Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעיניין ליקנות מכשיר פלאפון IZI משומש ממישהו פרטי(לא מחנות) ולהעביר אותו לתוכנית שיש לי עכשיו, גם כן בפלאפון רק לא IZI, איך אני יכול לבדוק שהטלפון תקין מכל הבחינות ולא נעול או משהו כזה? המכשיר הוא סמסונג SCH R510.

והאם יש משהו נוסף שצריך ליבדוק ליפני קניית מכשיר משומש?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

כדי לוודא שאתה יכול להעביר את המכשיר לתוכנית אחרת אתה חייב ליצור קשר עם פלאפון כדי לוודא שהם מאשרים להעביר אותו ממסלול למסלול.

תקינות של המכשיר לא מסובך במיוחד לבדוק. אם אתה רוצה להיות קצת יותר בטוח קפוץ לחנות פרטית שמוכרת פלאפונים ובקש שיפתחו אותו ויבדקו שהוא תקין גם מבפנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דיברתי עם המוכר הוא אומר שיש צורך לבצע העברת בעלות, האם זה נכון? רכשתי כבר פעם מכשיר IZI מחנות ולא ביצעתי שום העברת בעלות.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני לא חושב שבIZI יש בעלות על הקו, שכן אין חשבונית ואין שום תקשורת בינך לבין פלאפון.

ממה שאני זוכר, ואני לא רוצה להטעות אותך אז תבדוק אותי, אי אפשר להעביר מכשיר שנמכר במקור במסלול IZI למסלול רגיל, אבל ההפך אפשרי. דבר עם שירות לקוחות של פלאפון, הם ידעו לענות לך בצורה המדויקת ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש פלפונים IZI שנימכרו בחברה פלאפון עם בעלות רשום אל שם בן אדם צריך ת,ז של המוכר כדי לפתוח קו רגיל

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

• תוכן חדש...