Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל-וויזי:

אתה נוסע באוטו שבולע דלק, תופס הרבה מקום קשה לתחזוקה ובסופו של דבר לא מנצל את כל הרכב.

ל-VOLK אתה אולי לא שם לב למה שיוצא לך מהפה - מכוניות מעופפות? אולי אתה מעופף...

הרכב מעולה לנסיעה עירונית ולא מייועד להיות רכב מרוצים.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין עם יעלה לראש לאיזה הודי לשים בזה מנוע של R1 ואז לצאת לעוד סיבוב נסיון , אם הוא יחזור ממנו ..... :lol:

פורסם
מעניין עם יעלה לראש לאיזה הודי לשים בזה מנוע של R1 ואז לצאת לעוד סיבוב נסיון , אם הוא יחזור ממנו ..... :lol:

אם תנתק 2 צילינדרים אולי תחזור חי

פורסם

לכל אלו שמעירים על המראה השמאלית, בחלק מהמקומות בעולם החוק מחייב מראה רק בצד הנהג, ובהודו כמו בבריטניה ההגה בצד ימין לכן יש מראה רק בצד ימין.

פורסם

ה reasonble price car הבאה של טופ-גיר? :lol:

אני אשמח לראות מבחן של ג'רמי עליה. יהיה משעשע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ל-וויזי:

אתה נוסע באוטו שבולע דלק, תופס הרבה מקום קשה לתחזוקה ובסופו של דבר לא מנצל את כל הרכב.

ל-VOLK אתה אולי לא שם לב למה שיוצא לך מהפה - מכוניות מעופפות? אולי אתה מעופף...

הרכב מעולה לנסיעה עירונית ולא מייועד להיות רכב מרוצים.

לזה אתה קורא רכב מעולה אם הוא יחזיק לך שנה אחת תגיד תודה,הרכב שלי לעומת זאת כל אחד היה רוצה גם אם הוא בולע

דלק תופס הרבה מקום וקשה לתחזוקה(ואני יודע שזה נכון)תאמין לי שזה משתלם זהו רכב מעולה שכל ילד חולם עליו והוא טוב

יותר מהמכוניות שהיו לי בעבר.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

זה שכל ילד חולם עליו לא אומר שזה רכב טוב.

תראה אני לא מזלזל בפורד, אני בעצמי אוהב את הרכב אבל אתה צריך להבין שיש גם פקטור של שימושיות ויש הרבה אנשים שיעדיפו את הנאנו במקום מוסטנג.

לפי מה שהבנתי ואני מנסה לאמת את זה לרכב יש מנוע מתוצרת רוטקס, שהוא יחיה הרבה אחרי שהפורד שלך (ושלי) יחיו, והוא כבר הוכיח את עצמו בעשרות דגמי טרקטורונים ואף באופנועים.

לרכב אין אפילו חלונות מכאניים רגילים, אלא חלונות עם תפס והגה רגיל, אין מה שיתקלקל בו, הוא יחזיק לא שנה ולא שנתיים. הוא יחזיק 10 שנים מבלי לראות מוסך.

פורסם
ויש

הרבה אנשים שיעדיפו את הנאנו במקום מוסטנג.

לפי מה שהבנתי ואני מנסה לאמת את זה לרכב יש מנוע מתוצרת רוטקס, שהוא יחיה הרבה אחרי שהפורד שלך (ושלי) יחיו, והוא כבר הוכיח את עצמו בעשרות דגמי טרקטורונים ואף באופנועים.

הוא יחזיק 10 שנים מבלי לראות מוסך.

:shock:תגיד לי אתה לא חושב שהגזמת עוד מעט תשווה את הרכב לבוגאטי.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אתה כנראה חי באיזשהו סרט. הרכב לא מיועד לאנשים שקונים לעצמם מוסטנג כי זה חלום של כל ילד יש עשרות אלפי אם לא מאות אלפי הודים שרוצים להגיע לעבודה ברכבם הפרטי ולא לשלם הרבה, כמוהם יש סינים, אפריקאים ותתפלא גם אירופאיים.

פורסם
יש עשרות אלפי אם לא מאות אלפי הודים שרוצים להגיע לעבודה ברכבם הפרטי ולא לשלם הרבה, כמוהם יש סינים, אפריקאים ותתפלא גם אירופאיים.

ובכל זאת אני לא יגע ברכב הזה ועוד רבים בעולם ואני מעריך שגם אתה?לא:roll:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

אחרי הכרות עם רכבים אמריקאיים, צרפתיים יפנים וגרמניים, עם רכבי יוקרה ועם עממיים אני חושב שדווקא רכב קטן ונוח יעזור לי בסידורים בעיר:)

אין לי שום בעיה עם האגו שלי ולסוע בכזה רכב לא יביך אותי, הבעיה היחידה שלרכב הזה יש תחליף נוח בהרבה - קטנוע.

פורסם

זה רכב זול לאנשים שאין להם יכולת לקנות שום דבר אחר חוץ מקטנוע , בכתבה הרוסית כתוב שהרכב כל כך זול שחוץ מכסאות והגה אין כלום .

בדגם הזול אין אפילו איוורר בתוך הרכב ,או ידיות איתות כדמוה. יש גם דגם LUXURY כנראה להודים עשירים שכן כולל איוורר.

465c98ed07d00c276866cddf67d30ccd_medium.jpg

21bbf4707c6c853ba9d8a4d5d9ca2bd6_medium.jpg

פורסם

הרוסים סתם מזלזלים יש שם ידית הילוכים!

dani12 תוריד את החתימה שלך, בבקשה כל פעם היא גורמת לי להזכר בהודעות של הבחור הזה ולהתפוצץ מצחוק, בני ביתי כבר חושבים שאני השתגעתי.

פורסם
לזה אתה קורא רכב מעולה אם הוא יחזיק לך שנה אחת תגיד תודה,הרכב שלי לעומת זאת כל אחד היה רוצה גם אם הוא בולע

דלק תופס הרבה מקום וקשה לתחזוקה(ואני יודע שזה נכון)תאמין לי שזה משתלם זהו רכב מעולה שכל ילד חולם עליו והוא טוב

יותר מהמכוניות שהיו לי בעבר.

כל אחד היה רוצה מוסטנג? לא תודה.

נראה לי שאיכות הפלסטיקה בתא הנוסעים של המוסטנג ושל הטאטא, לא כ"כ רחוקות (כן כן, הגזמתי, אבל המוסטנג באמת מזעזעת מבפנים).

emotion of motion

פורסם

תקשיבו חברים. אל תיהו צרי ראיה כל כך!

בעולם חייב להיות מבחר. והרכב הזה, יכול להיות הצלחה ענקית.

אל תלכו להודו ולסין עכשיו, לכו פה לארץ. יש הרבה אנשים שאין להם 100 אלף ש"ח בשביל רכב חדש ונוח שיאשפר להם תזוזה בעיר.

זה שבארץ המיסים והמחירים פשוט שערוריתיים זה סיפור אחר, אבל במידה והרכב הזה יגיע לפה לדעתי הוא יהיה נפוץ מאוד.

וכמו שמישהו פה אמר - יש לשפוט את הרכב לפי מה שהוא מיועד עבורו. רכב הצלחה, ככה זה נירא לי. מת לקנות אחד!!

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תוכן חדש...