Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של חבר כשהחלפנו פלאגים שמנו לב לשמן שעל הפלאגים, השמן היה על כל ה4 פלאגים אבל בכמות שונה. הפלאג השלישי מצד הטיימינג היה בו הכי הרבה שמן, בשאר ה3 היה בכמות שווה פלוס מינוס.

איז עוד סיבות יכלות להיות למצב כזה, חוץ מגומיות שסתומים וטבעות בוכנה?

שאלה נוספת, כמה עולה עלות החלפה לכל אחד מהמרכיבים והאם נדרשת פתיחת ראש מנוע בכל אחד מהם?

תודה רבה מראש.

פורסם

גומיות שסתומים יבשות יגרמו לפליטת שמן לא שרוף לאוויר העולם, לא אל הפלאגים.

בצע בדיקה חוזרת של הפלגאים, כדי להחליט אם אכן התופעה חוזרת.

מעבר שמן פרוץ באטם הראש עשוי לגרום להגעת שמן לפלאג, אבל זה אמור לקרות רק בפלאג אחד, או שניים מקס'.

פורסם

המוסכניק שלי אמר שזה יכול להיות מהנשם מנוע, כי הוא רופף קצת ובורח ממנו טיפ טיפה שמן כל פעם.

לפי טענתו בגלל זה דווקא בפלאג מס' 3 היה הכי הרבה שמן (הפלאג שממוקם ממש מתחת לנשם מנוע).

הגיוני?

פורסם
על ההברגה עצמה. האלקטרודות היו שחורות מאוד (בגלל בעיית תערובת ענייה שנובעת מכבלי הצתה שהלכו לעולמים - הוזמנו חדשים)

אלקטרודות שחורות מעידות על תערובת דלק עשירה ולא ענייה.

שמן על ההברגה עצמה, מעיד על חדירת שמן מאטם מכסה שסתומים, או משמן מנוע שנשפך, בעת המלוי גלש מהמכסה וחדר

לאזור המצת, בעת פירוק המצת הוא התלכלך בשמן.

כמו תמיד אתה טועה ומטעה, ועושה מזבוב פיל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא יודע מה בדבר המצתים, או תערובת ענייה, יכול להיות אפילו שהתערובת בסדר אבל הכבלים לא עושים את עבודתם, נבדק במספר דרכים ומספר מקומות, יכול להיות שבגלל זה הצבע השחור.

מכסה שסתומים, זה סיפור לפרק את זה כדי לבדוק? מה העלות של זה במידה וצדקת כאן?

שמן שנשפך זה לא נראה לי, כי כל ה4 פלאגים היו מלוכלכים.

פורסם

שלום רב !

לא ספור שום דבר, כאשר יודעים כיצד לעשותו כהלכה.

אין טעם להחליף אטם מכסה שסתומים, עד שתוודא שאכן פורץ שמן מהמכסה וגולש לעבר המצתים.

יש לנגב היטב וביסודיות את אזור מכסה השסתומים, ולאורך תקופה קצרה, לאחר מספר נסיעות לוודא האם המקום רטוב או מזיע משמן.

חוטי הצתה בעלי התנגדות גבוהה, גורמים לשריפת דלק לא טובה.

מצת לא מתאים להוראות יצרן, גגורם גם לפיוח המצת.

שימוש יתר בצוק, מפייח , בצורה ניכרת את המצתים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ערב טוב צביקה.

מהודעה קודמת שלך, לפני מעל כחודש באחד השרשורים שלי, כתבת לי שאין בשום אופן להחזיק צ'וק פתוח מעל ל30 שניות לאחר התנעת המנוע, ומשם למדתי ומאז כך אני עושה. מה שפעם לא הייתי עושה ככה.

לגבי המכסה שסתומים, שים לב ששאלתי גם אם זה סיפור לפרק אותו, כדי לבדוק אם זה משם.

ניקיתי היטב את המנוע משמן, ישר אחרי הטיפול, ואחרי כמה נסיעות שמתי לב שנוזל לי קצת שמן רק מהנשם מנוע, כמו שהמוסכניק אמר. כבר הזמנתי אחד חדש מקורי בעלות של 55 שקלים. חוץ מזה לא ראיתי כלום.

• תוכן חדש...