Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מעוניין לקנות מגבר 4 ערוצים.

אין אפשרות לקנייה של מגבר חדש, אין מקום להצעות של מגברים.

השוואה נטו בין 2 מגברים ספציפים מאוד:

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=2&series_id=6&family_id=21&item_id=106471&locale=en_US

http://www.amazon.com/dp/B000ENSSPM/ref=asc_df_B000ENSSPM718239?smid=A3T7DP7IJ54S2Q&tag=nextag-ce-tier6-delta-20&linkCode=asn

את 2 המגברים הוא יכול לקנות באותו מחיר, אני לא אכתוב אותו כי הוא לא פונקציה פה.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

מבחינת ההספקים ב4 אוהם הם זהים.

מבחינת ההספקים ב2 אוהם הרוקפורד מוצהר חזק יותר אבל הקיקר הוא בוודאות אנדרייטד, לגבי הרוקפורד אני לא יודע.

לגבי הנסיון שלי עם מוצרים של רוקפורד - לא הייתי מרוצה מאף אחד מהם למעט ה3sixty אבל זה רק אני.

לגבי הנסיון שלי עם קיקר - אוהב את המגברים שלהם וממליץ עליהם בחום.

השאלה היא מה אתה מתכוון להגביר כי - הכל יחסי.

הZX350.4 עלול להיות חלש מידי לרכיבים מסויימים ולהרבה אחרים הוא יהיה יותר ממספיק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרוקפורד, במיוחד של סדרת הפאנץ', הם בכלל לא משהו. איכות סאונד ירודה, ולעיתים אף לא עומדים בהפקים המוצהרים.

הקיקר, לעומת זאת, ידוע כמגבר יציב וחזק, שמוציא אף יותר מהמוצהר, ובאיכות סאונד נהדרת.

מחזיק אצלי 2 זוגות קומפוננט ללא מאמץ.

פורסם

נתי הרשה לי לחלוק עליך

היה לי את הרוקפורד והוא אנדררייטד בתעודה הלידה שלו הוא 97*4

איכות הסאונד ממש לא ירודה ואף מפתיעה ביחס למחיר.

שמעת אותו שכל כך התאכזבת או ששמעת עליו?

ביחס לקיקר אין לי נסיון אבל התשובה שלי ושל אדי משלימות אחת את השניה:wink:

אלי

פורסם

לי יש את הKICKER MX350.4 זהה ל ZX רק מתאים גם ליאכטות וזה מגבר מצויין, אני מאוד מרוצה, ויש עליו ביקורות טובות.

לגבי רוקפורד, לא יכול להעיד כי לא שמעתי אותו.

אני אישית הייתי הולך על הKICKER.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
הרוקפורד, במיוחד של סדרת הפאנץ', הם בכלל לא משהו. איכות סאונד ירודה, ולעיתים אף לא עומדים בהפקים המוצהרים.

שטויות במיץ.

היו לי ארבעה מגברים של רוקפורד מסדרת הפנאצ' עד היום, והייתי מבסוט מכולם. עשו את העבודה ולטעמי נשמעו נהדר. מדובר בסדרה מאוד ותיקה, מוצלחת ונמכרת של רוקפורד בעולם.

עם הקיקר אין לי התנסות, אך אני מאמין שהם גם מגברים טובים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרוקפורד אוברייטד? מזמין אותך לשמוע איך המגבר הספציפי הזה מגביר אצלי 2 זוגות קומפננט שמצליחים להשתלב עם אחד הסאבים החזקים שישFI-BTL

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...