Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ..

אני נוהג על הונדה אאקורד ..

כאשר הרכב כבוי אז הצינור שמתחבר מהמנוע לרדיאטור בשביל קירור המנוע נסתם בצורה מוזרה , כמו שנגיד לוחצים על צינור בעזרת הרגל .

וכאשר אני מדליק את הרכב אז הוא מתנפח בחזרה האם זה יכל לפגוע במנוע בצורה כל שהיא ?..

פורסם

אכן בעיה מוזרה. האם אתה מאבד נוזל קירור? ממליץ ראשית לבדוק את מצבו של פקק הרדיאטור, נראה כאילו שסתום החזרה (הואקום) של הפקק אינו מתפקד.

פורסם

הוא מתכוון לנזילת מים, כללית, לדעתי...

אני חושב שהבעיה היא בצינור עצמו, וואקום שלא משתחרר מתחלק באופן שווה על כל המערכת, ולכן לא הגיוני שצינור אחד בלבד מתנהג ככה, יכול מאד להיות שהצינור ניזוק מחום גבוהה או אפילו פגיעה של לחץ (מוסכניק שנגע ברכב וגרם לו נזק למשל...)

פורסם

את מה שהוא מתכוון ניתן לו להסביר.

יכול להיות רק צינור אחד מתכווץ כי זה הצינור הכי ארוך, ההכי פחות מפותל או שזה הצינור הגלוי לעין ויש עוד צינורות מתכווצים.

לרוב שיש בעיה או פגיעה בצינור מים הוא מתנפח יתר על המידה (כמו בלון של צמיג) ולא מתכווץ נקודתית, בכל אופן, וואקום לא אמור להיות במערכת קירור תקינה.

פורסם

האמת, זה מסוג התקלות שמכונאי אמור לזהות את הבעיה רק ממבט או מישוש ,די בקלות, ודרך האינפורמציה שמועברת ממך בפורום קצת קשה לנו ולך.

יחד עם זאת, אני מהמר על פקק רדיאטור לא תקין ולהלן בדיקה פשוטה: שהמנוע קר והצינור מכווץ, פתח את הפקק וראה איך הצינור מיד חוזר למצבו המקורי יחד עם רעש יניקת אויר חד, אם כך הדבר הפקק לא תקין.

• תוכן חדש...