Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה שלב שרציתי, שבאמת רציתי - זה רכב סה"כ שיש לו שיפורים נהדרים - אפשר למצוא בEBAY אפילו מנוע שמיועד ספציפית לדגמים האלה עם 170 כוחות סוס.

אפשר למצוא סעפות יניקה (אפילו לדגמי 1.6), פילטר פתוח, מוטות ייצוב ובודי קיטים ופנסים.

ביוטיוב אפשר למצוא הרבה סרטונים על קורולות עם מנוע 4AFE (זה המנוע המקורי) משופרות לרמות מטורפות.

אבל לא מצאתי אחת עם גיר ידני...

מה גם שזה רכב שני היום, והוא לא נו... סליחה! היא לא נוסעת הרבה (זאת גברת, בכל זאת - זקנה, אבל גברת :lol:) אולי פעם או פעמיים בשבוע (לפעמים שלוש)

אז כשהיא מתניעה היא צריכה להתעורר, לשתות את הקפה שלה ולהתחמם קצת (אני מחכה עד שהמחוג של החום מנוע מתחיל לזוז, לא עד שהוא מגיע לאמצע - זה באמת עניין של פחות משלושה קילומטרים של נסיעה)

ואז אני מעמיס עליה :twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לך במקרה גברת קורולה 97?

אם כן זה אוטו ממש חזק אפילו בדגמי אוטומט.

גם הבלאנו אוטו חזק אבל בכול זאת זאת בלאנו הרעש של הפלסטיקים ושל הפח מפחידים אותי מלנסוע מהר.

אם הסאב עושה את זה לאוטו מעניין מה יעשה לו עץ:shock:

וזה אוטו ששט על הכביש כול שטות עף אין לו הכי אחיזה אבל מנקודה א לנקודה ב עם הרבה רעש באוטו.:-)

פורסם

עתיד הכול יחסי כמובן למנוע 1600 זה אוטו חזק.

ככה איך שהוא יצא מהחברה.

זה כמו שאני יגיד קורבט אוטו חזק הרי ברור שהוא חזק.

אבל הכול יחסי יחסית למנוע 1600 ולשנה האוטו הזה חזק .

ואם אתה מדבר על אוטו חזק אז כן הוולוו הזאתי פשוט חיה.

פורסם

"GOLF GTI עם צ'יפ" מה אתה ילד:)

תאמר שבלול

תאמר מנוע R8 מושתל

תאמר אולי אפילו קצת ספריי פיצוצים לגבות.

אבל צ'יפ זה לילדות:)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

רגע כמה נותנת S70 T5 ב4 אוהם? גג שבגגות 1000 RMS ,לא שווה.:lol:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

תשאלו את רוני (loud&clear) איפה איך למה וכמה נותנת ה-S70 T5 :twisted::-P

בכל מקרה, אני עדיין אומר, שככל שנותנים קרוב להספקים המוצהרים (ומה טוב אפילו את מלוא ההספק) לסטים של מורל, הם רק מנגנים טוב יותר ויותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חברה - תחזרו לפרופורציות

אתם עושים השוואה בין קורולה 96 לוולו מגודשת??? תודה על המחמאה - באמת...

זה רכב משפחתי שלקטגוריה שלו באותה תקופה הוא אכן היה נחשב לחזק וזריז - בקטגוריה.

והאמת הרכב באמת לא רע בכלל - בטח כשמדובר על 1600 אוטומט כמעט בן 15...

היתרונות - חסכון אדיר בדלק, טיפולים זולים, אמינות גבוהה ביותר.

חולה על הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין על היפניות מהשנים האלו.

חוץ מזה שהפח שלהם דקיק ופלסטיקה רועשת.

האוטו ברוך השם לוקח אותך ממקום למקום בהכי קצת כסף.

בלאנו לא שותה דלק 1 ל15.

גם הקורולה יחסית.

הקיצר אין על היפניות

ושומאכר נראה לי שהקיקר באמת קצת הסחפות בשביל מה שיש לי כרגע,

כמובן שאני לא יתנגד לסאן דאון פלוס קיקר כזה אבל מצב המזומנים לא תמיד מרשה.

פורסם

אני מגיע עם הונדה מטורבובטת עם מנוע של אינטגרה ואני פשוט לא עגלות כמו GTI וT5 והכול בחצי מחיר:lol:.

אך אך אך הונדה האלה יודעים לעשות מנועים.

פורסם

בזמנו רציתי הונדה רק חבל שאי אפשר להשיג אחד עם מנוע נורמלי פה בארץ.

כול אחד חושב שהמנוע ה1600 הרגיל פשוט טייס ומרביצים איתה ומושכים ופתיחות ובלאגן

אז ירדתי מזה די מהר אבל אני רואה להונדות האלו יש הרבה פוטנציאל כול אחד משפר אותם ל500 כוח 600

משוגעים פשוט.

הרי זה הנעה קדמית לא חבל שכול הכוח שלה הולך הרוב על חפירות באדמה.

פורסם

גו'ק חדש שנכנס לי לראש.

קיקר 850 לוופרים וסאן דאון 50.4 בעל הקרוס המשוכלל למידים ולטוויטרים יתנו את התמורה הכי טובה שסט קומפוננט יכול לקבל

במחיר הזה כמובן.

מה אתם חושבים על זה?

או שהקרוס של הקיקר מגושם מידי בשביל לחתוך וופרים עד רמה מסוימת?

• תוכן חדש...