Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

dani12 תוריד את החתימה שלך, בבקשה כל פעם היא גורמת לי להזכר בהודעות של הבחור הזה ולהתפוצץ מצחוק, בני ביתי כבר חושבים שאני השתגעתי.

באמת תוריד אותה הבחור הזה פשוט קורע מצחוק:lol:

ולאלכס "כן כן, הגזמתי, אבל המוסטנג באמת מזעזעת מבפנים" זוהי דעתך בלבד, "מזעזעת" אני לא חושב

תיראה אותה ואז תבין מה אתה משווה מוסטנג או כל פורד אחר לטאטא הזה:lol: כמו שזה נישמע ככה זה מרגיש.

ALFA ROMEO MITO 1.4

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכל אלו שמעירים על המראה השמאלית, בחלק מהמקומות בעולם החוק מחייב מראה רק בצד הנהג, ובהודו כמו בבריטניה ההגה בצד ימין לכן יש מראה רק בצד ימין.

לחיזוק דבריך, מי שלא היה בהודו, לא יודע שבהודו בכלל לא משתמשים במראות. בכלל. הן מקופלות ב99% מהרכבים. צופרים במקום זה, תופעה הזויה לכל הדעות.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אהלן אהלן,

טוב אז ככה :

אני פניתי לפני שנה בערך במייל למפעל TATA בהודו ושאלתי האם הם מתקוונים לשווק את הדגם הזה בארץ וקיבתי תשובה, שלילית כמובן... הנציג שלהם כתב לי שמכירת הרכב תיהיה רק בהודו ופאקיסטן ואין בכוונתם לשווק אותו מישראל.

דרך אגב רכב ממש מכואר!!!

בברכה,

(((EUROPEAN DRIVER)))

מחפש בנרות - Skoda Felicia Laurin & Kement 1.6 GLXi

פורסם

טוב היה אם המכונית הזאת הייתה מיובאת לישראל כל מכונית חדשה על מכוניות ישנות ומזהמות חוץ מזה לאור המצב הכלכלי הקשה אני בטוח שיהיה ביקוש

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אני נוהג על כמה רכבים ישנים שהערך הכספי של כולם די ברצפה.

לא הייתי מתנגד לדבר כזה, עם המון קילומטר לליטר, לא הרבה מרווח אבל קל להחנות, והייתי נוסע איתו לאוניברסיטה כל יום, תוך ידיעה שבבית יש לי רכב יותר מענג שבו אני משתמש כשאני רוצה ליהנות קצת מהנהיגה.

אני ממש לא מבין את ההתנגדות.

מה ההבדל הגדול בין זה לבין דייהטסו סיריון?

שניהם צעצועים קטנים בלי הרבה מדי כוח.

שניהם כמעט באותו גודל, לשניהם יש את אותה כמות מושבים, רק שאחד מהם טיפה יותר איטי, פחות מאובזר ועולה חמישית ממה שעולה סיריון.

הייעוד של הרכב הזה הוא להזיז אנשים ממקום למקום, לא לגרום לכם להנאה כלשהי.

פורסם

אני לא מאמין שהרכב יעלה פה פחות מ40,000.

מה שכן , היא יכולה להיות מתחרה בדבר הזה שרץ בארץ מזה שנים , פשוט רכב מזעזע .

כל פעם שאני רואה אותו עולה לי מחשבה אחת לראש "אם אני יכנס בצד הרכב בריצה עם הכתף , הוא יתהפך? :|".

MHV_Hyundai_Atos_02.jpg

פורסם

הנאנו לא קרובה להיות מאובזרת כמו הסיריון. לא שהדייטסו מאובזרת, פשוט בנאנו אין אפילו כריות אוויר:shock:.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

נכון, אבל האנשים שאמורים לקנות אותה לא אמורים להיות ממש מעוניינים בכריות אוויר.

זו פשוט אופציה טובה יותר מרכבים מסוף שנות ה90 באותו מחיר (מן הסתם אפשר להתווכח על זה אבל זה עניין של טעם).

פורסם

"אבל אין לה כריות אוויר!!!!" :|

אז תקנה מזדה במאה אלף ותקווה שהכריות יעזרו.

בינתיים, ההודים תותחים ומתפתחים לאט לאט, שלא כמונו, ארץ בורה שלא יכולה לבנות אפילו משהו שיהיה דומה לטאטא.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לפי דעתי זה אחלה רכב.

נכון, הוא לא מהיר,לא מאובזר,לא נראה טוב ועוד...

אבל הרכב הזה אמור לשנע נוסעים ויכול להוות תחליף הולם לקטנוע (רק הדגם עם המיזוג אויר). הסיבות לכך פשוטות: יש לו 4 גלגלים (התירוץ העיקרי של ההורים),יש לו מיזוג (שוב, רק בגרסא המאובזרת) ואתה יכול לנסוע מהבית ללימודים/עבודה/מכולת בידיעה שאתה יכול להכניס גם את הספרים/כל עבודה (כל אחד וכליו) או את המצרכים.

הבעיה היא שבארץ גם במחיר של 40K הוא יהיה יקר מידי. מחירו צריך להיות מתחת לזה סביב ה-30K.

פורסם

אכן נראה כמו אחלה רכב.

זה רכב שלא אמור לעבור את ה 50-60 קמ"ש ככה שעניין הבטיחות פחות קריטי.

מצויין לחניות בתל אביב וסידורים בתוך העיר.

קיצור - אחלה רכב שני לזוג צעיר.

הבעיות העיקריות:

1. אין מזגן = אין חיים בישראל.

2. האמינות של טאטא בעבר הייתה ירודה ביותר.

אם זה היה תוצרת יפן ועם מזגן הייתי בכיף משלם עליו 30K כרכב שני...

פורסם

אם זה היה רכב יפני אז מחירו היה יותר קרוב ל-60K.

יש מזגן לדגם המאובזר.

בעבר דווקא לטאטא היו רכבים אמינים (לפחות מהרושם שנוצר לאחר קריאה באינטנרט על היצרן שבו אנשים טוענים שהוא אמין) אבל הם מעולם לא היו חזקים ו/או מתעלים על רכבים אחרים בקבוצתם.

כיוון שזה רכב מאוד זול כל החולשות מתקזזות.

פורסם
אכן נראה כמו אחלה רכב.

זה רכב שלא אמור לעבור את ה 50-60 קמ"ש ככה שעניין הבטיחות פחות קריטי.

מצויין לחניות בתל אביב וסידורים בתוך העיר.

קיצור - אחלה רכב שני לזוג צעיר.

הבעיות העיקריות:

1. אין מזגן = אין חיים בישראל.

2. האמינות של טאטא בעבר הייתה ירודה ביותר.

אם זה היה תוצרת יפן ועם מזגן הייתי בכיף משלם עליו 30K כרכב שני...

קודם כל הוא נוסע יותר מ50 קמ"ש הוא סוגר 105 קמ"ש, מזגן דווקא יש בדגם היקר יותר, והאמינות אני לא חושב שהיא השתפרה כל כך.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מהניסיון שלי - רכב שסוגר 105 קמ"ש זה לא רכב שאתה תסע עליו במהירות הזו - זה יהיה בקצה הסל"ד, מרעיש, רועד ולא בריא לרכב.

הרכב נראה לי אופטימלי לרחובות תל אביב - לאנשים שאוהבים את עצמם מדי מכדי לנסוע על קטנוע ורוצים רכב חדש...

• תוכן חדש...