Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

נתקלתי בפיאט פונטו ספייס שנת 2001 עם 79K ק"מ שמוכר אחרי שנה וחצי רכב,

מצורף צילום של הבדיקה כשהוא היה הקונה. הייתי רוצה לשמוע דעות לגבי מצב המנוע והגיר.

עוד משהו, אחרי הורדת הערך המשמעותית של לוי יצחק, אנשים נותנים מחירים בהתפלגות

עצבנית. לפי איזה מחירון ללכת, לוי יצחק/יד-2 ? האם במקרה זה לשלם מחירון של יד 2 מוצדק ?

תודה תודה.

ScreenHunter_01 Mar. 05 03.01.gif

פורסם

הבדיקה שהראת כאן לא שווה כלום, אתה מציין שזאת בדיקה שהוא היה הקונה.

עשה לעצמך טובה ועל חסוך את ה 100$ האלו, קח לבדיקה חדשה משלך, לך תדע מה עוד התווסף לרכב הזה בשנה וחצי האלו והאם הנתונים הללו בכלל אמיתיים.

ואז תבוא אם תוצאות ונוכל לייעץ לך לגביו.

מחירון יד 2 הוא מחירון חובבני, שמרגיז הן את הקונה והן את המוכר, הוא נמדד ונותן תוצאה על פי הממוצע של מחיר המכירה מאותו סוג ודגם של רכב.

למשל אחד יכול למכור את אותו רכב אותה שנה אותם נתונים ב 100 אלף והשני יכול למכור ב 60 אלף כי הוא בדיוק קנה ביית או עובר לחו''ל, למה שאתה כמוכר תמכור את הרכב במחיר הממוצע ולא כפי שהוא באמת שווה?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מצטרף לקודמי בקשר לבדיקה. שנה וחצי זה נצח. המקרה של פגיעת שלדה בשנה האחרונה ה-420 ש"ח האלה יחסכו לך הרבה כסף בעתיד. בכל מקרה אחרי הבדיקה קח את הרכב למוסך מתמחה.

לגבי המחירון- אתה הקונה. אתה רוצה את המחיר המינימלי. תבדוק את הנמוך מביניהם ותנסה לדבוק בו. אם יש פער רציני, אולי זה יעזור לך להוריד את המחיר. אם הפער הוא זניח- 1000 הפרש אינם משתנה החלטה אם אתה אוהב את הרכב והוא המצב טוב.

פורסם

לגבי הבדיקה, בטוח אעשה בדיקה. רק רציתי חוות דעת לגבי ההערות שנרשמו בתקופתו, יכול להיות שבבדיקה שלי יהיו הערות דומות ואז נרצה לסגור באותו רגע את העסקה. לכן חשוב לי לדעת איך להתיחס להערות כאלו.

לגבי מחיר מחירון, הפער בין המחירונים הוא 5000 ש"ח. לוי יצחק שחק את הפונטו ספייס כמו הרבה רכבים אחרים בארבעת החודשים האחרונים בקרוב ל-8000 ש"ח. כמובן שהמוכר רוצה 27000 כמו ביד-2 והמחירון בלוי יצחק הוא 22000.

נדלקתי על הרכב ואני מחפש מזה שלושה חודשים כך שניתן לומר שלפני שלושה חודשים הייתי משלם את הסכום הגבוה. עכשיו נורא קשה לי להחליט.

פורסם

לך כמובן על מחירון לוי יצחק, מה אכפת לך אתה הקונה לא?

לוי יצחק הרבה יותר אמין ומבוסס על נתונים נכונים יותר ושל אלפי מכוניות.

כמובן כמו שציינתי קח לבדיקה משלך, כבר אז יש ליקויים לא משמעותיים במיוחד שניתן להוריד, אני בטוח שעכשיו יש יותר.

רכב כזה לא שווה יותר מ 20 אלף שקל בהנחה שהוא באותו מצב כמו אז.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...