Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת איזה מה HU הוא מומלץ יותר ולמה

Clarion DB286USB

או

Pioneer 3050UB

הציעו לי את שניהם ורציתי המלצה.

תודה

פורסם

אני ממליץ על הקלריון. איכותי ביחס למחיר, צליל נקי, לא סובל מבעיות נפוצות כלשהן.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הקלריון .

יש לי אותו כבר חודשיים ואני מרוצה מכל רגע .

באוטו יש סט רמקולים סטנדרטי [חות מטוויטרים שהוחלפו] של פיוניר ושומעים מצויין . סאונד נקי עמוק ויפה שעושה את העבודה.

מכשיר נחמד ונוח לתפעול, קריאה אחת של החוברת הפעלה ואתה תסתדר.

לפני הקלריון הזה היה ברשותי HU אחר וההבדל הוא עצום וניכר.

אופציית ה USB נוחה מאוד אפשר לדפדף בין תיקיות רק שתדע דבר אחד המכשיר לא יודע לתרגם עברית! יש כוכביות במקום אותיות.

פורסם

עקרונית, מכשירים באותה רמה פחות או יותר, אינני רואה סיבה להעדפה כזו או אחרת.

אישית אני דווקא הייתי ממליץ על הפיוניר, מכשיר פשוט וטוב.

פורסם

לדעתי לך על הקלריון יש לי קלריון כבר חצי שנה ואני מרוצה ממנו בגול רגע ורגע בנוסף לזה אין לו את הבעיות המיוחדות שיש לפיוניר עם הרעשי אלטרנטור

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

שלום, יש לי עוד שאלה אחת אחרונה

בשני הHU האלו יש שליטה על הסאב ?

לדוגמה אם אני ארצה לכבות אותו

פורסם

שלום שלום אני חדש חדש פעם ראשונה רושם משהו אבל יש לי קצת הבנה. מבחינת איכות הסאונד הקלריון יותר טוב מהפיוניר אבל עם אתה שואל על סאב לקלריון אין שליטה על סאב יש לו רק יציאה למגבר אחד 2 ערוצים כל עוד אתה לא מפצל rca, מצד שני היתרונות של הפיוניר זה שיש לו 6 ערוצים למגברים קידמי אחורי וסאב ויש לו גם שלט מה שאין בקלריון, השיקול כולו שלך שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...