Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רשמתי מחיר מכיוון שהמדובר הוא על קנדה וטווח המחירים הוא גדול מכדי לנקוב בו.

בגדול שלושתם נכנסות בתקציב (20,000CD) בשנתונים שונים, עם קילומטראג' שונה וברמות הגימור המפוארות ביותר.

שלושת הדגמים שהובאו הם לאחר סינון מקיף ומתוך הבנה שאוטו אמריקאי זה קקה ששותה הרבה דלק (ולא מדובר על הדיהולטים למינהם)

מה שחשוב לארוסתי הוא: (אחרי שסיננתי את "שיהייה סנרוף, שיהייה אוטו יפה ושיהייה כולו אוטומט ושידליק אורות לבד")

בטיחות (כריות אוויר ומע' שונות).

נוחות.

אמינות.

צריכת דלק.

העניין הוא שהיא התניידה עד עכשיו במקסימה ובאינפיניטי וקצת קשה לה להבין על מה אני מדבר שאני אומר "איכות הרכבה ירודה".

כחלק מהחיפושים הגענו גם לב.מ.וו (שעדיין על הפרק) ולמיצובישי לאנסר 2009 שזולות כאן באופן מפתיע.

אשמח לדעת מי מבין השלושה(וחצי) שהובאו כאן תענה על הקריטריונים בצורה הטובה ביותר.

תודה מראש, וסליחה מאוהבי האמריקאיות.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על ההונדה סיוויק (לפחות מהאופציות שכתבת).

היא הנוחה בחבורה (מניסיון על שלושתן) .

לגבי האמינות כולן אמינות ולא ידוע על בעיות מיוחדות , כמובן בתנאי שהמכונית טופלה ולא נשחטה.

בנושא צריכת הדלק קצת קשה להביע דעה מכיוון שבקנדה ובארה"ב המנועים שונים מבארץ למשל המאזדה נמכרת שם עם מנועים של 2000 ו2500 סמק וככה גם המשפחתיות הקומפקטיות באזור... אז תשווה נתוני יצרן ותבדוק חוות דעת על המכוניות באתרים קנדיים.

בנוסף היא יותר מרווחת מהקורולה וה-3 . לפי דעתי גם יותר יפה.

פורסם

אני אישית היתי ממליץ על הלנסר החדשה אני את הבחירה שלי עשיתי ואני אומר לך שאני לא מצטער לרגע.

חסכוני נוח ומלא בכל טוב הרבה תוספות אבל הגירסה עם הסאן רוף עולה משהו בסביבות ה K145 כך בחשבון

היא כמבון מדליקה אורות לבד והכל..! היתי ממליץ לך ללכת לשמוע עוד פרטים מפרסומים שראיתי הם מתכננים יום מכירות בין 19-20 לחודש לך תשמע פרטים מזה כבר יכול להזיק אני מאמין שגם ארוסתך תואהב את המראה המיוחד של הכריש 8)

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

הסיוויק בגירסה המפוארת ( ES ) מעולה.

לי יש 3 בגירסת SPIRIT ולאחותי יש את הסיוויק בגרסת ה ES, ומבחינת איכות הסיוויק פשוט טובה יותר.

ההרגשה פחות פלסטיקית מאשר מה שיש במאזדה, לטעמי גם העיצוב יפה יותר.

מבחינת המנוע, הוא יותר חסכוני מ-ה 3, וגם מגיע עם גיר עם 5 הילוכים לעומת 4 במאזדה.

מבחינת אמינות הסיוויק מהמאזדה דיי זהות, לשניתיהן ESP ו 6 כ"א, שתיהן עם 4 כוכבי ריסוק.

אני כמובן מדבר על סיוויק בצורה החדשה שלה, אין לי מושג לאיזה שנתון אתה מדבר וכמה שווה דולר קנדי, לכן אני מקווה שאתה אכן מתכוון לצורה החדשה.

מבחינת אמינות כרגע הסיוויק לא נכנסה למוסך פרט לפעם אחת שהמערכת נדפקה ( וכמובן שגם בטיפולים הרגילים ).

היא מרגישה מרווחת יותר מקדימה ולדעתי בגירסה המפוארת שלה היא פשוט מעולה.

זה כמובן בהנחה ואתה מדבר על סיויק בצורה החדשה ( מ 2007 ), מכיוון שאין לי מושג לגבי סיויק בצורה הישנה.

פורסם

שלום,

אולי יהיה לך מעניין גם לקרוא מה חושבים על כל הרכבים האלה בארצות הברית.

http://usnews.rankingsandreviews.com/cars-trucks/rankings/Affordable-Small-Cars/

שם מדרגים את סיויק יותר גבוהה ממאזדה3, קורולה או לנסר.

היא עדיפה מבחינת הביצועים, חיסכונית יותר, איכות ההרכבה ברמה טובה.

הדגמים שמגיעים לאמריקה קצת שונים מאלה שנמכרים כאן.

כמובן שלקורולה גיר אוטומטי רגיל, הספק של המנועים קצת יותר גבוה (גם לסיויק וגם ללנסר).

אני אישית חושב שאם בארץ המחיר של סיויק , קורולה, לנסר ומאזדה 3 היה זהה - הרבה מאוד אנשים היו מעדיפים את סיויק.

נכון לעכשיו, סיויק יותר יקרה, ואם מדברים על סיויק מאובזרת, היא יותר יקרה משמעותית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכל המשיבים.

אני מתקשה להבין למה, אך ארוסתי שתחייה מוצאת את הקורולה כרכב יפה. אני מפהק בהפגנתיות.

הברירה כעת היא בין קורולה חדשה דנדשה בלי כלום לבין מאזדה\הונדה בשנתון או שניים אחורה עם אבזור טוב יותר.

מבחינת מחיר- אכן ה-3 יקרה יותר מהקורולה, הסיויק יקרה משניהם אם כי לא משמעותית. כמובן שההעדפה הברורה היא לאקיורה מכיוון שהיא מאובזרת יותר (סאן-רוף ו'מדליקה אורות לבד') ומסתמן שהיא תהייה הנוחה יותר.

גיל תודה על תגובתך, אם כי המחיר והמבצע שהבאת כאן לא כ"כ רלוונטים.

נתון נוסף למשוואה (שחזר להיות רלוונטי באופן מפתיע):

אני אישית העדפתי מלכתחילה את הלנסר החדשה.

היא זולה מעט ממאזדה 3 וכמובן שפה ניתן לקבל אותה בכל רמת גימור אפשרית.

מישהו יכול לתת חוו"ד מבחינת:

בטיחות

נוחות (למרות שזה די משתנה מאדם לאדם)

אמינות

שוב תודה על הכוונתכם.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...