Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שלא,אני אבדוק את הנושא לעומק,מה שהעלו פה לגבי הספיקה בצנרת אצלי לעומת משפחתית 1600 בהחלט נישמע לי הגיוני,השאלה אולי אצל גיא או בסדנה של EַA יש דבר כזה..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא מבין מה אתה כל כך נכנס ללחץ ובלגן, תקשיב אין פה חבר פורום אחד אבל אחד , שיש לו רכב משופר ושהוא חוקי על הכביש, אין חיה כזאת בארץ רק בחול!

כל אחד פה שיש לו שיפורים ברכב דואג להעביר את הרכב עם עזרת חבר, אז אם בא לך עזרת חבר שלח לי הודעה בפרטי ואני מקווה שאוכל לעזור

שלכם

בן

פורסם

ליאור - אני לא זוכר שהרכב שלי הוא בידיוק 1.6 או עם 100 כ"ס , יותר לכיוון ה2.0 ו150+ וכבר אמרתי שנמדד מול שעון שאין שום הבדל לפני ואחרי.

זה שאנחנו רגילים פה בארץ לשלם סכום עתק במוסכים מורשים על ממירים לא אומר שזה באמת המחיר שלהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו לדעתך אין שום בעיה עם ממיר חצי ספורטיבי או רגיל שמוצע לי ע"י האגזוזן אצלי באיזור?כבר התקנתי ממיר כמו שהוצע לי ממנו על הרכב הקודם[106 1400] השאלה היא האם לא תהיה בעיה עם הממיר הזה על המנוע שלי מבחינת לחץ שעובר דרכו שיפרק אותו או מצד שני שהוא יקשה מאד על הפליטה אצלי?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

את האגזוזן שלך אני לא מכיר , ולא יודע את טיב מרכולתו (שאתה גם לא משתף איתנו של מי הממיר).

מה שאני יודע שהממיר שקניתי מקובי (EXTREME TUNING) עושה את עבודתו נאמנה.

גם לא מפריע לפליטה וגם עובר טסטים - והמחיר - כמה שקלים יותר ממה שמוצע לך.

אתה מוזמן ליצור איתו קשר לראות אם הוא עדיין מיבא את הממירים האלו ולבקש הצעת מחיר:

http://www.extreme-tuning.net/picture/contact.html

ומסור לו דש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה שאנחנו רגילים פה בארץ לשלם סכום עתק במוסכים מורשים על ממירים לא אומר שזה באמת המחיר שלהם.

ליביו

מחזק. יצא לי לבדוק עבור חברים עם רכבים ישנים יותר את עלותו של החלפת ממיר,

בין אם מדובר בממיר "ספורטיבי" (FREE FLOW כזה או אחר שמותאם לאותו רכב ע"פ CFM וכו'),

או ממיר מקורי במוסך מורשה, או ממיר "פשוט" וגנרי שמוכרים בכל מקום...

עלותם של ממירים מקוריים פשוט מטורפת בארץ (יחסית לחו"ל) ! מדובר באלפי שקלים !

ממירי גנריים הם זולים משמעותית, פה כבר מדובר על כמה מאות שקלים.

אבל ההפתעה הגדולה הייתה בדמות ממירי ה- FREE FLOW, שתומחרו מעט יקר יותר מהגנריים,

אולם בהפרש שמצדיק את עצמו. ממיר גנרי עולה נניח 600 ש"ח אז הממיר המדובר עולה 900 +-

(המחירים בשליפה מהזיכרון מהראש, ומדובר בממירים למנועי 1.8 - 2.0 בהספקים של כ- 150 - 200 סוסים).

כמובן שיש להתאים את הממיר לסוג הרכב בצורה כלשהי (כמו שכבר כתבתי - CFM וכו'),

אבל ה- FREE FLOW האיכותיים שאני מכיר היו איכותיים בדיוק כמו המקוריים (מבחינת ביצועים) ועלו פחות, הרבה פחות.

וכמובן שהכי חשוב - כולם עברו טסט בלי קומבינות, שזה שיקול חשוב (מעבר לעניין הביצועים).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...