Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב שלי סטנדרטי לחלוטין, כך שאת ה-0.6 באר אני לא עובר .

צ'יפ- היתה לי FR והתאפקתי שנה וחצי בטרם התקנתי צ'יפ וחבל כי הרכב פשוט משתנה והופך למכונה כיפית הרבה יותר.

זה כדאי...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז זהו, שעל ניהול אף אחד לא יכול לעלות, גם במוסך המרכזי - אם לא נכנסים לנבכי המחשב ורק מחברים לדיאגנוסטיקה לא רואים את השינוי.

הביטוח לא יגיב על INBOX או כל פילטר אחר כשינוי שהביא לבעיה בטיחותית.

גם ARB, כמו שאמרתי, רק מוסיף ולא גורע כלום (לדעתי, אם הוא צבוע בצבע הרכב, לא יעלו על כך שהוא לא מקורי)

בסיאט קופרה - אחד המטורפים הרכב LSD בתוך הגיר והוא טוען לשיפור מאוד משמעותי באחיזה שגם בא לידי ביטוי במיאוץ למאה וגם בסיבובים.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Quaife-VW-Golf-020-109mm-ATB-Helical-LSD-differential_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2em20Q2el1116QQitemZ200307765006QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

ומה עם צנרת?אינטרקולר?דאונפייפ? גם נחשב לשיפור כוח, לא? על זה הם יכולים לעשות בעיות, לפי מה שהבנתי

צ'יפ- היתה לי FR והתאפקתי שנה וחצי בטרם התקנתי צ'יפ וחבל כי הרכב פשוט משתנה והופך למכונה כיפית הרבה יותר.

זה כדאי...

עידן

אני בטוח - כמו שאמרתי, אני מתאפק מכל מיני סיבות, שחלקן זה אילוצים ולאו דווקא העדפות.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני בכוונה ניסיתי לאתר שיפורים מהסוג שלא "קופץ" לעין. אצלי מורכב גם דאונפייפ וגם אינלט וקולר על האש (כי אף אחד לא מביא לי זוויות אלומיניום 90" בקוטר 2.5" במחיר נורמאלי !!! - אני צריך 8)

...CASKA for life

פורסם

אני מתלבט אם להחזיר את הפילטר המקורי של הפולו מכיוון שהרכב לא סטנדרטי לחלוטין , מותקנת בו תוכנה ניהול מנוע ופורק לחץ של פורג', והוא גודש 1.3 עם פיקים של 1.5 באר.

יתכן שהפילטר המקורי יצליח להכניס כמות אויר מספקת לגדישה כזו?

אולי עדיף להתקין פילטר פתוח של חברה אחרת עם צנרת קשיחה?

פורסם

כבר נאמר בשרשור שבשביל גדישה כזאת אתה חייב פילטר פתוח.

ומה זאת אומרת פיקים? הוא לא אמור לא לחצות את קו המקסימום שהוגדר לו?

פורסם

משהו פה לא מובן לי,אולי אני לא שמעתי אף פעם,אבל פולו GTI כן?

ממתי היא גודשת? (הכוונה למקורית)

עריכה: אופס לא שמתי לב שהיא שנת 2008.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
אני בכוונה ניסיתי לאתר שיפורים מהסוג שלא "קופץ" לעין. אצלי מורכב גם דאונפייפ וגם אינלט וקולר על האש (כי אף אחד לא מביא לי זוויות אלומיניום 90" בקוטר 2.5" במחיר נורמאלי !!! - אני צריך 8)

טכנו בר ," ברטל" מערב ראשון .

45 שקל - 50 שקל .

פורסם

הראשונים שהתקשרתי אליהם היו ברטל...

אמרו שהם לא מייצרים זוויות מאלומיניום בקוטר 2.5"..

אולי אתה מתכוון לנירוסטה ?

הלוואי והם מייצרים והלוואי שבמחירים האלו..

TIG ביקשו 100 ש"ח (לא הגזימו בכלל..)

(שימו לב כמה ..)

אני שם לב שאתה מבזבז לנו את כל האותיות . יאשה .

:wink:

...CASKA for life

פורסם

אכן נירוסטה , אני יכול לעזור לך טיפה , במידה ותהיה מוכן להתפשר על כיפופים , אין לי מושג אם אלומניום מסוגל בכלל להתכופף בצורה נורמלית , במידה וכן אפנה אותך למישהו .

אור

פורסם

בשלב הזה אני מוכן ללכת לכל אחד..

יש לי צנרת ישרה כמה שאני רוצה - מי זה הבחור ? הוא "מכופף" / "מערגל" ?

...CASKA for life

פורסם

לא כל כך פשוט..

אני צריך 8 זויות בסה"כ או 16 (יחד עם חבר)

המחיר של המשלוח לא זול בכלל. (תופס הרבה נפח במשלוח)

הזוית שבקישור ארוכה מדי בקצוות - אפשר להוריד 5-6 ס"מ מהקצוות והיא עדיין טובה לי.

...CASKA for life

• תוכן חדש...