Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי ולאבא שלי התלבטות בין הסוויפט,גולף VI,פאביה.

את הסוויפט העפנו כימעט ישר..פשוט לא התחברנו אליה.

בזכות עזרה של כמה חברי פורום פה הבנו שהגולף היא ליגה מעל מה שאנחנו מחפשים(לטוב ולרע),עלות גבוה מידי,טיפולים יקרים מידי וכו'.

ולבסוף החלטנו על פאביה כשהציעו לנו הנחה גדולה וטובה.

עכשיו יש כמה דברים שלא הבנתי כל כך...

איזה ג'אנטים מגיעים עם דגם האלאגנס?

ומה ההבדל בינו לבין הספורט (חוץ מהתיבה האוטומטית)?

איזה צבע כדאי?-אני אהבתי את השחור או הכחול כהה.

תודה.

פורסם
ולבסוף החלטנו על פאביה כשהציעו לנו הנחה גדולה וטובה.

עכשיו יש כמה דברים שלא הבנתי כל כך...

איזה ג'אנטים מגיעים עם דגם האלאגנס?

ומה ההבדל בינו לבין הספורט (חוץ מהתיבה האוטומטית)?

איזה צבע כדאי?-אני אהבתי את השחור או הכחול כהה.

תודה.

לגבי ההבדלים - עשה חיפוש. כתבתי על זה בעבר.

במידה ולא תמצא, אני אסביר שנית.

לגבי הצבע - עדיף צבעים בהירים.

שלי כחולה כהה (עם גג לבן) וזה פשוט סיוט לחיות עם הצבע הזה - כל לכלוך, כל שריטה - רואים בקלילות רבה.

הפביה הבאה שלי תיהיה צהובה לחלוטין או כתומה עם גג לבן.

לא חוזר שוב לצבע כהה (למרות שהשחור, הכחול כהה והאפור כהה מאוד מחמיאים לה, בעיקר עם הגג הלבן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

Another one bites the dust

תתחדש, חבוב, תמצא שלל חיזוקים חיוביים בפורום הזה לבחירתך !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

צבע זה עניין מאוד אישי. אני לא היית מוותר על צבע כהה רק בגלל לכלכוך והשריטות אז אם זה מה שאתה אוהב לך על זה. אני דווקא חושב שהשילוב של גג לבן וכחול מטלי בהיר נראה טוב.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

יש לנו עכשיו מכונית כהה (אפור עכבר/כהה מטאלי) ובאמת אם יש שריטה היא נורא בולטת.

ראיתי את הפאביה בצבע כתום עם גג לבן-אהבתי איך שהיא ניראת עם הצבע הזה אבל משהו בצבע הזה כשמסתכלים מאחרוה נותן מראה של מכונית צעצוע קצת לאוטו.

דיברתי אבל עם אבא שלי גם הוא חושב כמוני-או שחור או כתום או ירוק כהה.

ולגבי ההבדלים-הבנתי,מצאתי חוברת של הפאביה החדשה וכתוב שם הכל.

תודה לכולם,וניראה מה נחליט בסוף.

פורסם

אילן, לטעמי - קח כתומה. הצבע הכי מדליק ונועז שיש (כרגע) לפביה :-)

הירוק הכהה יותר מידי "זקן" במראה שלו.

במידה ואתה מחליט על צבע כהה (אך ורק עם גג לבן) - לך על שחור/כחול כהה/אפור כהה.

נ.ב,

במידה ותצטרך עזרה - אשמח לעזור.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שיהיה בהצלחה.

בכל שאלה התלבטות או ייעוץ, אוראל הוא המקום לקבל את רוב התשובות.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הפביה הבאה שלי תיהיה...

כמה קל עבורך לבחור אוטו חדש, זה תמיד פאביה... (כן, אני יודע, הייתה לכם גם איביזה לדקה וחצי :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הירוק כהה זוועתי, השחור לא יושב כ"כ יפה על הפאביה (ראיתי כאלה עם גג לבן וגג רגיל, עם גג לבן היא פשוט נראת זוועה).

הלוואי וחברה שלי הייתה מוכנה ללכת על הכתום, לפי דעתי הצבע הכי מחמיא לפאביה.

מה שלא תעשה אל תבחר בצבע קפוצ'ינו, המוכר בסוכנות ניסה לשכנע אותנו כל הזמן לקחת את הצבע הזה, לפי דעתי ממש לא צבע מיוחד, סתמי ופשוט כזה.

הכחול שיש ל-RS גם יפה אבל נראה קצת בהיר מדיי, חבל שלא ניתן לבחור כחול כהה יותר.

אני חשבתי שגם בורדו ישב יפה על הפאביה אבל ראיתי רק פעם אחת פאביה בצבע הזה לא מזמן ולא כ"כ אהבתי (לא השתלב יפה עם הפנסים מאחורה והגריל השחור מקדימה).

אנחנו לבסוף בחרנו באפור פחם (או בשפת העם אפור עכבר כהה יחסית). לפי דעתי מקנה לפאביה מראה מאוד בורגני (עם כל הבאסה של צבע כהה). אני בהתחלה התנגדתי אבל לאחר שראיתי את הרכב במציאות מאוד אהבתי (אבל אם אני הייתי בוחר את הצבע הייתי בטוח לוקח כתום).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לגבי הצבע - עדיף צבעים בהירים.

מה אתה אומר!

כשרשמתי כאן שהזמנתי צבע בהיר (כסף מטאלי) כמעט התעלפתם.

איזה תענוג עם הצבע הזה, שום דבר לא רואים, גם לא את הלכלוך, פשוט תענוג.

לגבי הצבעים זה כל אחד והטעם שלו, תחליט על משהו שהכי נראה לך, כל אחד יגיד במילא משהו אחר.

אגב, לטעמי הגג הלבן נראה על הפנים- מה גם שזה פטנט מועתק מהמיני של ב.מ.וו, וכמובן שאין לי שום גג לבן ברכב, וטוב שכך.

פורסם
כמה קל עבורך לבחור אוטו חדש, זה תמיד פאביה... (כן, אני יודע, הייתה לכם גם איביזה לדקה וחצי :wink: )

רוני, אנחנו ממתינים לסוף השנה - אולי סוף סוף נוכל להזמין פביה vRS ואוכל להצדיק (במעט) את הכינוי שלי :-D

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה אתה אומר!

כשרשמתי כאן שהזמנתי צבע בהיר (כסף מטאלי) כמעט התעלפתם.

איזה תענוג עם הצבע הזה, שום דבר לא רואים, גם לא את הלכלוך, פשוט תענוג.

לגבי הצבעים זה כל אחד והטעם שלו, תחליט על משהו שהכי נראה לך, כל אחד יגיד במילא משהו אחר.

אגב, לטעמי הגג הלבן נראה על הפנים- מה גם שזה פטנט מועתק מהמיני של ב.מ.וו, וכמובן שאין לי שום גג לבן ברכב, וטוב שכך.

גג לבן עם צבע כהה נראה מצויין לדעתי.

גג לבן עם צבע בהיר : ממש לא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...