Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

כמו בכותרת, רציתי חוות-דעת מאנשים שמכירים טוב או התנסו במגברים האלה

איך המגברים מבחינת איכות, כי בכמה אתרים משייכים אותם ל HI-END ?

ראיתי שהמגברים הם CLASS A. אז האם צריך מערכת חשמל חזקה או שאפשר להסתדר בלי שדרוגים ?

ואם אפשר למי שיודע מה מחירם בארץ? כי יש מצב שאני מביא מחו"ל במחיר נמוך משמעותית.

ועוד שאלה קטנה, איך הקומפוננט שלהם מסדרת RS ביחס לקומפוננטים שיש בארץ מבחינת מחיר ותמורה לאגורה?

תודה לעוזרים.

פורסם

אני לא ממש יודע אם הם קלאס A או לא אבל זו חברת בת של חברת העל BRAXX

המגברים של סדרת הA קומפטישן נחשבים למגברי HI END עד כמה שזכור לי גם כן.

שמעתי עליהם כמה מערכות - צליל בהיר מידי וצלול מידי לטעמי אבל זה לא בהכרח מעיד רק על המגבר.

אני באופן אישי לא התלהבתי מהם יותר מידי, בטח שלא בשביל לרכוש אחד אם היה לי תקציב.

אבל שוב - שמעתי אולי שתיים או שלוש מערכות עם המגברים האלו, וזה רק אני :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתור אחד שיצא לו להתקין בין 7-9 מגברים מסדרת A אני יכו להגיד שיש להם סאונד מאד פתוח ואמיתי, שמעתי בכמה סטאפים ואחד עם RS6.3 של HELIX וזה היה נשמע אמיתי כלכך פשוט מדהימים המגברים האלו.

פורסם

תודה על העזרה חברים

תיארתי לעצמי שכמות האנשים שמכירים\התנסו בו מצומצמת.

אבל זה לא מנע ממני להסיק מסקנות לגביו משתי התגובות, אם כי הייתי מעדיף לשמוע עוד תגובות.

רק עוד משהו שלא נגעתם בו, איך הם מבחינת צריכת חשמל ?

בכל מקרה שוב תודה לעוזרים :-)

פורסם

קודם כל בוא נתקן רק משהו קטן.

המגברים הם לא קלאס A, אלא הקדם מגבר שלהם הוא קלאס A (זה מה שנקרא דרייבר).

למעשה המגברים הללו הם הכלאה של קדם מגבר A, והגברת מוספט רגילה של A/B.

לכן, צריכת החשמל שלהם היא סטנדרטית, אבל המשיכת זרם התמידית שלהם היא גבוהה יותר מהממוצע (סביב ה1-3A),בגלל הקדם מגבר A(לרוב זה 5-8 אמפר) והאמת שזה די זניח.

המגברים עצמם מצויינים ובנויים באיכות בניה מעולה, עם רכיבים מעולים.

יחד עם זאת, דורשים התקנה מקצועית ונבונה בגלל בעיית התחממות של המגברים הללו.

לכן, רצוי להתקין אותם עם אוורור מתאים ויעיל.

פרט לכך, לגבי אופי הצליל שלהם זה מאוד קשור לטעם אישי.

יצא לי לעבוד עם כמה וכמה מגברים כאלו, בעיקר הA4 והA6 שהיו היחידים שנמכרו בארץ בתקופת מילאנו.

הסט-אפ הכי טוב ששמעתי איתם היה אודיופיל 6 של פייז על הA4(חיבור בי-וויר).

בשילוב עם מורל התוצאה לא היתה מזהירה.

עם פוקל היה סביר.

אבל זה הטעם האישי שלי.

לסיכום המגברים סה"כ מוצלחים, הבעיה שלי איתם שהם מעט חלשים, במיוחד הA6.

תלוי מאוד מה ישודך אליהם.

under construction..

פורסם

משחתי ללמוד ממך ניר על עניין הקדם מגבר מכיוון שאני חשבתי שהוא CLASS A מלא.

אני שמעתי את המגדבר בכמה ורריאציות ולדעתי הוא מגבר מעולה והוא פותח דרייברים בצורה מדהימה.

פורסם

נכון כי אין לי רכב :) אין לי מה לעשות איתו כרגע והתקציב שלו ילך לרכב ואם תשים לב הבחור אמר שהוא מביא מחול כך שאין לי אינטרס בנושא פשוט התקנתי הרבה כאלו במילאנו ואני מכיר אותם בכמה ווראציות.

פורסם
הוא כתב שיש מצב שהוא מביא אותו מחול,

לפחות למען הגילוי הנאות היית צריך לציין זאת מראש.

אלי

אלי מה לעשות אבל הפורום כבר מזמן הפך לכלי שיווקי.

לפי דעתי ל 80 % מהפורום כבר יש אינטרסים, אם מדובר באנשים פרטיים שמוכרים את ציודם (איתם דרך אגב אין לי כל כך בעיה), יבואנים,מתקינים, וחבריהם.

פורסם

לצערי אתה צודק אבל לפחות את היבואנים (או לפחות את חלקם) אנו מכירים ולרוב הם מנסים

לשמור על רמה כלשהיא של אוביקטיביות וזה כולל את המתקינים בפורום שאני מאמין שכולם מכירים אותם:wink:

הבעיה שלי היא דווקא עם הפרטיים שמנסים לדחוף את מרכולתם בכל שרשור ולשבח אותו.

נוצר מצב שכל תגובה צריך לחפש אם אותו אדם מוכר משהו או לא.

חבל

אלי

פורסם

בכל אופן, בחזרה למגבר.

השימוש בקדם מגבר שדרגת עבודתו היא CLASS A הוא חכם מאוד. כאשר האות חלש, ומושפע בצורה הגבוהה ביותר מרעשים ועיוותי הגברה, משתמשים בהגברה ב- CLASS A כדי להגביר אותו לרמה גבוהה יותר, ואז כאשר האות כבר חזק יותר ומושפע פחות מרעשים ועיוותי הגברה משתמשים בCLASS A/B שהוא כמובן היעיל יותר אך עדיין בעל עיוות נמוך.

יש הרבה מגברים שמשתמשים ברעיון הזה, לי זה בעיקר מוכר ממגברי RF בעוצמות גבוהות (5KW ומעלה).

גם שם האות עובר דרגות הגברה ראשונות של CLASS A ורק לאחר מכן מוגבר בצורה מקבילית ע"י טרנזיסטורים בנקודת עבודה A/B כדי לקבל הספק מוצא גבוה מאוד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה חברים שמחתי לקרוא את התגובות שלכם ובמיוחד אלה שעזרו

בקשר למצב שהגיע אליו הפורום, אני דיי מסכים אתכם למרות שאני כותב מעט פה

אבל אני כל הזמן נמצא כאן מתעניין וקורא.

ובהצלחה לכולם :wink:

פורסם
לצערי אתה צודק אבל לפחות את היבואנים (או לפחות את חלקם) אנו מכירים ולרוב הם מנסים

לשמור על רמה כלשהיא של אוביקטיביות וזה כולל את המתקינים בפורום שאני מאמין שכולם מכירים אותם:wink:

הבעיה שלי היא דווקא עם הפרטיים שמנסים לדחוף את מרכולתם בכל שרשור ולשבח אותו.

נוצר מצב שכל תגובה צריך לחפש אם אותו אדם מוכר משהו או לא.

חבל

אלי

אוקיי אז אתה אומר שאם אני מכיר את המוצר הספציפי אני מאמין יותר מרוב האנשים פה והבחור רוצה חוות דעת אז בגלל שבמקרה אני מוכר אחד כזה אני לא יגיב? מילא היית אומר שמישהו ביקש המלצה למגבר ואני המלצתי על מגבר שאני מוכר אני מבין אותך לא הייתי עושה דבר כזה אבל להאשים אותי על דבר כזה? לא הוגן.

• תוכן חדש...