Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבטל בתפריט הראשי את ההתראה הקולית, ואז כל ההתראות רק ידליקו נורה ללא צפצוף, אין לי כוח לרשום את כל התהליך בדוק בספר רכב.

פורסם
תשמע אני עדיין לא מבין.

היום נסעתי עם הרכב. בסוף הנסיעה הגעתי לחניה, שילבתי ל- P, הרמתי הנדברקס, שיחררתי את החגורה וישבתי ברכב עם מנוע דולק, מזגן ורדיו לפחות לאיזה 5 דקות או יותר ולא הייתה שום התראה על חגורה. מדובר בפוקוס 2008.

אז מתי יש אצלך התראה ?

אם ההתראה מתחילה אחרי שנסעת בלי חגורה (אפילו ברוורס :evil: ) אז שום דבר לא יפסיק אותה אלא אם תחגור. אפילו אם תכבה מנוע ותדליק מנוע מחדש (בלי לצאת ולנעול את הרכב) אז ההתראה תופעל שוב עד לחגירת החגורה.

כן ככה זה אצלי.

אי אפשר לבטל? מישהו? אני בטוח שיש אנשי מקצוע שנתקלו בסוגיה הנ"ל - אשמח אם ישתפו אותנו.

תבטל בתפריט הראשי את ההתראה הקולית, ואז כל ההתראות רק ידליקו נורה ללא צפצוף, אין לי כוח לרשום את כל התהליך בדוק בספר רכב.

לא מצאתי את האופציה הזו בהתראות.

לא כתוב שם "חגורה" , אולי זה תחת שם אחר? אתה יכול לשתף?

תודות לכולם

פורסם

תודה על המדריך! ואת המדריך הזה מצאתי באתר פוקוסהאק אך זה לא עובד! כשני מסובב את המפתח למצב 2 נורית החגורה לא דלוקה בכלל , וניסיתי לפי המדריך אינספור פעמים.. וכלום! כנראה בדגם החדש 2008-2009 זה שונה. אשמח לדעת אם אני טועה.

הבחור למעלה טען שניתן לבטל את ההתראה ע"י כניסה להתראות "במחשב הדרך" , גם שם לא מצאתי אופציה לחגורות.

:-(

פורסם
הבחור למעלה טען שניתן לבטל את ההתראה ע"י כניסה להתראות "במחשב הדרך" , גם שם לא מצאתי אופציה לחגורות. :-(

אני חושב שהוא התכוון שתבטל התראות קוליות/ביפים באופן כללי תחת תפריט ה- " SETUP ".

תבדוק אם זה גם מבטל את ההתראה הקולית של החגורה.

גם אני ניסיתי את המדריך וזה לא עבד. או ששינו משהו בדגם הנוכחי או שזה בכלל לא נכון לפוקוס II.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
אני חושב שהוא התכוון שתבטל התראות קוליות/ביפים באופן כללי תחת תפריט ה- " SETUP ".

תבדוק אם זה גם מבטל את ההתראה הקולית של החגורה.

גם אני ניסיתי את המדריך וזה לא עבד. או ששינו משהו בדגם הנוכחי או שזה בכלל לא נכון לפוקוס II.

מסתבר שכן שינו , אני אנסה את ביטול כל ההתראות.

פורסם

התכוונתי שב-SETUP תבטל את משהו שמופיע בהתחלה message משהו תסמן OFF ואז לא ישמיע התראה קולית, ככה זה אצלי בפוקוס 2008 אבל דור קודם.

מקווה שעכשיו זה מספיק ברור

פורסם
התכוונתי שב-SETUP תבטל את משהו שמופיע בהתחלה message משהו תסמן OFF ואז לא ישמיע התראה קולית, ככה זה אצלי בפוקוס 2008 אבל דור קודם.

מקווה שעכשיו זה מספיק ברור

גם זה לא עזר , הסרתי כל הסימונים ב"התראות" וזה עדיין.

כנראה בדור השני יש זה שונה. הלוואי והטריקים של דור ראשון יעבדו גם (כמו ספידומטר דיגטלי שזה מגניב!

אם מישהו נתקל במדריכים וטריקים לפוקוס דור שני שיעדכן אותנו.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...