק ומיוחד. אני בהחלט הייתי משאיר. זה בדיוק סוג המכוניות שמוכרים בגרושים(יחסית) ןאחר כך מצטערים. אם בכל זאת מוכרים שלח לי ה"פ.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לדעתי כדאי לך לבטח אותה לסוע ולהנות, מקסימום תוכל להשבית אותה שוב.

תזכור רק שצריכת הדלק די גבוהה, אבל אם אתה מנוסעי ה"100 קילומטר בשבוע" זה לא יפריע לך.

אחלה אוטו שבעולם אני נורא אוהב את המרכב 2 דלתות שלו היא מזכירה לי את הregal המדהימה, אני במקומך הייתי לוקח את הרכב ונהנה ממנו:)

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

שלום, שאלת שאלת קיטבג...:roll:

בטח שלוקחים, במיוחד מהמשפחה. זה רכב ליגה ומי שמבין - מעריך! במחירים שהם נמכרים הייתי מעדיף לשמור על הרכב אצלי עד הסוף המר ובסופו של דבר למכור לברזל, מאשר שמישהו אחר יהנה איתו...

Gn'f'R

פורסם

למה לברזל אותה? אם היא במצב טוב היא תוכל להמשיך ולסוע.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

• תוכן חדש...