Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קל אוטו-קולג' יעוץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני שוקל אולי לקחת את אחד הקורסים שהם מציעים .

היום הייתי בייעוץ אצלהם כיוונו אותי למקצוע שיכול להתאים לי על פי הקטריונים שלי.

מנהל מכירות-התמחות במכירת רכב ,או מנהל סניף השכרת רכב.

הם מבטיחים גם סיוע במציאת עבודה לאחר הקורס בסניפים שלהם ,או בחברות השכרה/ליסינג אחרות שהם מתואמים איתם (אני חושש כי בסך הכל אלו רק מילים)

מישהו מכם אולי התנסה אצלהם ?או מכיר כך או אחרת את הגוף הנ"ל?

ובכלל שווה ללכת לכיוון הזה?

הנה קישור http://www.nirshamim.co.il/mosad_short.asp?mosad_id=663

אני מאוד אשמח לתגובות.

פורסם

נשמע לי קצת מעפן אם לומר את האמת.

אני כל הזמן שומע את הפרסומות ברדיו וחושב לעצמי מה כבר יכול להיות בקורס כזה.

כמה הם גובים על התענוג הזה?

לדעתי אם אתה רוצה להתמקצע בתחום הרכב עדיף ללכת ללמוד באחד הקורסים של הלישכה או באופן כללי מכונאי ו/או חשמלאי.

ללמוד את כל השטיקים של סוחרי רכב וחברות ליסינג אפשר ללמוד תוך כדי עבודה.

עם זאת אני מניח שאנשים שעובדים בתחום הרכב ומכירים יותר מקרוב , יוכלו לייעץ יותר טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תבקש מסמך בכתב על התחייבותם למצוא לך עבודה בזמן X לאחר סיום הקורס בתפקיד בשביל להיות בטוח

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נשמע כמו בולשיט.

אתה לא תהיה מנהל מכירות אף פעם אם לא תעבוד כאיש מכירות זוטר ותתקדם עם הזמן. שום קורס לא יוכל להכשיר אותך לזה (שים לב שמדובר במכירות ולא בשיווק ששם יש הרבה מה ללמוד ברמה העיונית).

מנהל סניף השכרתץ רכב הוא ניהול עסק לכל דבר. גם כאן ניסיון קודם הוא הקובע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מסכים עם שי. הכי טוב שתלך לעבוד כאיש מכירות זוטר, בסוכנות רכב ומשם להתקדם הלאה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לגבי עניין מציאת העבודה:

אינני מכיר את פרטי ההצעה, אך לפי דבריך עולה כי הם מתחייבים לסייע לך למצוא עבודה ולא מתחייבים למצוא לך / לספק לך עבודה. אינני רואה סיבה לחשוש מאי עמידתם בדברים אלו כיוון שהם בסה"כ מרוויחים מכך (במידה ותתאים לצרכיהם). שילמת עבור ההכשרה במקומם, הם מכירים אותך ויודעים מי עומד מולם ובנוסף אתה חושב בראש שלהם ותפעל בפרקטיקה כפי שהם רוצים (יחד עם זאת, כפי שכבר צויין בשרשור ניסיון שווה המון ומן הסתם ישחק תפקיד לא מועט בשיבוץ לעבודה).

פורסם

זה בדיוק כמו שאברם מהמכולת יציע לך קורס עם הסמכה של מנהל סידור מוצרי חלב אצלו במכולת, יבטיח שהקורס יקנה לך אופציה לעבודה אצלו, ואולי אף במכולת נוספת שהוא קונה ממנה חלב כשנגמר לו.

ואתה משלם על הקורס הזה.

ואין לך מושג מה השכר והתנאים, בעבודה שהוא מבטיח לסייע לך לקבל אצלו בעתיד. אולי זה בשכר מינימום ?

אם אתה רוצה לעבוד בענף - לך לראיונות עבודה וחפש עבודה, והתקדם במקום שתגיע אליו. הקורס הזה הוא התלמדות, שאתה אמור לקבל מהמעסיק לך, ולא לשלם עליו במסווה של "הכשרה אקדמית".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...