Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שאני מנצל את הסאב עד הסוף אבל חושב שאני מנצל אותו מספיק כמו שאר חברי פורום כדי לעדיף במקרה שלי IDMAX על IDQ וW7 על W6 כי אם היינו הולכים לפי התורה הזו היינו נוסעים עם סאבים של 500 וואט.

פורסם

אדי, אתה מדבר מהרגש..

ניר מדבר איתך על עובדות תכל'ס. אין כאן מה להתווכח, אין כאן מה לשנות את המציאות.

אתה מתכוון שIDMAX יישמע אחרת מIDQ גם אם הוא לא מנוצל כראוי? סבבה, מסכים.

ונכון שW7 יישמע שונה מW6, גם אם הוא לא מנוצל כראוי.

זה לא משנה את המציאות שניר מדבר עליה.

פורסם

מה קשור רגש? אני מסכים עם ניר וזה עובדות אבל אני אומר שזה לא מונע ולא מסכים עם האמרה של עתיד של "אל תקנה סאב חזק כי אין לך מערכת חשמל ראויה" זה כמו להגיד אל תיקנה R8 כי אין אוטובאן בארץ הכול עניין של טעם ופרקטית אני נהנה מסאב(אני בטוח שגם אתה) ומעדיף אותו על סאבים אחרים שכן ינצלו את מערכת החשמל שלי ברכב.

אדי.

פורסם

קשור בהחלט. מה זה "אם היינו הולכים לפי התורה הזו"? זה אמונה? זה רגש? מדברים איתך כאן מתמטיקה 1+1.

אכן לרכוש R8 בארץ זה קניה אמוציונלית ולא שכלתנית, כי אין כאן אוטובאן. הבאת דוגמה מצוינת.

גורל וניר אמרו דבר פשוט ונכון, אנשים כאן מדברים על 900 ו1000 ו1500 וואטים בזמן שבפועל מקבלים שליש מזה.

לכן צריך להכנס לפרופורציות.

אנשים רוכשים IDMAXים כי אלו סאבים מצוינים, שנשמעים מצוין על החל מ500W, זה לא אומר שהם מנצלים אותם, וזה לא אומר שהם יכולים לספק להם את מה שהם צריכים.

זה דיון עקר ומיותר.

נ.ב.

צריך גם לקחת בחשבון את המוטיב בעל המשקל הלא מבוטל של הoverkill אצלנו במערכות.

לי למשל יש כבל 0 גייג'. למה? אני צריך? לא! אבל יש..

פורסם

תורה זה הליכה לפי הספר שאומרת לך מה לעשות ברגע שאתה עושה משהו לא לפי הספר והוא משרת אינטרס ועולה על הצפיות שלך סימן שהחלטת לקנות IDMAXולא IDQ.

כמובן שהתורה פה היא לא אמונה אלה עובדה ברורה ומוצקה אך ניתן להתעלם ממנה ולהיות מפסוט לדוגמא כמו סיגריות כולים יודעים שהן הורגות אבל אתה מפסוט מהן.ֿ

אדי.

פורסם

אדי, אם לך IDMAX נשמע יותר טוב מIDQ על הסט-אפ שלך ועל מערכת החשמל שלך, זה מקובל ולגיטימי.

אבל שאנשים ממליצים פה על מגברים וכותבים :" הוא לא יספיק לך, הוא מציא "רק" 900 וואט RMS" או "המגבר הזה X בטוח יספיק לך, הוא מוצא 1000 וואט RMS אמיתיים".

או שאנשים ממליצים על סאב X כי הוא 1000 וואט RMS, ולא לקחת את סאב Y, כי הוא "רק" 800..

זה המלצות של ילדים, ולא המלצה מקצועית.

כי המלצה מקצועית תהיה להמליץ קודם כל על שדרוג וטיפול במערכת החשמל, אח"כ תתלבט בין מגברים ובין סאבים, זה הרעיון.

under construction..

פורסם

ניר אכן כן אתה צודק במליון אחוז.

עובדה שאני דיברתי עם הבן אדם אמרתי לו בפרוש שהמגבר שלו (500/1)יתפעל את הסאב יפה..

• תוכן חדש...