Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשר לדרפט עם 4X4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

כמו שרובכם יודעים (ולאלה שלא) התחדשתי לפני כשבועיים בניסאן אקסטרייל 4X4, זהו ג'יפון לכל הספקנים.

עד לפני כמה חודשים הייתי על וולוו 940 עד שהיא נאלצה ללכת לעולמה, עברתי לניסאן.

ה-940 בנויה על הנעה אחורית כמובן ומדי פעם הייתי מוציא את הזנב לטיול, כמובן באופן מבוקר ומסודר וכו'

עברתי ל4X4, אני מת לחזור לימים עברו, כמובן שאני יודע ש-940 זה לא רכב לדריפט חס ושלום פשוט היה אפשר, אז למה לא ? ;)

בכל אופן אני מעוניין לשאול האם אפשר לדרפט על רכב הניסאן ? מנוע 2.5 חזק, 4 על 4, מה אתם אומרים ?

אני כל כך מתגעגע לוולוו מהבחינה הזאת, אודה למי שישפוך אור.

משה

פורסם

ג'יפים לא בנויים לדריפטים... בטח לא הג'יפ הזה.

להוציא זנב לטייל אפשר עם כל רכב - לא מומלץ עם הג'יפ שלך.

ממליץ לך לחפש רכב אחר "למשחקים" הללו - אחרת גם הוא ילך מהר לעולמו.

חוץ מזה - מה הקשר בין זה שאתה רוצה להוציא זנב לטייל לספורט מוטורי?

אלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...