Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,הרכב איביזה טורבו 2002.

כרגע אין ברכב ממיר,יש במקומו צינור עם חיבור לחיישן שבא כביכול קצת אחרי הממיר[והחיישן לפני].

קיבלתי הצעה לממיר ספורטיבי[חצי אבן בפנים -יותר פתוח] כולל עבודה+חיבור החיישן לאחר הממיר ,כל זה ב700 שח מזומן.במקום 950 שח[אצל אגזוזן וותיקן שאני מכיר וטיפלתי בתחום אצלו ברכבים הקודמים שלי].

האם ההצעה שווה?האם יש הבדל בין ממיר שכולו בנוי בפנים באבן או לממיר פתוח יותר"ספורטיבי"?

איזה תופעות לוואי יכולות להיות ברכב אחרי החזרה של ממיר[מבחינת תקינות עבודה ומיכולים]?

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הוא מתחייב שאתה תצליח לעבור טסט עם הממיר? מכיוון שאני שמעתי שלא כל הממירים הספורטיביים עוברים טסט. חבל שתשקיע 700 ש"ח ותשאר עם אותה תוצאה.

בגדול המחיר נשמע סבבה (סביר בשביל משהו בניה עצמית, ממיר יעודי של חברה מוכרת יעלה לפחות פי 3).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד - ולמה אתה חושב ככה?

אני קניתי בארץ ממיר של חברה מוכרת (בארה"ב) בסביבות המחיר הזה לפני כ3 שנים ועובר טסטים חלק לגמרי.

זה שעל אחד עם רישום - מאזדה או VAG יקחו פי כמה , נכון , אבל על אחד גנרי יקחו סביבות המחיר הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז יש הבדלי ביצועים והשפעה בין ממיר חלופי רגיל לבין ממיר חלופי ספורטיבי[חצי אבן בפנים]?

הבנתי שהמחיר הוא סבבה לגמרי.

פורסם

ליביו, אני שמח שאתה מרוצה ממה שקנית.

הניסיון שלי עם מוצרים כאלה ללא שם הוא רע מאוד, עדיף כבר לקחת את הכסף ולזרוק לפח.

פורסם

ניסיון רע?

ע"פ דבריךףהלך ממיר ברכב אצליך,רכשת ממיר ספורטיבי ג'נרי לרכב,הוא פישל בטסט+הוריד מבצועי הרכב?

מישהו אמר פה ניסיון ?

פורסם

אני אמרתי חברה ללא שם?

אני אמרתי שקניתי של חברה יחסית ידועה לחלקים תחליפיים מארה"ב ובינתיים 3 שנים עברתי טסטים ואין ירידה בביצועים (נבדק עם שעון).

אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד אלעד - תפסיק ליהיות אמורפי ותן דוגמא דוגרי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קבלתי את ההערה שלך.

אני לא מדבר כרגע על עניין האיכות או המחיר. אני מדבר אך ורק על עניין מעבר הטסט.

מי קונה ממיר ספורטיבי? מי לא רוצה לחנוק את הרכב עם ממיר רגיל אבל מצד שני גם רוצה לעבור טסט, נכון?

אז 2 חברים שלי קנו ממיר "ספורטיבי" שנבנה ע"י אגזוזן רגיל ו-2 הרכבים נכשלו בטסט. אני רק אציין שהיה מקרה נוסף של חבר עם רכב ספורטיבי ישן (שנת 91) שכן הצליח לעבור טסט עם הדבר הזה רק בגלל שהתקן זיהום אוויר שלו הרבה יותר גבוה מרכב מודרני ולכן רשמתי (בשרשור אחר) שברכבים מודרניים הדבר הזה לא תמיד עובד בעיקר ברכבים מודרנים עם תקנות זיהום אוויר מחמירות.

אז מה עשינו בזה? גם לא קבלנו פליטה חלקה כמו ששמים צינור שמבטל ממיר וגם לא עברנו טסט (מה שהיה קורה אם היינו שמים ממיר רגיל), או במילים אחרות נשארנו קרחים מפה ומפה.

לכן נתתי לך טיפ קטן, תבקש מהבחור שיתחייב לך בכתב שמה שהוא בונה בשבילך יעביר אותך טסט ללא בעיות. סתם כדי שיהיה ביטוח לכסף שהשקעת.

פורסם

1.הממיר הוא ממיר מוכן בקרטון של חברה מחו"ל[אני אברר של איזה מחר ואני ארשום פה].

2.יש לו 2 סוגים ממיר רגיל[בנוי אבן מקצה לקצה עד הסוף]ממיר ספורטיבי[בנוי אבן במרכז,ו3 סנטים מכל צד של הקצוות הוא חלול ללא אבן]

מה בעצם אתה אומר לי שביגלל שיש פחות אבן אז זה פוגע בפירוק הגזים בצורה שתקשה בבדיקה על הממיר לתפקד ב100 של פירוק הגזים הרעילים[תפוקה של 80 אחוז נגיד מאותו ממיר שהוא רגיל]?

פורסם

אין לי מושג איך זה עובד וכמה אחוז צריך. אני מדבר אתך על עובדות בשטח.

אני גם הייתי לוקח את הממיר הספורטיבי אבל רק לאחר שהוא מתחייב שאני עובר בטסט בדיקת זיהום אוויר (ואם אני לא עובר אז הוא מחליף אותו ללא חיוב). לפי דעתי זה דבר לגטימי לדרוש. אני בסך הכל רוצה לעזור לך כדי שלא תאכל את הלוקשים שלו ותשאל אח"כ קירח מכאן ומכאן.

פורסם

כן ,תסכים איתי שלא ברוב המיקרים כשל בבדיקת 4 גזים מקורו העיקרי והיחידי הוא הממיר,ישנם עוד כמה פרמטרים שתקינותם ויעילותם הם תנאי הכרחי למעבר בבדיקת הגזים[חיישן למדה,חמצן,תערובת לא נכונה ועוד כמה דברים נילווים]

אז איך אתה בתור האגזוזן תתחייב לי שכל בדיקת ה4 גזים תלות המעבר בה הינו משוייך אך ורק לממיר הקטליטי שאתקין אצליך או כל אחד אחר?

פורסם

פשןט מאוד, שומר את הממיר המקורי ומציע לו להרכיב אותו בחזרה כדי להוכיח לו שההכשלה הייתה בעקבות הממיר.

פורסם

אז זהו שאם היית קורא כמו שצריך את כל התרד היית מבחין בכך שאין לי ממיר,לא היה לי ממיר,ככה רכשתי את הרכב,ללא ממיר.

ולא היה לבעלים הקודם ממיר של הרכב בצד.[גם הוא קנה ככה את הרכב רק שהוא דאג "להעביר נקי" את הרכב בטסט השנתי]

פורסם

עם כל הכבוד לממירים ה"ספורטיבים" ולפני שנכנסים לעניין המחיר (שהוא הוגן מאד, עד חשוד כחלק לא איכותי) הייתי מציע לך לבדוק האם הספיקה של הממיר מסוגלת לטפל ב 150-200 כ"ס.

הרכב שלך מייצר נפח גבוה בהרבה מרכב 1.6 100 כ"ס ולכן צריך ממיר להספק גבוה הרבה יותר, זה דומה בדיוק לדוד ספורטיבי, שמתוכנן לספיקה מסויימת, למשל על פיג'ו 106 הוא יעבוד נהדר וישפר, אם אתקין אותו על הרכב שלי, אני אפרק אותו ואסתום את המנוע שלי ...

עצתי לך, אם תוכל להשיג מבעל הרכב את הממיר המקורי שפורק - לך על זה !!!

my 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אם כך אז אתה בבעיה ידידי. או שתקנה לך ממיר מפירוק כדי שיהיה לך למקרה הצורך או שתקנה לך ממיר ממישהו שמתחייב שתוכל לעבור איתו טסט. האופציה השלישית היא לשים את הממיר שהציעו לך ולקוות לטוב, אתה אוהב להמר עם הכסף שלך?

• תוכן חדש...