Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שעדיף לחבר את האוטו דרך חיבור AUX(לא יודע בדיוק מה זה), יש לי פיג'ו 307 שנת 2005 עם המערכת המקורית שבאה עם האוטו, מישהו יודע אם יש לי חיבור AUX או חיבור אחר שאני יכול לחבר דרכו את האייפון ישירות לאוטו?

תודה מראש=)

פורסם

תודה על התגובה, אבל אתה יודע אולי אם יש חיבור AUX? במקרה שיש אז הבנתי שיש כבל שמחבר ישירות וזה ממש זול, מה שהבאת לי די יקר.. נראה לי שעדיף כבר מתאם FM על זה.

פורסם

אני יודע בוודעות שאתה לא תוכל לשלוט על האייפון מהמכשיר גם אם הוא שולט איפוד.

אם אתה רוצה לשמוע בלבד, ללא שליטה זה סיפור אחר.

פורסם

אין יציאה ישירה. אתה חייב את המתאם אבל אפשר לקנות באיביי במחיר נמוך בהרבה. בכל מקרה מתאם FM מאוד לא מומלץ -האיכות גרועה

...Our necessities are few but our wants are endless

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברה

אני בניתי לבד יציאת AUX לפי התרשים המצורף.

החלק הכי בעייתי זה לגשת למוסך מורשה ולהתחבר דרך המחשב שלהם ולפתוח את היציאה

של הAUX ברדיו.

אחרי שפותחים אז זה מופיע ברדיו כ-INPUT 1 אם אני לא טועה.

הבעיה שבדרך כלל החשמלאי במוסך לא יודע מה את רוצה ממנו.

דרך אני עשיתי את במהלך תיקון של האוטו אז עד כמה שזכור לי לא לקחו לי כסף

עשיתי את זה במוסך בפ"ת

AUX 307.pdf

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

• תוכן חדש...