Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנו את הפאביה היום,בצבע כחול (לא בהיר ולא כהה באמצע כזה-אהבנו מאוד),אלאגנס,עם גג לבן,חיישני רוורס,רמקולים אחוריים ,סאן רוף,GPS..יצא בסוף משהו כמו 11 א"ש במתנות+הורדה מהמחירון משהו כמו 3500 שקל(כלול ב11,000)

האוטו בארץ אז כניראה שעוד כמה ימים הוא יגיע.

תודה לכל מי שעזר,תמונות בקרוב.

פורסם

תתחדש אחינו :-D

תהנה מהרכב הדנדש וסע בזהירות!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הם נתנו לך סאנרוף במתנה?! לא הגיוני בכלל.

GPS בטח אחד סיני פשוט עם תוכנת מפות ישנה.

כמה עלה לך הרכב "על הכביש" סה"כ אם מותר לשאול?

פורסם

תתחדש-אחלה רכב

יש יבואני רכב בארץ שמוכרות רכבים ומתקינים להם סאן רוף בארץ,

לא מבין איך אנשים עושים את זה

לדעתי זה פשוט טמטום!

פורסם

הרכב עולה "על הכביש" 106,500 (פחות או יותר לא זוכר בידיוק).

ה-GPS דווקא חדש עם תוכנה חדשה(גם ככה בקושי משתמש בGPSים),ולגבי הסאן רוף-טעות שלי קיבלנו אותו בחצי מחיר,ואכן הוא מגיע מקורי.

את החיישני רוורס ועוד כל מיני דברים קיבלנו במתנה.

עזוב את זה שאת הסאן רוף מתקינים בארץ אותי משגע שצריך לשלם 1000 שקל על הצבע!(גם מתנה :-))

פורסם

אז בסדר, לא "דפקו" אותי במחיר, שילמתי 104,500 ש"ח בערך ועוד אח"כ החזירו צ'ק של 150 ש"ח בערך, אבל שלי היה בלי סאנרוף/ חיישני חנייה/ GPS- גם לי הציעו בחצי מחיר את הסאנרוף, אבל עדיין יקר.

על איזה צבע אתה צריך לשלם 1000 ש"ח ונתנו לך במתנה? אתה מתכוון לצבע מטאלי? אם כן גם אני קיבלתי במתנה. הסוכן גם הציע לי גג לבן במתנה אבל לא רציתי. גם את הרמקולים מאחור קיבלתי במתנה.

בכל מקרה תתחדש על הרכב- אתה תהנה ממנו. ממתינים לתמונות, ואל תקשיב לכל החכמולוגים בפורום שיקפצו ויגידו לך אחרי שתעלה את התמונות, שזה רכב מאוס ושלא צריך להעלות אותם.

עוד דבר: כל ההתקנות בארץ של "רדיו מילאנו" הם מתחת לכל ביקורת, אצל חברי פורום אחרים עשו נזקים חשמליים והרכב הושבת במוסך תקופה, אצלי "רק" עשו סימן קטן על הפלסטיק- בכל מקרה לא למהר לשחרר את הרכב מהסוכנות ולבדוק הכל בשבע עיניים.

פורסם

בטח שניבדוק כל דבר קטן באוטו לפני שנוציא אותו,כשקנינו את הB4 שלנו במקרה ראינו שהמעמד של הGPS (מובנה) רופף קצת ואמרנו להם ותיקנו את זה-עם הפאביה ניהיה הרבה יותר קפדניים.

• תוכן חדש...